blackfly

Z kim nie handlujemy
Awatar użytkownika
BeleX
Maniak forumowy

Post autor: BeleX »

olej z drugiej reki...ja pier...szkoda ze nie zbieracie plynu do spryskiwaczy
...tak znowu sie czepiam...
Dante182
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Dante182 »

M E R O, dzialasz razem z blackfly i pytasz sie skad masz pewnosc ze nie pasowala? Lol... Skoro tyle tych zestawow wlozyliscie to myslalem ze macie o tym jakies pojecie? 70% okladziny? To chyba bylo 200tys temu...
Prosze bardzo :) Tarcza ma 228mm. Cos jeszcze?
Wkladaliscie do tego kompota 6b z silnika 150km. Wiec chyba bylo widac roznice prawda? Juz nie mowie o wieloklinie ale srednicy tarczy!
http://www.realoem.com/bmw/pl/showparts ... Id=21_0093

Piet, przyznalem sie, ze moglem tego nie brac jesli widzialem ze docisk sie rozni i calosc jest w slabym stanie. Niestety nie mialem w oczach suwmiarki a bardzo mi sie spieszylo... Wiem ze pod tym wzgledem zawalilem. Nawet na miejscu jak to ogladalem mowilem ze sie rozni i moj wyglada inaczej. Wiec takie samo pytanie - Masz 5b? Tak. - Wiec bedzie pasowac. Dziekuje ;)

Ale sens tego tematu byl raczej w tym, że ktoś kto z tym robił wiele razy i miał z tym do czynienia sprzedaje lipny towar i zapewnia do samego konca ze wszystko pasuje! Dodatkowo pisząc, że calość jest w idealnym stanie. No bez przesady...
To sie nazywa rzetelność mechanika? Tym bardziej ze nie kupuje to od jakiegos Pana Józka z OLX tylko od osoby z forum, która sie zajmuje BMW i ma niby w tym doswiadczenie. Okladzina tarczy byla praktycznie rowno z nitami wiec gdzie stan idealny??
Podsumowujac ja NIE POLECAM. Moze bedzie to nauczka dla blackfly i innych potencjalnych klientow.
blackfly
Zaawansowany forumowicz

Post autor: blackfly »

Problem w tym ze wszyscy którzy u nas wymieniali sprzęgło jeżdżą i nie zmieniają go po 20kkm a ty masz już 3zestaw:) to chyba mówi samo za siebie.

Kolejna sprawa tarcza 240mm - taka średnice miała ta która Ci dałem.

I po trzecie na zakończenie gdybym chciał Ci wcisnąć coś to zwyczajnie bym ci powiedział ze widziałeś co bierzesz i nara. Ciekawe jakbyś mi udowodnił ze ze to ode mnie kupiłeś. A co ci napisałem? Ze bez najmniejszego problemu możesz oddać. To jeszcze zacząłeś mi dyktować warunki kiedy mam być w domu bo chcesz oddać cześć. Najlepiej mojej matce tak żeby mnie nie spotkać. Ostatecznie miałeś być o 16 czekałem na ciebie z pół godziny jak nie dłużej i oczywiście przyjechałeś tak żeby mnie nie było w domu...
Dante182
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Dante182 »

blackfly, dalem pare postow wyzej link do realoem gdzie jest widoczne sprzeglo z modelu 318td. Specjalnie wszedlem w twoj temat i sprawdzilem z ktorego roku i miesiaca masz Compacta. Jest napisane jak byk 228mm. Widocznie tam sie pomylili jak wpisywali dane :lol: To widocznie moje 240mm jest troche wieksze niz te twoje 240mm :)
Pisalem Ci ze nie moglem odebrac po 16 wiec chcialem to zalatwic do poludnia. Sam powiedziales ze zostawisz pieniadze komus w domu wiec nie wiem o jakim ty ustawianiu mowisz i odbieraniu u mamy? Przyjechalem w okolicach 16:30.
Bardzo sie ciesze ze dalej jezdzą, bo gdyby bylo inaczej to pewnie bys sie nawet na forum nie rejestrowal. Nie wiesz co bylo u mnie przyczyną uszkodzenia docisku wiec hamuj piętą :) A ja juz mam potwierdzone info i to nie u jednego mechanika tylko kilku, ktorzy w przeciwienstwie do Ciebie mają doswiadczenie w tym fachu.
Awatar użytkownika
Mystic888
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Mystic888 »

Sprzedam uzywana uszczelke pod glowice. Stan bardzo dobry.
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
Kamil35
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Kamil35 »

Mystic z 316i? podejdzie do 3.0d?
Awatar użytkownika
Mystic888
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Mystic888 »

Owszem.

W ofercie posiadam rowniez uzywane 1400gram czynnika klimatyzacji. Prosto z niemiec, chlodzil sie pan rocznik 1932. Oferty na PW.
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
Awatar użytkownika
Marcin
Site Admin

Post autor: Marcin »

Zamykam.
Po co te idiotyzmy ?
Obrazek

A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zablokowany