Opłatek BTS'u 2010
...i do konca oczywiscie sama....smietanka hhehe
diabel pochwalil sie body kitem model "kangooE46" i biala folia na samochod....ledwo go poznalem:
Uploaded with ImageShack.us
diabel pochwalil sie body kitem model "kangooE46" i biala folia na samochod....ledwo go poznalem:
Uploaded with ImageShack.us
...tak znowu sie czepiam...
Dzieki za spotkanie bylo w porzo troche kiepsko , bo PKP w Katowicach mi dzień zepsuło , ale i tak jest ok
Mates dzieki za wytrzymałość zostałem zapamiętany hehehe jakoś się obstawie Podziękuj koledze też. Zasuwałem na Nyse 153KM wyszło w jedna strone ohhh . Z powrotem mialem normalnie jak zawsze 114 tylko, że w Koźlu zasypane drogi tiry stały zaliczyłem dwie zaspy przez ta awarie ABS troche byłem wkur...., ale jakoś dojechałem o 24 byłem w domu.
Mates dzieki za wytrzymałość zostałem zapamiętany hehehe jakoś się obstawie Podziękuj koledze też. Zasuwałem na Nyse 153KM wyszło w jedna strone ohhh . Z powrotem mialem normalnie jak zawsze 114 tylko, że w Koźlu zasypane drogi tiry stały zaliczyłem dwie zaspy przez ta awarie ABS troche byłem wkur...., ale jakoś dojechałem o 24 byłem w domu.
- Daro Siem-ce
- Zaawansowany forumowicz
FaTuM, nie ma sprawy trzeba sobie pomagać uu Ty biedaku współczuję jazdy no ,ale cóż Katowickie PKP ma taki "przybytek rozkoszy" ,że szkoda gadać ABS już prawidłowo działają czy dalej świeci kontrolka?
djmario
zedetowalem prosze uwazac na slownictwo
djmario
zedetowalem prosze uwazac na slownictwo
Ostatnio zmieniony 2010-12-21, 20:27 przez Mates, łącznie zmieniany 2 razy.