ppatryk -->> X3 e83
ppatryk -->> X3 e83
Witam Wszystkich
Przedstawiam następne BMW
X3 E83 2005rok 2.0d X-Drive
W zasadzie kupiłem go jeszcze przed sprzedażą e46, jednak troszkę było do ogarnięcia przed założeniem galerii.
Samochód sprowadzony z Belgii, z przebiegiem 255.000km. Bardzo fajnie utrzymany, wiadomo nowy nie jest ale nie jest zużyty czy poniszczony. Dosyć przyjemne wyposażenie. Samochód jest absolutnie bezwypadkowy, cały w oryginalnym lakierze. Przyjemne 18" alufelgi.
Zaraz po kupnie było sprzątanie kompletne samochodu.. poświęciłem na to około 10 godzin... Następnie mały serwis.
Plany nie są zbyt duże:
-tłumik końcowy do wymiany na dwururkę
-profilaktycznie zadbam o x-drive (skrzynka rozdzielacza, silniczek)
-może jakiś mały chip
I to co jeszcze z czasem przyjdzie do głowy.
Przedstawiam rozkodowany VIN
Olej, filtry, płyn wspomagania, dwa termostaty, płyn chłodniczy, płyn hamulcowy, olej w dyfrach, świece, zaślepki klapek kolektor, akumulator, wycieraczki, nowe opony zimowe.
Mycie silnika
Wnętrze po czyszczeniu
Nawigacja
Zaprogramowałem także światła dzienne
Tak się prezentuje samochód
Przedstawiam następne BMW
X3 E83 2005rok 2.0d X-Drive
W zasadzie kupiłem go jeszcze przed sprzedażą e46, jednak troszkę było do ogarnięcia przed założeniem galerii.
Samochód sprowadzony z Belgii, z przebiegiem 255.000km. Bardzo fajnie utrzymany, wiadomo nowy nie jest ale nie jest zużyty czy poniszczony. Dosyć przyjemne wyposażenie. Samochód jest absolutnie bezwypadkowy, cały w oryginalnym lakierze. Przyjemne 18" alufelgi.
Zaraz po kupnie było sprzątanie kompletne samochodu.. poświęciłem na to około 10 godzin... Następnie mały serwis.
Plany nie są zbyt duże:
-tłumik końcowy do wymiany na dwururkę
-profilaktycznie zadbam o x-drive (skrzynka rozdzielacza, silniczek)
-może jakiś mały chip
I to co jeszcze z czasem przyjdzie do głowy.
Przedstawiam rozkodowany VIN
Olej, filtry, płyn wspomagania, dwa termostaty, płyn chłodniczy, płyn hamulcowy, olej w dyfrach, świece, zaślepki klapek kolektor, akumulator, wycieraczki, nowe opony zimowe.
Mycie silnika
Wnętrze po czyszczeniu
Nawigacja
Zaprogramowałem także światła dzienne
Tak się prezentuje samochód
ppatryk, naprawdę bardzo ładna X3ka
Ładna jak każda twoja Bawarka
Ładna jak każda twoja Bawarka
BMW - Radość z jazdy..
Moja coupe`ta : /viewtopic.php?t=22060
Moja coupe`ta : /viewtopic.php?t=22060