Spoty Śląsk - Zagłębie.
kurde ja juz nic nie kumam ale sie cofne do tej waszej DG na tego reala i z wami pojade bo jeszcze nie trafie czy cos ;p
no i chyba zasadniczo najwazniejsze pytanie Kto bierze grillllllllllllla bo ten nasz Pogoriowy to chyba sie nie nada! no chyba ze zabieramy tez kamyczki
no i chyba zasadniczo najwazniejsze pytanie Kto bierze grillllllllllllla bo ten nasz Pogoriowy to chyba sie nie nada! no chyba ze zabieramy tez kamyczki
If I lay here If I just lay here Would you lay with me and just forget the world?
-
- Zaawansowany forumowicz
mnie na spocie prawdopodobnie nie będzie ... ale będziemy telefonicznie się dogadywaćDadeck pisze:no, grilla moglibyśmy swojego wziąć,
7.30 (najpóźniej !) na realu, zachaczymy o ikee na szybko, weźmiemy stamtąd wszystkich i na rybnik żeby dołączyć do przejazdu po Rybniku.
DOŚć MOCNO zaakcentujemy dzień zlotu w ten sposób, jc to pogadamy jeszcze jutro na spocie na pogorii
Bóg dał nam nogi po to, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na glebie....
- Dadeck
7.30 real i około 8 zameldujemy się szybko na ikei, ale nie bedziemy stać i gadać a tymbardziej na kogoś czekać tylko od razu na rybnik, mamy zdąrzyć na przejazd przez miasto...
[ Dodano: 27 Sierpień 2011, 15:19 ]
jedziemy w ogóle dzisiaj na pogorie?
[ Dodano: 27 Sierpień 2011, 20:12 ]
Przypominam, jutro zbiórka 7.30 przy realu w DG i jak najszybszy wyjazd. Poczekamy może do 7.40 max i ruszamy na ikee a następnie prosto na przejazd po rybniku
Przypominam, jutro zbiórka 7.30 przy realu w DG i jak najszybszy wyjazd. Poczekamy może do 7.40 max i ruszamy na ikee a następnie prosto na przejazd po rybniku
-
musimy zaczekać do 7:40 bo tak krzewik podjedzie i oczywiście ładujemy tak żeby zdążyć na ikea ja już 7:30 jestemDadeck pisze:7.30 real i około 8 zameldujemy się szybko na ikei, ale nie bedziemy stać i gadać a tymbardziej na kogoś czekać tylko od razu na rybnik, mamy zdąrzyć na przejazd przez miasto...
Bóg dał nam nogi po to, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na glebie....
byłe pełen ale butów ale w zwiazu z nabyciem siłowników do klapy bagaznika wkoncu udało mi sie posprzataccccpazura pisze:Plac przygotowany Przymo już zdążył zrobić kilka driftów PANIE i PANOWIE bagażniki pełne opon? Pogodę byłem zamówić więc luzik
If I lay here If I just lay here Would you lay with me and just forget the world?