a gdzie ta ikea:Dbo nie kojaże/ od tego trzeba zacząć nie znam dokładnie miassteczek, głównymi trasami przejeżdżałem do pracy ...;] a daleko to jest np od auchan'a? bądź makro czy coś ?;]
Jakiś punkt żeby złapać i najwyżej bym się doczepił do kogoś i dalej w drogę ... nie wiem jeszcze jak u mnie z pracą w piątek także odezwę się bliżej weekendu
a to nie jest bodajże przed tym rozwidleniem dróg na lewo A4 i bielsko a prawo bytom chorzów? bo jeśli tak to coś kojażę, ale i tak ktoś by musiał naprowadzić :)Jeśli byłaby jakaś osoba chętna spotkać się w dg czy sosn. chwile wcześniej i razem wyruszyć było by okey
Przemo pisze:a to nie jest bodajże przed tym rozwidleniem dróg na lewo A4 i bielsko a prawo bytom chorzów? bo jeśli tak to coś kojażę, ale i tak ktoś by musiał naprowadzić :)Jeśli byłaby jakaś osoba chętna spotkać się w dg czy sosn. chwile wcześniej i razem wyruszyć było by okey
dokladnie przed tym rozwidleniem w prawo (do centrum katowic - ronda) i tak jak pisales Chorzów Bytom a w lewo na Bielsko i do A4
było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i
no troszke bylo fot..
El Diablo... mi chodziło o sam wyjazd z Ikeii a dalej to cała droge znam;]
ahh i dzięki że mnie naciągnąłeś na koszta :D( gaz w deche i pościg caŁA trasę haha:)
Ogólnie jak na pierwszy spot, okey;]/ tylko trochę zimno pod koniec było .