witam ja bym wpadł ale dziś jade do warszawy jutro wracam.co prawda siedze w krk ale do ikea w Katowicach mam nie daleko choć wolał bym soty w DG ale jak wiadomo jednostka musi się dostosować.troszke jest mi wstyd też jeździć na spoty bo moja Beatka z wygladu nie jest idealna czeka ją na wiosne lakierowanie itp. bo póki co same mechaniczne sprawy robiłem a to kosztuje jak się chce komfortu i braku zgrzytów
pozdrawiam
" .... i spojrzał Pan na pracę naszą i był zadowolony, spytał o nasze zarobki - usiadł i zapłakał.. "
djmario pisze:napisze dużymi literami dla wszystkich, a powtarzane to jest co chwila na każdej stronie tematu:
[center]środy godz. 18 - parking na McDonald przy Makro w Sosnowcu obok trasy E94
soboty godz 17 - parking Pogoria 3 ul. Zakładowa kierunek piekło [/center]
chyba że pojawi sie w temacie inna informacja na temat miejsca i godziny
Dadeck pisze:nastepnym razem dzieciaczki ciepłe rękawiczki, sweterki ze 3 kurtka zimowa z polarem spodnie snowboardowe i trapery! Nie dawno odtajałem dopiero
jak bys czesciej wychodzil z domu to nie przeszkadzalo by ci zimno
[ Dodano: 27 Listopad 2011, 09:46 ]
siemka ludziska i jak z miejscem spotow w soboty?zostajemy na piekle czy lepiej jak wczoraj na parkingu przy molo na pogorii 3?pozdro
siemka ludziska i jak z miejscem spotow w soboty?zostajemy na piekle czy lepiej jak wczoraj na parkingu przy molo na pogorii 3?pozdro
taaaa jasne parking przy molo....... tylko napierw mapki proponuje wszytskim dac bo tam wszytsko rozkopane a drogi objazdowe prowadza do zamknietych ulic to tez nie trafilam tam i sie wkurzylam bo mnie zgubiliscie bo jechalam ostatnia i mnie ktos co jechal przede mna zablokowal mnie bo skrecal na osiedlu i juz was nie dogonilam..
If I lay here If I just lay here Would you lay with me and just forget the world?
wydaje mi się że jednak lepiej by było spotykać się przy molo.jest widniej i przede wszystkim bezpiecznie j.nie ma takiego ruchu jak na piekle i o tej porze roku też jest pusty parking.dojazd dość prosty jadąc od ulicy granicznej w siewierską.jestem za
taaaa jasne parking przy molo....... tylko napierw mapki proponuje wszytskim dac bo tam wszytsko rozkopane a drogi objazdowe prowadza do zamknietych ulic to tez nie trafilam tam i sie wkurzylam bo mnie zgubiliscie bo jechalam ostatnia i mnie ktos co jechal przede mna zablokowal mnie bo skrecal na osiedlu i juz was nie dogonilam..