Chiptuning/EGR off/DPF off/Rev limitery wszystkie BMW
Moderator: marzok
Chiptuning/EGR off/DPF off/Rev limitery wszystkie BMW
Witam,
Zapraszam na Nasz FB - tam dzieje się najwięcej .
https://www.facebook.com/gorillaelectronics/
Przyrost mocy od 20-40% w zależności od modelu i stanu technicznego pojazdu oraz sugestii klienta.
Nie ukrywam, że BMW ze względu na zamiłowanie marka to mój konik, aczkolwiek doskonale radzimy sobie z takimi silnikami jak TDI, CDTI, DTI itd.. CR PD VP.
Wyprogramowanie zaworu EGR 100zł z remapem gratis.
Diagnostyka przed/po remapie w cenie.
Cena w zależności od auta - od 400zł z rachunkiem.
W razie niezadowolenia z osiągów pojazdu zwracam pieniądze.
Po za tym:
Wycinanie/wybijanie katalizatorów/DPFów + wstawienie rury wewnątrz - dla zapewnienia odpowiedniej cyrkulacji spalin. Opcjonalnie wymiana rurek końcowych na błyszczące z nierdzewki.
Usuwanie DPF mechanicznie + soft od 400zl w zaleznosci od skomplikowania układu wydechowego.
Usuwanie klap z kolektorów dolotowych 300zl plus części (kolektory BMW).
Popcorn limiter.
Kodowanie funkcji.
+48698463776
mgr inż. Marcin Żok
Gorilla electronics
Zapraszam na Nasz FB - tam dzieje się najwięcej .
https://www.facebook.com/gorillaelectronics/
Przyrost mocy od 20-40% w zależności od modelu i stanu technicznego pojazdu oraz sugestii klienta.
Nie ukrywam, że BMW ze względu na zamiłowanie marka to mój konik, aczkolwiek doskonale radzimy sobie z takimi silnikami jak TDI, CDTI, DTI itd.. CR PD VP.
Wyprogramowanie zaworu EGR 100zł z remapem gratis.
Diagnostyka przed/po remapie w cenie.
Cena w zależności od auta - od 400zł z rachunkiem.
W razie niezadowolenia z osiągów pojazdu zwracam pieniądze.
Po za tym:
Wycinanie/wybijanie katalizatorów/DPFów + wstawienie rury wewnątrz - dla zapewnienia odpowiedniej cyrkulacji spalin. Opcjonalnie wymiana rurek końcowych na błyszczące z nierdzewki.
Usuwanie DPF mechanicznie + soft od 400zl w zaleznosci od skomplikowania układu wydechowego.
Usuwanie klap z kolektorów dolotowych 300zl plus części (kolektory BMW).
Popcorn limiter.
Kodowanie funkcji.
+48698463776
mgr inż. Marcin Żok
Gorilla electronics
Ostatnio zmieniony 2016-12-15, 12:55 przez marzok, łącznie zmieniany 16 razy.
Potwierdzam jesli chcesz zeby twoje autko naprawde jechalo zglos sie do tego goscia Polecam jak najbardziej
BMW e39 M57 seria 193km po chipie z wykresem z chamowni 230km 533Nm
I co malo EGR wyłączony spalanie automatycznie spadło ):)
Ostatnio zmieniony 2014-11-21, 01:10 przez BlueFace, łącznie zmieniany 1 raz.
W automacie to sie prani piere a na gazie obiod ważi
Witam
Odwiedziłem kolegę marzok moim BMW E61 530d 218km. Szybko uwinął sie z tematem, widać że nie uczył sie na mnie tylko wiedział o co chodzi. Zadawałem dużo pytań na które cierpliwie i rzeczowo odpowiadał, plus dla niego za to.Przed przystąpieniem do prac wykonał diagostyke sprawdził czy wszystko jest ok. Przyrost mocy jest wyczuwalny, samochód dostał jakby nowego życia, przyjemność z jazdy jest jeszcze większa. Spalanie na tym samym poziomie. Polecam jego usługi wszystkim znajomym.
Odwiedziłem kolegę marzok moim BMW E61 530d 218km. Szybko uwinął sie z tematem, widać że nie uczył sie na mnie tylko wiedział o co chodzi. Zadawałem dużo pytań na które cierpliwie i rzeczowo odpowiadał, plus dla niego za to.Przed przystąpieniem do prac wykonał diagostyke sprawdził czy wszystko jest ok. Przyrost mocy jest wyczuwalny, samochód dostał jakby nowego życia, przyjemność z jazdy jest jeszcze większa. Spalanie na tym samym poziomie. Polecam jego usługi wszystkim znajomym.