24.09.2011 Summer Cars Party 2011
Zawias mnie tamk nie było, jakbym był stary i mu nie wypłacił w parszywego ryja, bo bym Ci postawił zgrzewe browarów, wierz mi ziomek.zawias pisze:Moloch pisze:Zawias gdybyś go widział samemu by ci było żal mu morde obijać...
kazdego szkoda... ale nic nie szkodzi wypalic w łeb takiemu lolkowi , a nie potem sie spinac na forum ze sie go potraci autem , co to jest gta ? badzcie powazni...
Panowie ale nikt nawet nie wspomniał o tym że jak na większości moto imprez były też piękne kobiety więc podwójna frajda dla facetów, bo oprócz wypasionych furek i ogromnej ilości samochodów- mogli dodatkowo nacieszyć oczy ponętnymi hostessami o zgrabnych nogach na mega szpili i z jędrnymi pośladkami
To, co kocham to styl i moje miasto-
sprawd? co pod maską pali jak tabasco...
(OO=[|]=OO)
sprawd? co pod maską pali jak tabasco...
(OO=[|]=OO)
a pies mu mordke lizał ja nie zbiednaiłem on sie nie wzbogacił a pewne jest ze bedzie nie bedzie miał już tak kolorowo na innaych imprezach tego moge być pewnyRider_85 pisze:Ja się trochę dziwię, że zapłaciłeś to 40zł kolesiowi.
ja tam wolę moją kobiete jest 100% lepsza od tych wystylizowanych lalek, ale wiadomo taka impreza nie mogła sie odbyć bez lasek krecących tyłeczkamiWiewióra pisze:Panowie ale nikt nawet nie wspomniał o tym że jak na większości moto imprez były też piękne kobiety więc podwójna frajda dla facetów, bo oprócz wypasionych furek i ogromnej ilości samochodów- mogli dodatkowo nacieszyć oczy ponętnymi hostessami o zgrabnych nogach na mega szpili i z jędrnymi pośladkami
Wogole było super, dobre zakończenie sezonu przy doborowej ekipie,, grillu i piwku oczywiscie bezalkoholowym
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
Wiewióra twierdzisz ze ja nie wspomniałem o pieknych kobietach itp ? mało mnie znasz i czytaj dobrze
a po drugie jesli chodzi o bicie tego typa to ja osobiscie bym sie postawił ,ale na neutralny ogien jak chcecie sie lać to za teren SCP jakby to potem wygladało
wbs Ty mi na takiego wojownika nie wygladasz wiec wyluzuj troche obijcie go gdzie chcecie , ale nikt sie nie bedzie lał w gronie BTS
sam mario tłumaczy ze dał i nie załuje itp wiec trzeba mu przyznać ma honor w 100% zrobił źle zapłacił chodź sam sie dziwie no ,ale wiadomo każdy człowiek inny
a po drugie jesli chodzi o bicie tego typa to ja osobiscie bym sie postawił ,ale na neutralny ogien jak chcecie sie lać to za teren SCP jakby to potem wygladało
wbs Ty mi na takiego wojownika nie wygladasz wiec wyluzuj troche obijcie go gdzie chcecie , ale nikt sie nie bedzie lał w gronie BTS
sam mario tłumaczy ze dał i nie załuje itp wiec trzeba mu przyznać ma honor w 100% zrobił źle zapłacił chodź sam sie dziwie no ,ale wiadomo każdy człowiek inny
nie żaluje bo to nie chodzi o pieniadze, tylko o fakt tego ze tak naprawde nic wielkiego sie nie stalo, bo ja w życiu nigdy bym nie zarzadal kasy za taką pierdołeFaTuM pisze:sam mario tłumaczy ze dał i nie załuje itp wiec trzeba mu przyznać ma honor w 100%
I nie drazmy juz tego tematu bo nie ma po co
Najważniejsze jest w tym wszystkim to że My, czyli BTS sie dobrze bawił
Tak jak pisałem wcześniej reklama naszego klubu już jest na oficjalnej stronie SCP.
Jest tam krótka wzmianka o profilu klubu, nasze logo oraz odnośnik do strony głównej
http://www.summercarsparty.pl/informacj ... ummer-cars
Jest tam krótka wzmianka o profilu klubu, nasze logo oraz odnośnik do strony głównej
http://www.summercarsparty.pl/informacj ... ummer-cars