IV ZLOT BMW Team Śląsk
-
- Zaawansowany forumowicz
-
- Zaawansowany forumowicz
Chciałem z tego miejsca podziekować wszystkim którzy przyczynili sie do tak udanego zlotu jaki miał miejsce w tym roku w Rybniku, za dużo by wymieniać bo by brakło miesca i czasu ale bez nich nic by nie wyszło
[center]Podziekowania także dla wszystkich przybyłych gosci, a w szczegolnosci dla kolegi Devila i jego ekipy przyjechali do nas aż z Włocławka wyjechali o 12 w nocy zeby zrobic u nas szoł
Na sam koniec otrzymali od nas podarunki bo należało i m sie, stwierdzili że atmosfera na zlocie była o niebo lepsza niż na majowce w Toruniu, a ludzie fantastyczni [/center]
[center]Podziekowania także dla wszystkich przybyłych gosci, a w szczegolnosci dla kolegi Devila i jego ekipy przyjechali do nas aż z Włocławka wyjechali o 12 w nocy zeby zrobic u nas szoł
Na sam koniec otrzymali od nas podarunki bo należało i m sie, stwierdzili że atmosfera na zlocie była o niebo lepsza niż na majowce w Toruniu, a ludzie fantastyczni [/center]
Ostatnio zmieniony 2011-08-29, 21:36 przez djmario, łącznie zmieniany 1 raz.
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
W Rybniku byliśmy wcześniej niż planowaliśmy
Więc zamiast na Carrefour- pojechaliśmy na stację CRABa i jeszcze śmigiełko zostało umyte po trasie.
Z chwili na chwilę pojawiało się coraz więcej bawarek na parkingu stacji paliw aż nastąpił moment kiedy cały CRAB był zastawiony samochodami z biało niebieskim śmigłem na masce
Zorganizowanie ludzi bardzo mi się podobało- sprawnie i bez problemów.
Przejazd kolumną beemek przez Rybnik- świetna sprawa i niesamowite wrażenia... uwielbiam ten rząd beemek który widzi się w bocznym lusterku
Fajna lokalizacja na zlot- nie było bałaganu i zamieszania po pojawieniu się na miejscu zlotu bo wszystkie samochody zostały fajnie usytuowane i pokierowane więc beemkowy parking zapełniał się sprawnie i szybko. Organizację imprezy oceniam pozytywnie i na wysokim poziomie- sprawnie, wszystko dopięte na ostatni guzik i nie było przerw czasowych co czasami się zdarza na tego typu imprezach.
Miło nam było poznać kilka osób z BTŚ
Zlot bardzo nam się podobał i na pewno za rok ponownie zagościmy na kolejnym zlocie BTŚ
Teraz wklejam nasze fotki w odpowiednim dziale a filmiki zapodam w późniejszym czasie.
Więc zamiast na Carrefour- pojechaliśmy na stację CRABa i jeszcze śmigiełko zostało umyte po trasie.
Z chwili na chwilę pojawiało się coraz więcej bawarek na parkingu stacji paliw aż nastąpił moment kiedy cały CRAB był zastawiony samochodami z biało niebieskim śmigłem na masce
Zorganizowanie ludzi bardzo mi się podobało- sprawnie i bez problemów.
Przejazd kolumną beemek przez Rybnik- świetna sprawa i niesamowite wrażenia... uwielbiam ten rząd beemek który widzi się w bocznym lusterku
Fajna lokalizacja na zlot- nie było bałaganu i zamieszania po pojawieniu się na miejscu zlotu bo wszystkie samochody zostały fajnie usytuowane i pokierowane więc beemkowy parking zapełniał się sprawnie i szybko. Organizację imprezy oceniam pozytywnie i na wysokim poziomie- sprawnie, wszystko dopięte na ostatni guzik i nie było przerw czasowych co czasami się zdarza na tego typu imprezach.
Miło nam było poznać kilka osób z BTŚ
Zlot bardzo nam się podobał i na pewno za rok ponownie zagościmy na kolejnym zlocie BTŚ
Teraz wklejam nasze fotki w odpowiednim dziale a filmiki zapodam w późniejszym czasie.
To, co kocham to styl i moje miasto-
sprawd? co pod maską pali jak tabasco...
(OO=[|]=OO)
sprawd? co pod maską pali jak tabasco...
(OO=[|]=OO)
Było grubo z tym przejazdem niema co Jak Katowice i okolice dojechało to już nie opanowaliśmy tego i drugie tyle na Lidlu już czekało chyba spokojnie z 70 autek leciało przez miasto . Nie wiem czemu połowa się straciła ,jedni na 3 maja stali to ich już dowiozłem na Lidl , a jedni już byli na miejscu trochę za szybko leciał korowód ale noo tyle aut trudno opanować , az straż miejska przyjechała na rondo gliwickie i kierowali ruchem .
Zlot zorganizowany b.dobrze wszystko była na swoim miejscu i dużo lepiej niż w Rydułtowach. Nie straćcie tej miejscówki !
Kolega Devil czekał chyba od 6 rana już na Realu hehe chwała mu za pokaz !!
Zainwestujcie w lepszy marker na szybe !
Co do minusów :
Ten co na mieście piskał na ulicach rynku ! Czarne E46 po lifcie zbiczować przyjechał z ekipą z Kato !!
Szkoda , ze browaru nie było .
Kolega z Czarnego Cabrio E93 na rej. z Niemiec niech trochę uważa jak chce podrifcić ,bo przeleciał obok dupy mojej maks do 1metra. Ale na jedno dobrze staliśmy w kolejce to sie pobawiliśmy troszke kiedy inni wyjeżdzali
Szkoda ze nie było konkurencji co była rok temu najgłośniejszy tłumik (ponoć był poza zlotem ) ...
Zlot udany i do zobaczenia w tak dużym kręgu BMW w nowym roku dopiero
Hasło zlotu - "Fatum zjeżdżaj ,bo dostaniesz bana"
Zlot zorganizowany b.dobrze wszystko była na swoim miejscu i dużo lepiej niż w Rydułtowach. Nie straćcie tej miejscówki !
Kolega Devil czekał chyba od 6 rana już na Realu hehe chwała mu za pokaz !!
Zainwestujcie w lepszy marker na szybe !
Co do minusów :
Ten co na mieście piskał na ulicach rynku ! Czarne E46 po lifcie zbiczować przyjechał z ekipą z Kato !!
Szkoda , ze browaru nie było .
Kolega z Czarnego Cabrio E93 na rej. z Niemiec niech trochę uważa jak chce podrifcić ,bo przeleciał obok dupy mojej maks do 1metra. Ale na jedno dobrze staliśmy w kolejce to sie pobawiliśmy troszke kiedy inni wyjeżdzali
Szkoda ze nie było konkurencji co była rok temu najgłośniejszy tłumik (ponoć był poza zlotem ) ...
Zlot udany i do zobaczenia w tak dużym kręgu BMW w nowym roku dopiero
Hasło zlotu - "Fatum zjeżdżaj ,bo dostaniesz bana"
Ostatnio zmieniony 2011-08-29, 15:05 przez FaTuM, łącznie zmieniany 1 raz.