Spoty Śląsk - Zagłębie.
-
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
witam ja bym wpadł ale dziś jade do warszawy jutro wracam.co prawda siedze w krk ale do ikea w Katowicach mam nie daleko choć wolał bym soty w DG ale jak wiadomo jednostka musi się dostosować.troszke jest mi wstyd też jeździć na spoty bo moja Beatka z wygladu nie jest idealna czeka ją na wiosne lakierowanie itp. bo póki co same mechaniczne sprawy robiłem a to kosztuje jak się chce komfortu i braku zgrzytów
pozdrawiam
pozdrawiam
Spot Dąbrowa Górnicza godzina 19 ????
Czy Kato Ikea ?
Sory za Pytanie ale Pierwszy raz chce sie wybrać
i Wygląda na to że razem z ¯oną
Czy Kato Ikea ?
Sory za Pytanie ale Pierwszy raz chce sie wybrać
i Wygląda na to że razem z ¯oną
Gdyby Bóg Kochał Przód Naped To....
To Chodzilibysmy na Rekach
Moje Bmw Kliknij Zobacz Oceń
/viewtopic.php?t=14028
/viewtopic.php?t=14028
proszę
djmario pisze:napisze dużymi literami dla wszystkich, a powtarzane to jest co chwila na każdej stronie tematu:
[center]środy godz. 18 - parking na McDonald przy Makro w Sosnowcu obok trasy E94
soboty godz 17 - parking Pogoria 3 ul. Zakładowa kierunek piekło
[/center]
chyba że pojawi sie w temacie inna informacja na temat miejsca i godziny
Do zobaczenia na drodze [you]
To jedna Sprawa załatwiona teraz tylko Delikatnie Wyperswadować ¯onie wycieczkę ze mną
i
i
Gdyby Bóg Kochał Przód Naped To....
/viewtopic.php?t=14028
/viewtopic.php?t=14028
TORNADO pisze:dobrze rozumieszAlex'a pisze:rozumiem, że dziś 17:00 Pogoria?
[ Dodano: 27 Listopad 2011, 09:46 ]
siemka ludziska i jak z miejscem spotow w soboty?zostajemy na piekle czy lepiej jak wczoraj na parkingu przy molo na pogorii 3?pozdro
taaaa jasne parking przy molo....... tylko napierw mapki proponuje wszytskim dac bo tam wszytsko rozkopane a drogi objazdowe prowadza do zamknietych ulic to tez nie trafilam tam i sie wkurzylam bo mnie zgubiliscie bo jechalam ostatnia i mnie ktos co jechal przede mna zablokowal mnie bo skrecal na osiedlu i juz was nie dogonilam..
If I lay here If I just lay here Would you lay with me and just forget the world?
- TORNADO
- Zaawansowany forumowicz
sooorki nastepnym razem poczekamyAlex'a pisze:TORNADO pisze:dobrze rozumieszAlex'a pisze:rozumiem, że dziś 17:00 Pogoria?
[ Dodano: 27 Listopad 2011, 09:46 ]
siemka ludziska i jak z miejscem spotow w soboty?zostajemy na piekle czy lepiej jak wczoraj na parkingu przy molo na pogorii 3?pozdro
taaaa jasne parking przy molo....... tylko napierw mapki proponuje wszytskim dac bo tam wszytsko rozkopane a drogi objazdowe prowadza do zamknietych ulic to tez nie trafilam tam i sie wkurzylam bo mnie zgubiliscie bo jechalam ostatnia i mnie ktos co jechal przede mna zablokowal mnie bo skrecal na osiedlu i juz was nie dogonilam..