Prezentacja nowej BMW serii 3 w Bawarii Katowice
Prezentacja nowej BMW serii 3 w Bawarii Katowice
Witam wszystkich!
11.02. jest prezentacja nowej BMW serii 3. Szukam starszych trójek, które na te dzień zaparkują w salonie BMW Bawaria Motors Katowice i zobrazują jak BMW 3 ewoluowało od 1975r aż do dziś. E21 (moje 323i) i E90 już mam a zatem potrzebuję E30, E36 i E46. Koniecznie w wersji 4 drzwiowy sedan, jak najbliższe wyglądem do auta fabrycznego.
Gdyby ktoś z waszego klubu miał takie auto i chciał wziąć udział w takiej prezentacji to proszę o info w temacie. Na pewno będzie miło zobaczyć swój samochód w salonie obok innych generacji tej serii, będzie też okazja do ciekawej sesji fotograficznej.
Pozdrawiam
Marcin Pleciak
11.02. jest prezentacja nowej BMW serii 3. Szukam starszych trójek, które na te dzień zaparkują w salonie BMW Bawaria Motors Katowice i zobrazują jak BMW 3 ewoluowało od 1975r aż do dziś. E21 (moje 323i) i E90 już mam a zatem potrzebuję E30, E36 i E46. Koniecznie w wersji 4 drzwiowy sedan, jak najbliższe wyglądem do auta fabrycznego.
Gdyby ktoś z waszego klubu miał takie auto i chciał wziąć udział w takiej prezentacji to proszę o info w temacie. Na pewno będzie miło zobaczyć swój samochód w salonie obok innych generacji tej serii, będzie też okazja do ciekawej sesji fotograficznej.
Pozdrawiam
Marcin Pleciak
To nie jest jedyne forum z takim tematem
Autor prosił o kontakt tutaj i jak się domyślam:
również FOTKI!!!
Bo klasyk nie ruszany od lat, a klasyk zadbany to niebo, a ziemia.
Chodzi też o detaling przeprowadzony na aucie
żeby się nie wstydzić otworzyć np. maski.
Marcin P., wrzuć tu ze trzy fotki swojego
rekinka, żeby ludzie zobaczyli o co chodzi
Autor prosił o kontakt tutaj i jak się domyślam:
również FOTKI!!!
Bo klasyk nie ruszany od lat, a klasyk zadbany to niebo, a ziemia.
Chodzi też o detaling przeprowadzony na aucie
żeby się nie wstydzić otworzyć np. maski.
Marcin P., wrzuć tu ze trzy fotki swojego
rekinka, żeby ludzie zobaczyli o co chodzi
A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Panowie,
auto ma byc wyglądac w miare fabrycznie, może miec białe kierunki czy jakies ładne felgi np. Alpina i byc zadbane. O to chodzi. Nikt nie oczkuje egzemplarzy muzealnych z przebiegami 5000km.
Nie ma co przesadzać, gdyby ktoś miał ochote uczestniczyc w takiej prezentacji to proszę o fotki auta i coś wybierzemy.
auto ma byc wyglądac w miare fabrycznie, może miec białe kierunki czy jakies ładne felgi np. Alpina i byc zadbane. O to chodzi. Nikt nie oczkuje egzemplarzy muzealnych z przebiegami 5000km.
Nie ma co przesadzać, gdyby ktoś miał ochote uczestniczyc w takiej prezentacji to proszę o fotki auta i coś wybierzemy.
prosiłbym zakonczyc dyskusje czy komus sie jakas rzecz podoba, badz nie w czyims aucie, od tego mamy dzial "nasze bmw".
kolega Marcin załozyl temat i to do niego bedzie nalezec decyzja ktore z aut zaprezentowanych przez forumowiczow jest odpowiednie do pokazu w Bawaria Motors
kolega Marcin załozyl temat i to do niego bedzie nalezec decyzja ktore z aut zaprezentowanych przez forumowiczow jest odpowiednie do pokazu w Bawaria Motors
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
jeśli nadal szukasz i nic nie masz, mogę dać swoją, posiadam oryginalne felgi BMW, na zimę oryginalne kopłpaki BMW wszystko seria, prócz ringów..
http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?t=6497
http://bts-bmw.pl//viewtopic.php?t=6497