Spoty Śląsk - Zagłębie.
- Masters
- Zaawansowany forumowicz
hrhr no takie spociki to mi się podobają ;] na koniec udało mi się nawet zejść ze spalaniem do 14L heheh ;
a tu dla niedowiarków ile potrafi spalać 6 garowy potworek
Zabrakło tylko diabełka do zawodów ;]
Założyłem ftp jakby ktoś chciał wrzucić fotki albo filmiki to adres jest taki FTP BMW
Login to bmw a hasłem jest nietypowo oznakowana 525 ( z tyłu na klapie miała troszke inne cyferki;) )
To mój serwerek tak więc niema ograniczeń transferowych itp ... Zachęcam do wrzucania filmików No dobra nalegam abyście to robili....
Dla mniej wtajemniczonych najlepiej wejsc przez np: mój komputer i w miejsu gdzie pisze komputer wpisujemy ftp://193.238.200.9 klikamy w puste pole prawym myszy (np między folderami byle nie w folder) i klikamy zaloguj jako i później to już normlanie jak z folderu do folderu kopiujemy...
[/b]
a tu dla niedowiarków ile potrafi spalać 6 garowy potworek
Zabrakło tylko diabełka do zawodów ;]
Założyłem ftp jakby ktoś chciał wrzucić fotki albo filmiki to adres jest taki FTP BMW
Login to bmw a hasłem jest nietypowo oznakowana 525 ( z tyłu na klapie miała troszke inne cyferki;) )
To mój serwerek tak więc niema ograniczeń transferowych itp ... Zachęcam do wrzucania filmików No dobra nalegam abyście to robili....
Dla mniej wtajemniczonych najlepiej wejsc przez np: mój komputer i w miejsu gdzie pisze komputer wpisujemy ftp://193.238.200.9 klikamy w puste pole prawym myszy (np między folderami byle nie w folder) i klikamy zaloguj jako i później to już normlanie jak z folderu do folderu kopiujemy...
[/b]
- diabeleksts
- Małopiszący
- Kontakt:
- Przemo
- Kontakt:
gdzie tam do srody Dadeck! .. kopa czasu.,,;] ja jak na razie z braku czasu nie mogę na spoty... eh!!;/a bardzo b ym chciał ;]..jednak stęskniłem się za Waszymi ryjkami
Zapraszam do mojej Galerii
http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?p=224761#224761
Bawarskie Zakłady Motorowe
http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?p=224761#224761
Bawarskie Zakłady Motorowe
-