Motocyklisci z Zagłębia i Śląska proszą o współpracę
- Łatysz
- Maniak forumowy
- Kontakt:
wizytówki/ulotki zaproponowałem Mirasowi na priv wiec jak coś mogę się tym zająć i to będzie dobry pomysł myślę że każdy przyjaciel klubu/klubowicz/mod powinien takie coś mieć by polecić klub
Mycie, Pranie samochodów, Nabijanie Klimatyzacji, Wymiana Opon//Wyważanie, usuwanie wgnieceń bez malowania itp. Pomoc Drogowa
impreza byla naprawde udana i naleza sie slowa uznania przede wszystkim ewie-soprano ktora byla jedna z glownych organizatorow i lukaszowi z sosnowieckiego osk vmax oraz czlonkom klubow bmw-zone,bmw team chrzanow a co do naszej akcji to fakt ogloszenie wisialo juz dlugi dlugi czas i bylo zamieszczone jako pierwsze wiec pole do popisu bylo spore a ze zreflektowana wiekszosc obudzila sie na dzien lub 2 przed hmmm coz...
SERDECZNIE DZIęKUJę GÓRNIKOWI I NETCE ZA PRZYBYCIE NA NASZ¡ IMPREZę !!!!!!
Jak dla mnie chociaż może powinnam milczeć to sprawa pomocy dzieciom doświadczonym przez los czy w ogóle jakakolwiek pomoc nie powinna być udzielana bo tak wypada i zależeć od tego, czy ten czy inny klub bierze w tym udział. Ale to moje zdanie. Skoro dwa i cztery koła potrafiły się dogadać to dlaczego Wy tak bardzo ze sobą walczycie zamiast po prostu zdrowo rywalizować?
Pozdrawiam Ewa.
Jak dla mnie chociaż może powinnam milczeć to sprawa pomocy dzieciom doświadczonym przez los czy w ogóle jakakolwiek pomoc nie powinna być udzielana bo tak wypada i zależeć od tego, czy ten czy inny klub bierze w tym udział. Ale to moje zdanie. Skoro dwa i cztery koła potrafiły się dogadać to dlaczego Wy tak bardzo ze sobą walczycie zamiast po prostu zdrowo rywalizować?
Pozdrawiam Ewa.