ppatryk -->> e60 530dA
ppatryk -->> e60 530dA
Witam Wszystkich
Przedstawiam Wam kolejny samochód
Zakup dosyć przypadkowy, spontaniczny: na X3 trafił się kupiec, a doszedłem do wniosku, że to nie dla mnie samochód, więc szybko sprzedałem.
I tak dnia następnego pojechałem pooglądać e60, wyposażenie fajne, samochód totalna seria (a takiego właśnie chciałem) i do tego szary (właśnie taki kolo szukałem, ale inny też bym przyjął). Posprawdzałem i kupiłem, nie było się nad czym zastanawiać.
Stałem się posiadaczem e60 z silnikiem 3.0d 218KM w serii (podobno jest program, ale zweryfikuję go na hamowni).
Krótka historia pojazdu: sprowadzony w 2008 roku do Polski, od tej pory tylko miał jednego posiadacza od którego odkupiłem samochód. Samochód jest bezwypadkowy, co było dla mnie bardzo ważne przy kupnie, przemalowane były drzwi lewe od obcierki parkingowej. Przebieg na chwilę obecną to 219.000km.
Ogólnie naprawdę jest bardzo zadbany, i wizualnie i technicznie. 10.000km temu wymieniony był olej w skrzyni oraz wywalone klapki.
Przedstawiam rozkodowany VIN:
Wyposażenie całkiem przyjemne
Na początku oczywiście pierwszy serwis po kupnie, czyli standard:
filtry: paliwa, powietrza, kabiny, odmy, oleju oraz termostaty Behr (miały wytarte logo BMW)
olej Shell 5W40 oraz wycieraczki
wahacze przód dolne, osłony i odboje amortyzatorów
obniżenie sprężynami Jamex 55/30 - jestem bardzo z nich zadowolony
do tego obszycie kierownicy, geometria, porządne sprzątanie.
A tak się prezentuje samochód:
Pogoda może nie idealna na robienie zdjęć, ale akurat samochód był po porządnym myciu.
Plany jakie mam:
-poprawa audio, ale tylko delikatnie na początek
-myślę nad dystansami
-oczywiście zmiana wydechu końcowego
Na pewno nie będzie m pakietu oraz żadnego shadow, tak jak jest w serii z małymi dodatkami mi się bardzo podoba. Ewentualnie jakieś konkretniejsze koła na lato.
Zapraszam do komentowania.
Przedstawiam Wam kolejny samochód
Zakup dosyć przypadkowy, spontaniczny: na X3 trafił się kupiec, a doszedłem do wniosku, że to nie dla mnie samochód, więc szybko sprzedałem.
I tak dnia następnego pojechałem pooglądać e60, wyposażenie fajne, samochód totalna seria (a takiego właśnie chciałem) i do tego szary (właśnie taki kolo szukałem, ale inny też bym przyjął). Posprawdzałem i kupiłem, nie było się nad czym zastanawiać.
Stałem się posiadaczem e60 z silnikiem 3.0d 218KM w serii (podobno jest program, ale zweryfikuję go na hamowni).
Krótka historia pojazdu: sprowadzony w 2008 roku do Polski, od tej pory tylko miał jednego posiadacza od którego odkupiłem samochód. Samochód jest bezwypadkowy, co było dla mnie bardzo ważne przy kupnie, przemalowane były drzwi lewe od obcierki parkingowej. Przebieg na chwilę obecną to 219.000km.
Ogólnie naprawdę jest bardzo zadbany, i wizualnie i technicznie. 10.000km temu wymieniony był olej w skrzyni oraz wywalone klapki.
Przedstawiam rozkodowany VIN:
Wyposażenie całkiem przyjemne
Na początku oczywiście pierwszy serwis po kupnie, czyli standard:
filtry: paliwa, powietrza, kabiny, odmy, oleju oraz termostaty Behr (miały wytarte logo BMW)
olej Shell 5W40 oraz wycieraczki
wahacze przód dolne, osłony i odboje amortyzatorów
obniżenie sprężynami Jamex 55/30 - jestem bardzo z nich zadowolony
do tego obszycie kierownicy, geometria, porządne sprzątanie.
A tak się prezentuje samochód:
Pogoda może nie idealna na robienie zdjęć, ale akurat samochód był po porządnym myciu.
Plany jakie mam:
-poprawa audio, ale tylko delikatnie na początek
-myślę nad dystansami
-oczywiście zmiana wydechu końcowego
Na pewno nie będzie m pakietu oraz żadnego shadow, tak jak jest w serii z małymi dodatkami mi się bardzo podoba. Ewentualnie jakieś konkretniejsze koła na lato.
Zapraszam do komentowania.
- Daro Siem-ce
- Zaawansowany forumowicz
Pokaż auto - takie "czarne"ppatryk pisze:Dwie nowości na początek 2016:
-wpadły dystanse 12mm przód oraz 15mm tył zdjęcia jak pogoda pozwoli, teraz auto jest po prostu czarne
-dywaniki zimowe, konkurencja dla petexów, moim zdaniem ładniejsze, bardziej pod ori
Obrazek
Dywaniki wyglądają ładnie i solidnie. Co to za firma?
Myślisz nad jakąś inną końcówką wydechu?
BMW - Radość z jazdy..
Moja coupe`ta : /viewtopic.php?t=22060
Moja coupe`ta : /viewtopic.php?t=22060