[E36] Ficka E36 Cabrio :P

Tutaj przedstawiamy galerie byłych autek użytkowników forum BTS
Awatar użytkownika
arass
Zaawansowany forumowicz

Post autor: arass »

bardzo bardzo ładnie ;d
Pablo

Post autor: Pablo »

jednak na pierwszej focie dostrzegam brudna plame na drzwiach od pasazera hahahhaha
Ficek

Post autor: Ficek »

darex w przeciwienstwie do ciebie to mam przynajmniej co myc :D hehehe
DAREX

Post autor: DAREX »

Ficek pisze:darex w przeciwienstwie do ciebie to mam przynajmniej co myc :D hehehe
I swoją głupotą robisz większą krzywdę beemce (a w zasadzie lakierowi) niż jakbyś jej w o ogóle nie mył :)
Ficek

no chyba nie :mrgreen:
DAREX

No chyba tak :smile:
Ficek

chyba sie nieznasz a niejezdze na automat tylko myje ręcznie i bardzo dokładnie i niespotkałem sie jeszcze nigdy w zyciu z takim czyms ze mycie
niszczy lakier :/ chyba ze myjesz drucianą sztotka i płukasz kwasem z akumulatora :zdziwko: :zdziwko: :zdziwko:
DAREX

Ficek pisze:chyba sie nieznasz a niejezdze na automat tylko myje ręcznie i bardzo dokładnie i niespotkałem sie jeszcze nigdy w zyciu z takim czyms ze mycie
niszczy lakier :/ chyba ze myjesz drucianą sztotka i płukasz kwasem z akumulatora :zdziwko: :zdziwko: :zdziwko:
Masz racje nie znam się :((
A myj sobie i 5 razy dziennie :)
Ficek

no jak ci zal odbyt sciska to bede sobie mył 10000 razy dziennie bo mnie stac a jak sie zniszczy lakier to sobie pomaluje auto nawet 100000000 razy a ty jezdzij brudasem koniec OT
DAREX

Ficek pisze:no jak ci zal odbyt sciska to bede sobie mył 10000 razy dziennie bo mnie stac a jak sie zniszczy lakier to sobie pomaluje auto nawet 100000000 razy a ty jezdzij brudasem koniec OT
WoooW jesteś super :]
A zapomniałem, Vanos Ci czasem klepie albo któryś popychacz :]
Ficek

:mrgreen: joł widze ze spostrzegawczy jestes :mrgreen:
DAREX

noo :m:
Small3r

Post autor: Small3r »

Ficek masz racje :) Myj :bmw: trzeba dbać o bolidy :m:
Ficek

czekam na powazne opinie na temat mojego samochodu
Awatar użytkownika
tomash
Zaawansowany forumowicz
Kontakt:

Post autor: tomash »

No to ja się wypowiem :P
Cabrio prezentuje się bardzo ładnie, środek bardzo mi się podoba (szczególnie kierownica ;) ) Zmieniłbym jednak felgi na jakiś ciekawszy wzór oraz klosze reflektów na nowe :)
Zablokowany