VIII Zlot BMW Manii
Ja rownież dziękuję wszystkim za miłe spotkanko, nie ze wszystkimi pogadałem, ale z niektórymi owszem dużo
Jestem jeszcze zbyt krótko na forum, na zlocie byłem pierwszym, ale na pewno nie ostatnim, więc okazja jeszcze będzie, a że się wszystkich nie zna z twarzowego, to też ciężko Po prostu trza se kedy spotkać na 1/2 l. i się poznać, jak ludzie...
Zjechałem szybciej, bo musiałem jeszcze z zaproszeniami dymać po gościach, ale na kolejnym zlocie będę do końca i przede wszystkim z kierowcą
Atmosfera była extra, ale to siano jeszcze dziś wyciągam z butów...
Pozdro dla wszystkich i dzięki!!
Jestem jeszcze zbyt krótko na forum, na zlocie byłem pierwszym, ale na pewno nie ostatnim, więc okazja jeszcze będzie, a że się wszystkich nie zna z twarzowego, to też ciężko Po prostu trza se kedy spotkać na 1/2 l. i się poznać, jak ludzie...
Zjechałem szybciej, bo musiałem jeszcze z zaproszeniami dymać po gościach, ale na kolejnym zlocie będę do końca i przede wszystkim z kierowcą
Atmosfera była extra, ale to siano jeszcze dziś wyciągam z butów...
Pozdro dla wszystkich i dzięki!!
Organizacja srednia impreza od 9:00 do 12 praktycznie nic sie nie działo... upał niemożliwy impreza samochodowa jakies 400-500 kierowców i tylko zimne piwo do picia reszta napoji na ciepło, byłem 1raz na Mani miala być wielka pompa a wyszło jak wyszło...Mam nadzieje ze za rok bedzie lepiej Dzieki za towrzystwo i mile spedzony czas dla Wiewióry i Palermo oraz Kamcia z ekipa :padam: :super: reszte z BTS widziałem ale z powodu ograniczen za nikim nie ganiałem, a czesc co mijałem to nie poznała
NO SPEED NO FUN
-
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
każda z wypowiedzi moim zdaniem ma w sobie troche prawdy, troche przesadyzmu... najważniejsza była atmosfera tutaj relacja ze zlotu http://motopatrol.pl/index.php/tuning/4 ... e-historia . Muszę przyznać że komentarz apropo gościa z E30 (profesionalny driftowóz) gruuubo wyolbrzymione!! a sam kierowca powinien zostać usunięty z ronda po tym jak kilkukrotnie poucinałby głowy swoją lotką z odrzutowca stojącym dookoła kibicom!!! Mi osobiście widok ok 500 "beemek" wynagradza wszytko
[/
- Dadeck
Fakt.MaryjuszTour pisze:a sam kierowca powinien zostać usunięty z ronda po tym jak kilkukrotnie poucinałby głowy swoją lotką z odrzutowca stojącym dookoła kibicom!!
Wiadomo że to auto to bestia ale kierowca powinien znać swoje auto, szczególnie jeśli bierze nim udział w driftach albo kjsach a to wyglądało jakby właściciel pożyczył auto koledze... momentami go obracało... średnio udolne.
Za to ciemny touring E30 z nalepkami na nadkolu dał super pokaz! Dobra prędkość, dobry dym, bezbłędnie ; )
Wiewióra, oglądałem zdjęcia, dobry masz manicure
Witam Panowie.
Śledzę Wasze opinie o zlocie i ....jest ok. Wiem, że nie wszystko udało nam się dograć (biję się w pierś) ale nie wszystko da się zaplanować na 100%.
Ze swojej strony chcę podziękowacza za przybycie a przede wszystkim jeszcze raz pogratulować wygranej w przeciąganiu liny ( odegraliście się )
Postaramy się wyciągnąć wnioski przed przyszłym zlotem. Niestety nie mamy za dużego wyboru co do lokalizacji.
MTK (VII Zlot) uniemożliwiał nam KJS i Sprint na tak długim odcinku. Mieiśmy tylko jeden plac na wszystkie konkurencje
Mnie też brakuje 1/4 mili ale tu do wyboru było tylko lotniskow Muchowcu za 15000. TO trochę dużo.
Trzeba było znależć jakiś kompromis.
Jeszcze raz dziękuję wszystkim za uczestnicwo i pozdrawiam !!
witt (prezes)
Śledzę Wasze opinie o zlocie i ....jest ok. Wiem, że nie wszystko udało nam się dograć (biję się w pierś) ale nie wszystko da się zaplanować na 100%.
Ze swojej strony chcę podziękowacza za przybycie a przede wszystkim jeszcze raz pogratulować wygranej w przeciąganiu liny ( odegraliście się )
Postaramy się wyciągnąć wnioski przed przyszłym zlotem. Niestety nie mamy za dużego wyboru co do lokalizacji.
MTK (VII Zlot) uniemożliwiał nam KJS i Sprint na tak długim odcinku. Mieiśmy tylko jeden plac na wszystkie konkurencje
Mnie też brakuje 1/4 mili ale tu do wyboru było tylko lotniskow Muchowcu za 15000. TO trochę dużo.
Trzeba było znależć jakiś kompromis.
Jeszcze raz dziękuję wszystkim za uczestnicwo i pozdrawiam !!
witt (prezes)
- Masters
Rozbraja mnie jacy wy chamscy potraficie być ludzie więcej empatii a może pozbedziecie się kompleksów.
Co do Drzewka przegiął ze spuszczaniem powietrza na pewno w dużej mierze było to dla jaj.
Co z tego że obniżył auto na zlocie ? jeśli wjedzie na zlot typek z lajtowo puszczoną muzyką a później wygra w konkursie na najgłośniejsze auto powiecie ze to oszust bo wcześniej ciszej słuchał muzyki i normalnie tak głośno nie słucha ?. Liczą się możliwości.
