[Kaniów] 13.06.2010r IV Zlot Bmw Klub Podbeskidzie
Witam....ze wzgledu na to ze po zlocie...i na sprawe z aparatem...ktory wyparowal...omijam nieco zasady jakie panuja na forum przy rejestracji...nie witam sie itd
zdjecia ze zlotu ktore zrobilem postaram sie dzisiaj wrzucic np na picasse lub jezeli ktos chce to inne propozycje tylko musze to nieco "przesiac" bo jest tego ponad 800...
material dla widzow doroslych zostanie wystawiony dopiero po 23 ;] ( "didzeje w bieliznie " ;] )
zdjecia ze zlotu ktore zrobilem postaram sie dzisiaj wrzucic np na picasse lub jezeli ktos chce to inne propozycje tylko musze to nieco "przesiac" bo jest tego ponad 800...
material dla widzow doroslych zostanie wystawiony dopiero po 23 ;] ( "didzeje w bieliznie " ;] )
Zlot całkiem fajny, ale za malo zapachu spalonej gumy i za to minus ;/
Dojazd masakra i pare autek widzialem ze sie gotowalo, mi tez niewiele brakowalo ;P
Miejsce zlotu fajne, widac nowa czysciutka plyta pewnie nie jedne zawody na 1/4 beda tam mialy miejsce 7- ema na kompresorku WYPASSS !!! inne autka tez niczego sobie Zdjecia i filmiki jak przyjade z M1 z Zabrza
@Edit dzieki temu ze stalem obok "dmuchanego obiektu rozkoszy" autko sie na duzo fotek zalapalo
Dojazd masakra i pare autek widzialem ze sie gotowalo, mi tez niewiele brakowalo ;P
Miejsce zlotu fajne, widac nowa czysciutka plyta pewnie nie jedne zawody na 1/4 beda tam mialy miejsce 7- ema na kompresorku WYPASSS !!! inne autka tez niczego sobie Zdjecia i filmiki jak przyjade z M1 z Zabrza
@Edit dzieki temu ze stalem obok "dmuchanego obiektu rozkoszy" autko sie na duzo fotek zalapalo
R6 my <3
Dobra po malym edicie zdjec nie bedzie jednak odcinka "dla doroslych po 23"
zdjec jest 214 wystawione na picassie.......jezeli ktos chce calosc to jak sie upre moge to wystawic w spakowane.....ale to juz nie dzisiaj bo mnie rece od slonca bola
http://picasaweb.google.com/10184020154 ... ow13062010#
prosze bardzo
zdjec jest 214 wystawione na picassie.......jezeli ktos chce calosc to jak sie upre moge to wystawic w spakowane.....ale to juz nie dzisiaj bo mnie rece od slonca bola
http://picasaweb.google.com/10184020154 ... ow13062010#
prosze bardzo
...tak znowu sie czepiam...
Każdy potrafi narzekać, a nie każdy wie jak obsłużyć tak dużą imprezę.
Nikomu się nic nie stało, każdy miło wspomina więc było OK.
A organizatorzy nie mogą przecież wyremontować 2 km drogi specjalnie po to,
żeby raz w roku można było wjechać na zlot
Ciężko mieć fajne miejsce, dobry dojazd i dużą imprezę.
A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
dokladnie tak jak Marcin pisze było xtra i juz to ze dojazd byl kiepski to małe piwoMarcin pisze:Każdy potrafi narzekać, a nie każdy wie jak obsłużyć tak dużą imprezę.
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
Serdecznie dziekujemy za przybycie na nasz zlot, jeszcze w tak licznej ekipie.Widać, że jesteście zgraną paczką.
ćwiartkę będziemy precyzować, aby było coraz lepiej.
Z muzyką ciężko wybrać złoty srodek, bo na innych zlotach słyszało się opinię, że słabe nagłosnienie, za cicho itp.
Niestety, drogi nie naprawimy - nie stać nas na to , ale miejscówka fajna, a takich jest mało.
Inne marki na cwiartce - ich czasy nie brane pod uwagę - taka swoista ciekawostka, jak Seicento kosi BMW
Bedą rozmowy, aby zrobić placyk do palenia gumy poza płytą lotniska- więc mamy nadzieję, ze na kolejnych zlotach będzie coraz lepiej, na które już zapraszamy !!! (oczywiście z pielęgniarką )
ćwiartkę będziemy precyzować, aby było coraz lepiej.
Z muzyką ciężko wybrać złoty srodek, bo na innych zlotach słyszało się opinię, że słabe nagłosnienie, za cicho itp.
Niestety, drogi nie naprawimy - nie stać nas na to , ale miejscówka fajna, a takich jest mało.
Inne marki na cwiartce - ich czasy nie brane pod uwagę - taka swoista ciekawostka, jak Seicento kosi BMW
Bedą rozmowy, aby zrobić placyk do palenia gumy poza płytą lotniska- więc mamy nadzieję, ze na kolejnych zlotach będzie coraz lepiej, na które już zapraszamy !!! (oczywiście z pielęgniarką )
- BMW_boy
- Małopiszący
- Kontakt:
Byłem tam od soboty od godz 23:30 i zostałem bardzo miło przywitany przez klub BMW Podbeskidzie i BMW team Chrzanów, rano ustawiłem się niedaleko obok sceny i przez tą muzyke to nawet nie szło z nikim pogadać przy moim aucie, ale co tam mi sie podobało... tylko wcześnie pojechałem do domu (15) bo noc była dosyć ciężka i trzeba było odespać