20.08.2011r. CICHY popełni życiowy błąd :DDD
- Masters
- Zaawansowany forumowicz
No niestety ja musiałem się w połowie urwać bo czas mnie bardzo gonił.
Co do przytulania się to tak właśnie patrze i myśle kurde nie mam jak w tył uciec jakby meksykowi ujechało auto i słysze ebut.... hehe i co widze mario zebrał się na czułości
Eskorta fajna autek było całkiem sporo.
I jeszcze ta babuszka w oknie
-na straż trzeba dzwonić ....
- nie nie oni tak specjalnie
- tak tak ale trzeba to ugasić
Ciekawe czy wkońcu zadzwoniła po straż
Wszystkiego najlepszego dla młodych
Co do przytulania się to tak właśnie patrze i myśle kurde nie mam jak w tył uciec jakby meksykowi ujechało auto i słysze ebut.... hehe i co widze mario zebrał się na czułości
Eskorta fajna autek było całkiem sporo.
I jeszcze ta babuszka w oknie
-na straż trzeba dzwonić ....
- nie nie oni tak specjalnie
- tak tak ale trzeba to ugasić
Ciekawe czy wkońcu zadzwoniła po straż
Wszystkiego najlepszego dla młodych
Mogę komuś wynająć lokal na Mydlicach jak co to tel 506659889. Parter 37metrow
buahaha no zebrało mi sie a jak to wszystkim zebranym dookoła gapiom sie podobałoMastersisko pisze:Co do przytulania się to tak właśnie patrze i myśle kurde nie mam jak w tył uciec jakby meksykowi ujechało auto i słysze ebut.... hehe i co widze mario zebrał się na czułości
zreszta nie tylko mi sie zebrało na przytulanie Przemo85 też cos o tym wie
Aha pozdrowienia macie wszyscy od Cichego i Jowity wczoraj z nim rozwiawiałem jak wracałem z trasy wieczorem moge powiedziec tylko tyle że wszyscy łacznie z gośćmi powiedzieli ze nigdy nie widzieli czegoś takiego na weselu zaczynajac od eskorty a kończac na życzeniach pod kościołem
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
Siema!
Nie wiem od czego zacząć.....
Byliście niesamowici!!!!!!!!!!!
Kiedy wyszliśmy z kościoła to zdębiałem! Nie spodziewałem się takiej oprawy...
Byłem kompletnie zaskoczony, a o Jowicie to już nie wspomnę... Goście to już w ogóle byli w totalnym szoku, nie wiedzieli co się dzieje. Po prostu BAJKA!!!
Kumpel z czarnej e30 też łądnie spalił do końca.
Nie wiem jak mamy Wam dziękować, byliście rewelacyjni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zobaczymy się dopiero po 15 września bo jutro wylatuję w podróż...także do zobaczenie wkrótce.
Z całego serca DZIęKUJEMY tym którzy byli z nami w tak ważnym dniu no i oczywiści dzięki WSZYSTKIM za życzenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie wiem od czego zacząć.....
Byliście niesamowici!!!!!!!!!!!
Kiedy wyszliśmy z kościoła to zdębiałem! Nie spodziewałem się takiej oprawy...
Byłem kompletnie zaskoczony, a o Jowicie to już nie wspomnę... Goście to już w ogóle byli w totalnym szoku, nie wiedzieli co się dzieje. Po prostu BAJKA!!!
Kumpel z czarnej e30 też łądnie spalił do końca.
Nie wiem jak mamy Wam dziękować, byliście rewelacyjni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zobaczymy się dopiero po 15 września bo jutro wylatuję w podróż...także do zobaczenie wkrótce.
Z całego serca DZIęKUJEMY tym którzy byli z nami w tak ważnym dniu no i oczywiści dzięki WSZYSTKIM za życzenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- Masters
Kobieta zmienną jest wiec się lepiej nie wypowiadaj bo nie zansz dnia ani godziny . Zostaniesz postawiony przed faktem dokonanym i nie będziesz miał nic do gadaniaDadeck pisze:Cichy, ale wasza ślubna bema była zjawiskowa
Cieszę się że się cieszysz, sam chciałbym mieć taką eskortę na ślub tyle że mi i Werce się nie śpieszy
Do zobaczenia we wrześniu ; )