[Kaniów] 13.06.2010r IV Zlot Bmw Klub Podbeskidzie

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
maciek

Post autor: maciek »

Witam dziękuje za liczne przybycie na nasz Zlot :bmw: . Oczywiście będę bronił palenia Gumy które było cały czas tylko ludzi nie chcieli palić w stójce co niestety nie jest nasza winą. Co do innych marek na 1/4 chcieliśmy urozmaicić przejazdy. Rok temu narzekano na cichą muzykę w tym roku na za głośną trudno niestety dogodzić (pewnie jakby była cicho zaś by to nie pasowało no ale trudno) co do dojazdu niestety prezes lotniska nic z tym nie robi my w sobote naprawialiśmy ją przez 6 godzin przy czym poszło ponad 18 taczek żużlu niestety pogoda w nocy była nie sprawiedliwa i wszystko na wymyło :sad: Jeszcze raz dziękuję za przybycie i żeby nie było każda krytyke przyjmujemy z pokora spodziewaliśmy sie krytyki w strone aut oraz palenia ;) do zobaczenia na waszym zlocie :mrgreen:
Awatar użytkownika
Aman
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Aman »

Jak dla mnie to bylo wszystkiego wsam raz :D Nic dodac nic ujac :) Swietna zabawa i tyle :)
Obrazek
Bylo e46 320d, e39 528i, E46 320d jest E46 330Ci ...:::AmAn:::...
Awatar użytkownika
kisol
Zaawansowany forumowicz

Post autor: kisol »

autka innych marek to jedna wielka poraszka to jest zlot BMW :bmw: czy jakis tuning party :br:
reszta byla jak najbardziej wporzadku jak zawsze zreszta na podbeskidziu :)
Awatar użytkownika
BeleX
Maniak forumowy

Post autor: BeleX »

maciek pisze: ...co do dojazdu niestety prezes lotniska nic z tym nie robi my w sobote naprawialiśmy ją przez 6 godzin przy czym poszło ponad 18 taczek żużlu... :mrgreen:
jestem w szoku...wielkie brawa za taka postawe... :m: :bmw: :bmw: :bmw:

z tego co widzialem to wielu odcinek na zuzlu bardzo sie podobal przy wylaczonej trakcji i z wiekszym odstepem miedzy autami :) podziwam naprawde wielkie poklony dla organizacji :) brawo brawo
Aurel
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Aurel »

Kolebka pisze:Mnie tam nie przeszkadzały te seje i inne, wazne ze ich duzo nie było, ciekawie było zobaczyc taka wydmuszke z 1,2 czy 1,4 :) a na dodatek z różową tapicerką, helikoptra tez nie mam za złe ze pokazali :)

co do 1/4 mili to ciekawe wrazenia, szkoda tylko że nie wiem jakie miałem czasy. Sprzęgło sie trochę ułożyło bo kazdorazowe wrzucenie 2go biegu to pisk opon :) Prawidlowosc byla, z każdym powyżej 1,8i dotawałem bencki a każdym poniżej wygrywałem, szkoda ze nie mialem okazji z innym 1,8 sie karnąć.

sama jazda na zlot juz była dużą frajdą :mrgreen:

kolebka a myślałem czy sie z Tobą nie kulnąć bo tam widziałem ja śmigasz cochwile.
Szkoda ze sie nie zdecydowałem.
S_E_B_A86
Małopiszący

Post autor: S_E_B_A86 »

ja nie bylem i zaluje, a jak bym stanol swoim 1,6 to pewnie tloki by wyplul :D
Obrazek
PiEnIąDzE To NiE WsZyStKo, LiCzY SiÊ JeSzCzE ZłOtO I NiErUcHoMoŚcI
patrykowski
Zaawansowany forumowicz

Post autor: patrykowski »

ja jezdzilem 1.6 i sie dobrze bawilem :bmw:
Awatar użytkownika
Waldi
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Waldi »

Dzięki wszystkim za mile spędzony czas. Impreza przednia BTS znowu nie pokonany tak trzymać chłopaki. Tylko te seje,golfy i inne przyprawiały mnie o ból głowy.
Obrazek
Kiedy Wyścigi Zawładną Twoim życiem, żyjesz Już Tylko Od Startu Do Startu
Admin
Site Admin

Post autor: Admin »

Aurel pisze:
Kolebka pisze:Mnie tam nie przeszkadzały te seje i inne, wazne ze ich duzo nie było, ciekawie było zobaczyc taka wydmuszke z 1,2 czy 1,4 :) a na dodatek z różową tapicerką, helikoptra tez nie mam za złe ze pokazali :)

co do 1/4 mili to ciekawe wrazenia, szkoda tylko że nie wiem jakie miałem czasy. Sprzęgło sie trochę ułożyło bo kazdorazowe wrzucenie 2go biegu to pisk opon :) Prawidlowosc byla, z każdym powyżej 1,8i dotawałem bencki a każdym poniżej wygrywałem, szkoda ze nie mialem okazji z innym 1,8 sie karnąć.

sama jazda na zlot juz była dużą frajdą :mrgreen:

kolebka a myślałem czy sie z Tobą nie kulnąć bo tam widziałem ja śmigasz cochwile.
Szkoda ze sie nie zdecydowałem.

Ja tam nie planuje auta sprzedawać także jeszcze będzie okazja :)
ODPOWIEDZ