Jak dla mnie to w jaki sposób jeździ Drzewko jest głupie... ponieważ jadąc na zlot na autostradzie przejeżdżając przez głupie łączenia wiaduktów walił podwoziem o asfalt jakby miał niżej auto jechałby 3h.
Tak więc jeśli ktoś nie wie jak jeździ na codzień niech się nie wypowiada a szczególnie niech nie ubliża.
Dlaczego napisałem że to głupie ---- bo utrudnia to jazdę dla innych może być głupia moja jazda którą jednak kocham a Drzewko może kochać swój zawias uszanujmy to.
Już na początku się śmialiśmy, że spuści powietrze i to były żarty co się stało ze tak zrobił czy złapał zajawkę czy dostrzegł że ktoś inny też tak robi nie wiem, nie chce mi sie w to zagłębiać.
Wiem jedno szanujmy się na wzajem, oceniajmy człowieka po tym kim jest = całokształt skaładający się z tysięcy sytuacji/reakcji a nie pojedyncze zdarzenie.
Co do Drzewka przegiął ze spuszczaniem powietrza na pewno w dużej mierze było to dla jaj.
Co z tego że obniżył auto na zlocie ? jeśli wjedzie na zlot typek z lajtowo puszczoną muzyką a później wygra w konkursie na najgłośniejsze auto powiecie ze to oszust bo wcześniej ciszej słuchał muzyki i normalnie tak głośno nie słucha ?. Liczą się możliwości.
Jak dla mnie to w jaki sposób jeździ Drzewko jest głupie... ponieważ jadąc na zlot na autostradzie przejeżdżając przez głupie łączenia wiaduktów walił podwoziem o asfalt jakby miał niżej auto jechałby 3h.
Tak więc jeśli ktoś nie wie jak jeździ na codzień niech się nie wypowiada a szczególnie niech nie ubliża.
Dlaczego napisałem że to głupie ---- bo utrudnia to jazdę dla innych może być głupia moja jazda którą jednak kocham a Drzewko może kochać swój zawias uszanujmy to.
Już na początku się śmialiśmy, że spuści powietrze i to były żarty co się stało ze tak zrobił czy złapał zajawkę czy dostrzegł że ktoś inny też tak robi nie wiem, nie chce mi sie w to zagłębiać.
Wiem jedno szanujmy się na wzajem, oceniajmy człowieka po tym kim jest = całokształt skaładający się z tysięcy sytuacji/reakcji a nie pojedyncze zdarzenie.
Mogę komuś wynająć lokal na Mydlicach jak co to tel 506659889. Parter 37metrow
- Ksawer
- Maniak forumowy
Byłem na naszych zlotach gdzie auta były skręcane na maksa że ledwo jechało i było spoko(na co dzień jak i na sam zlot na pewno tak nie jeździło).Ze względu na to że lubię tą osobę nie będę pisał kto to,a i tak wiecie o kim mówię. Ba żeby było śmieszniej spotkałem się że przed samym mierzeniem do auta wsiadało 4 dużych gości.I to też nie było sprawiedliwe ale regulamin nic o tym chyba nie mówił i nikt nikogo od buraków nie obrzucał.I można???Dlaczego nikt nic tam nie mówił?Tylko teraz na forum wyciąga się wszystkie brudy!!!Dlatego aby nabijać sobie posty???
-
- Kontakt:
Błędem jest to że nie ma szczegółowych zasad przed konkursem jasnego regulaminu konkurencji dla większości jest to jasne że do konkursu podchodzimy z szacunkiem do innych bo chyba taka wygrana cieszy najbardziej oraz budzi zainteresowanie i podziw innych a takie zabawy "do jaj" są średnio smaczne i wtedy właśnie zaczynają się niepotrzebne dyskusje.
Chłopcy w przeciąganiu liny nie dali szans mani
Na końcu był jeszcze rzut korbowodem ale zrobiła się pustka
Fajnie było spotkać znajomych ludzi atmosfera jak zwykle
Chłopcy w przeciąganiu liny nie dali szans mani
Na końcu był jeszcze rzut korbowodem ale zrobiła się pustka
Fajnie było spotkać znajomych ludzi atmosfera jak zwykle
Taka sytuacja jest przynajmniej wiadomością do Nas że jak będziemy robili zlot to będą jasno powiedziane zasady i tyle Żeby nie dopuścić do takich sytuacji... A wtedy będzie możliwość zobaczyć kto ma jaką glebę...
W tym wszystkim chodzi o zabawę a wy spinacie dupe kto ma niżej Tragedia... Lepiej zajmijcie się stanem waszych samochodów a nie kto ma niżej Bo gleba będzie a auto się rozjedzie przy 200km/h na dwa kawałki
Drzewko poleciał po całości i tyle - nic z tego nie miał A my mamy Jest się z kogo pośmiać Bo żadko kto robi z siebie błazna na zlocie Hahaha
Proponuję zamknąć temat bo zaczyna się ostra rozmowa i za chwilę trzeba będzie lecieć z czerwonymi kreskami
W tym wszystkim chodzi o zabawę a wy spinacie dupe kto ma niżej Tragedia... Lepiej zajmijcie się stanem waszych samochodów a nie kto ma niżej Bo gleba będzie a auto się rozjedzie przy 200km/h na dwa kawałki
Drzewko poleciał po całości i tyle - nic z tego nie miał A my mamy Jest się z kogo pośmiać Bo żadko kto robi z siebie błazna na zlocie Hahaha
Proponuję zamknąć temat bo zaczyna się ostra rozmowa i za chwilę trzeba będzie lecieć z czerwonymi kreskami