marcov pisze:U mnie niestety wyjazd do rodziny. Nastepna sobota jak najbardziej jesli o mnie chodzi. Ew. w tygodniu jestem tez dostepny i moge sie dopasowac.
Ja i Marcin lecimy w sobote...
Gdyby Pan Bóg Popierał Przedni Naped To Chodzilibysmy Na Rekach
Długo się wybierałem z moją e46 330d do marzok, w końcu się wybrałem i nie żałuję, profesjonalna robota, profesjonalne podejście i super efekty Polecam każdemu, bo beemka po programie zbiera się jak szalona
zinger pisze:Długo się wybierałem z moją e46 330d do marzok, w końcu się wybrałem i nie żałuję, profesjonalna robota, profesjonalne podejście i super efekty Polecam każdemu, bo beemka po programie zbiera się jak szalona
Będzie wykres to wrzucę, seria bardzo ładnie, aż się zdziwiłem 186KM i 406Nm, po lekkim sofcie wyszło 207KM i 480Nm, w przyszłym tygodniu jadę jeszcze usunąć kata i zaadaptować wydech od RM Motors zobaczymy jak wyjdzie wtedy po dostrojeniu . Generalnie przyrost momentu jest odczuwalny, dół o wiele lepszy i ciągnie do końca
zinger pisze:Będzie wykres to wrzucę, seria bardzo ładnie, aż się zdziwiłem 186KM i 406Nm, po lekkim sofcie wyszło 207KM i 480Nm, w przyszłym tygodniu jadę jeszcze usunąć kata i zaadaptować wydech od RM Motors zobaczymy jak wyjdzie wtedy po dostrojeniu . Generalnie przyrost momentu jest odczuwalny, dół o wiele lepszy i ciągnie do końca
Ty masz M57 czy M57N?
Ladne wartosci
Gdyby Pan Bóg Popierał Przedni Naped To Chodzilibysmy Na Rekach
Witam, podjechałem na sprawdzenie softa, który był już zrobiony. Autko zostało przy okazji z hamowane. Pan Marcin zna się na rzeczy Przeprowadził również diagnostykę na której mi najbardziej zależało. Jestem zadowolony i polecam!
Wklejam skromy wykres