24.09.2011 Summer Cars Party 2011
Nie można wnosić alkoholu ani żadnych grilli z tego co słyszałam.
Ale wiem ze na pewno będzie osobne stoisko do kupowania alkoholu, będzie jakiś namiot prawdopodobnie LECHa i będzie tez osobne stoisko gdzie będzie można kupić kiełbaskę z grilla
Wiem na pewno że jeśli kogoś złapią że wnosi swój alkohol to mogą wyrzucić z imprezy.
Ale myślę że jakieś bułeczki, czy swoja kiełbaskę można wnieść i zjeść na surowo
Można mieć przecież kanapeczki, bułki, chipsy, paluszki, napoje w plastikowych butelkach, mc donaldsy, kfc, itp. itd
Nie każdy musi przecież kupować to, co tam jest.
Pozdrawiam i do zobaczenia rankiem
Ale wiem ze na pewno będzie osobne stoisko do kupowania alkoholu, będzie jakiś namiot prawdopodobnie LECHa i będzie tez osobne stoisko gdzie będzie można kupić kiełbaskę z grilla
Wiem na pewno że jeśli kogoś złapią że wnosi swój alkohol to mogą wyrzucić z imprezy.
Ale myślę że jakieś bułeczki, czy swoja kiełbaskę można wnieść i zjeść na surowo
Można mieć przecież kanapeczki, bułki, chipsy, paluszki, napoje w plastikowych butelkach, mc donaldsy, kfc, itp. itd
Nie każdy musi przecież kupować to, co tam jest.
Pozdrawiam i do zobaczenia rankiem
To, co kocham to styl i moje miasto-
sprawd? co pod maską pali jak tabasco...
(OO=[|]=OO)
sprawd? co pod maską pali jak tabasco...
(OO=[|]=OO)
- Sabretooth
- Zaawansowany forumowicz
Witam ja wrocilem z DjMario dopiero na chate czekalismy przy wyjezdzie ponad 40 minut masakra.
Ale ogolnie wszystko ok a najwazniejsze ze ludzie dopisali chociaz brakowalo kilku stalych bywalców spotow (niech zaluja )
Dzieki wielkie za udany wypad pozdrowionka dla wszystkich
Ale ogolnie wszystko ok a najwazniejsze ze ludzie dopisali chociaz brakowalo kilku stalych bywalców spotow (niech zaluja )
Dzieki wielkie za udany wypad pozdrowionka dla wszystkich
Gdyby Bóg był fanem przedniego nap?du chodziliby?my na r?kach
było suuuper hiper i wogole BTS jest mega
a tak na marginesie pozdrawiam BURAKA i jego laske z Qupety e36 o numerach SKL HL61 ktory najpierw wmontowal sie w nasz sektor bez pytania mnie o zdanie a pozniej zarzadal ode mnie 40 PLN za uszkodzoną ramke ktora mu uszkodziłem przez przypadek, jezeli Ci brakowało na wache do domu to trzeba było powiedziec bo widac szybko sie zwinales z imprrezy po otrzymaniu hajsu , zycze Ci powodzenia we wjazdach i poważaniu na jakichkolwiek imprezach BMW
a tak na marginesie pozdrawiam BURAKA i jego laske z Qupety e36 o numerach SKL HL61 ktory najpierw wmontowal sie w nasz sektor bez pytania mnie o zdanie a pozniej zarzadal ode mnie 40 PLN za uszkodzoną ramke ktora mu uszkodziłem przez przypadek, jezeli Ci brakowało na wache do domu to trzeba było powiedziec bo widac szybko sie zwinales z imprrezy po otrzymaniu hajsu , zycze Ci powodzenia we wjazdach i poważaniu na jakichkolwiek imprezach BMW
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
- Sabretooth
-
-
- Małopiszący
DZIęKI WSZYSTKIM ZA DZIEń!
Było naprawdę świetnie pogoda była taka sama jak atmosfera u nas panująca
Ogólnie dla mnie były dwa wielkie minusy... Muzyka jedna wielka dudniawa po której nabawiłem się nieziemskiego bulu głowy, i ponad godzinne stanie w kolejce do wyjazdu tak że spokojnie DEXTER nie byliście sami
Apropos naszego BURAKA, osobiście tez go bardzo pozdrawiam A w razie czego gdyby numery rejestracyjne się zmieniły to brzydką mordę i tak zapamiętamy tak że luz zapraszamy go na zlot
Ogólnie wszystko super jeszcze raz DZIęKI!
Fotki dodam jutro
Było naprawdę świetnie pogoda była taka sama jak atmosfera u nas panująca
Ogólnie dla mnie były dwa wielkie minusy... Muzyka jedna wielka dudniawa po której nabawiłem się nieziemskiego bulu głowy, i ponad godzinne stanie w kolejce do wyjazdu tak że spokojnie DEXTER nie byliście sami
Apropos naszego BURAKA, osobiście tez go bardzo pozdrawiam A w razie czego gdyby numery rejestracyjne się zmieniły to brzydką mordę i tak zapamiętamy tak że luz zapraszamy go na zlot
Ogólnie wszystko super jeszcze raz DZIęKI!
Fotki dodam jutro
-
- Kontakt:
druga strone (od 1/4 startu) tez mozna bylo wyjechac .... w 5minszczepan03 pisze:Ja wyjeżdżałem 1h i 15min przez co ledwo zdążyłem na nockę do pracy wyjazd to jedna wielka porażka organizatorów.DEXTER pisze:Witam ja wrocilem z DjMario dopiero na chate czekalismy przy wyjezdzie ponad 40 minut masakra.
milo bylo zobaczyc BTS mimo ze nie chodzilem zbytnio
e36 M50B25 TURBO ! pierwsze m50 z 394 kucami na pokladzie bez kucia / stage 3 in progress
e46 3.0 D Touring - od pkt. A - > B
www.k64.pl BMW Performance
e46 3.0 D Touring - od pkt. A - > B
www.k64.pl BMW Performance