[Kaniów] 13.06.2010r IV Zlot Bmw Klub Podbeskidzie
Witam dziękuje za liczne przybycie na nasz Zlot . Oczywiście będę bronił palenia Gumy które było cały czas tylko ludzi nie chcieli palić w stójce co niestety nie jest nasza winą. Co do innych marek na 1/4 chcieliśmy urozmaicić przejazdy. Rok temu narzekano na cichą muzykę w tym roku na za głośną trudno niestety dogodzić (pewnie jakby była cicho zaś by to nie pasowało no ale trudno) co do dojazdu niestety prezes lotniska nic z tym nie robi my w sobote naprawialiśmy ją przez 6 godzin przy czym poszło ponad 18 taczek żużlu niestety pogoda w nocy była nie sprawiedliwa i wszystko na wymyło Jeszcze raz dziękuję za przybycie i żeby nie było każda krytyke przyjmujemy z pokora spodziewaliśmy sie krytyki w strone aut oraz palenia do zobaczenia na waszym zlocie
jestem w szoku...wielkie brawa za taka postawe...maciek pisze: ...co do dojazdu niestety prezes lotniska nic z tym nie robi my w sobote naprawialiśmy ją przez 6 godzin przy czym poszło ponad 18 taczek żużlu...
z tego co widzialem to wielu odcinek na zuzlu bardzo sie podobal przy wylaczonej trakcji i z wiekszym odstepem miedzy autami podziwam naprawde wielkie poklony dla organizacji brawo brawo
Kolebka pisze:Mnie tam nie przeszkadzały te seje i inne, wazne ze ich duzo nie było, ciekawie było zobaczyc taka wydmuszke z 1,2 czy 1,4 a na dodatek z różową tapicerką, helikoptra tez nie mam za złe ze pokazali
co do 1/4 mili to ciekawe wrazenia, szkoda tylko że nie wiem jakie miałem czasy. Sprzęgło sie trochę ułożyło bo kazdorazowe wrzucenie 2go biegu to pisk opon Prawidlowosc byla, z każdym powyżej 1,8i dotawałem bencki a każdym poniżej wygrywałem, szkoda ze nie mialem okazji z innym 1,8 sie karnąć.
sama jazda na zlot juz była dużą frajdą
kolebka a myślałem czy sie z Tobą nie kulnąć bo tam widziałem ja śmigasz cochwile.
Szkoda ze sie nie zdecydowałem.
-
- Zaawansowany forumowicz
Aurel pisze:Kolebka pisze:Mnie tam nie przeszkadzały te seje i inne, wazne ze ich duzo nie było, ciekawie było zobaczyc taka wydmuszke z 1,2 czy 1,4 a na dodatek z różową tapicerką, helikoptra tez nie mam za złe ze pokazali
co do 1/4 mili to ciekawe wrazenia, szkoda tylko że nie wiem jakie miałem czasy. Sprzęgło sie trochę ułożyło bo kazdorazowe wrzucenie 2go biegu to pisk opon Prawidlowosc byla, z każdym powyżej 1,8i dotawałem bencki a każdym poniżej wygrywałem, szkoda ze nie mialem okazji z innym 1,8 sie karnąć.
sama jazda na zlot juz była dużą frajdą
kolebka a myślałem czy sie z Tobą nie kulnąć bo tam widziałem ja śmigasz cochwile.
Szkoda ze sie nie zdecydowałem.
Ja tam nie planuje auta sprzedawać także jeszcze będzie okazja