Dzięki wszystkim za tak liczne przybycie.Choć pogoda nam nie dopisała to i tak się nie poddaliśmy i dotrwaliśmy do 21.45.Jeszcze raz dzięki i do następnego...
siemanko ludziska na ostatnim spocie padla propozycja a zeby srodowe spoty na macro przeniesc na pogorie w to samo miejsce co odbywaja sie sobotnie spoty(czyli pogoria 3 dlugi parking w strone kol. Pieklo)
tak wiec moje pytanie co wy na to???
co do godz to na razie zostajemy przy 18:00 no chyba ze zadecydujemy ze zmienimy na 17:00 ale to wasza decyzja
Jestem za...Tym bardziej że na ostatnich środowych spotach rozmawialiśmy o tym i nie było sprzeciwu Tak więc pomysł super teraz w środę widzimy się na piekle w tym samym miejscu co i w soboty
ja również jako nowy bardzo chciałbym podjechać ale wiecznie brakuje godzin, postaram się być w środę, a tak z innej beczki, za oknem piękna aura, ogólnie lato idzie......może byśmy się wybrali na jakiś trackday do wyrazowa albo miedzianej góry???
pozdr
siemka Mati_dg zapraszamy na spoty a temat trackday jak najbardziej do obgadania mysle ze znajdzie sie paru chetnych na amatorskie slizganko w wyrazowie
Soki pisze:Wolałbym zdecydowanie miedzianą górę trochę dalej lecz za to mamy profesjonalny tor z fotokomórką a wyrazów to same dziury.
Soki nikt z nas nie ma profesjonalnych aut do driftu.A do poślizgania jako takiego to i twoja furka też sobie poradzi i wyrazów na początek będzie dobry
Ważne że przy okazji można miło spędzić czas-grill,zabawy itd.
miedziana góra rzeczywiście super, wyrazów znam tylko z internetu, a co do ślizgania to zawsze można poćwiczyć tą jazdę co to ryżojady teraz mają na to mega parcie - TOUGE - też konkret zabawa, a touring najlepiej wyważony jest!!!
Dzięki wszystkim za przybycie.Choć spot nie trwał zbyt długo(co zawsze),to jednak w miarę upływu czasu,troszkę się nas zjechało...Dzięki za mile spędzony czas...No i nowych którzy byli zachęcamy do przyjazdu na kolejne nasze wspólne spoty
Do zobaczenia