VIII Zlot BMW Manii

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
Gabrielo
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Gabrielo »

Ja rownież dziękuję wszystkim za miłe spotkanko, nie ze wszystkimi pogadałem, ale z niektórymi owszem dużo :mrgreen:

Jestem jeszcze zbyt krótko na forum, na zlocie byłem pierwszym, ale na pewno nie ostatnim, więc okazja jeszcze będzie, a że się wszystkich nie zna z twarzowego, to też ciężko :neutral: Po prostu trza se kedy spotkać na 1/2 l. i się poznać, jak ludzie... :mrgreen:

Zjechałem szybciej, bo musiałem jeszcze z zaproszeniami dymać po gościach, ale na kolejnym zlocie będę do końca i przede wszystkim z kierowcą :mrgreen: :razz:

Atmosfera była extra, ale to siano jeszcze dziś wyciągam z butów... :mrgreen:

Pozdro dla wszystkich i dzięki!! :cool:
krzyq
Zaawansowany forumowicz

Post autor: krzyq »

ha i ja sie zalapalem na fotke :D Wraz z " fotografem " :D :bmw:
"Keep your friends close, but keep your enemies closer."

Obrazek
PRIMO
Przyjaciel klubu

Post autor: PRIMO »

Organizacja srednia impreza od 9:00 do 12 praktycznie nic sie nie działo... upał niemożliwy impreza samochodowa jakies 400-500 kierowców i tylko zimne piwo do picia reszta napoji na ciepło, byłem 1raz na Mani miala być wielka pompa a wyszło jak wyszło...Mam nadzieje ze za rok bedzie lepiej ;) Dzieki za towrzystwo i mile spedzony czas dla Wiewióry i Palermo oraz Kamcia z ekipa :padam: :super: reszte z BTS widziałem ale z powodu ograniczen za nikim nie ganiałem, a czesc co mijałem to nie poznała :)
NO SPEED NO FUN ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
Wiewióra
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Wiewióra »

primo89- wielki szacun dla Ciebie że mimo gipsu na nodze zebrałeś się na imprezę MANIAków :bmw:
To, co kocham to styl i moje miasto-
sprawd? co pod maską pali jak tabasco...
(OO=[|]=OO)
MaryjuszTour
Zaawansowany forumowicz
Kontakt:

Post autor: MaryjuszTour »

każda z wypowiedzi moim zdaniem ma w sobie troche prawdy, troche przesadyzmu... najważniejsza była atmosfera :) tutaj relacja ze zlotu http://motopatrol.pl/index.php/tuning/4 ... e-historia . Muszę przyznać że komentarz apropo gościa z E30 (profesionalny driftowóz) gruuubo wyolbrzymione!! a sam kierowca powinien zostać usunięty z ronda po tym jak kilkukrotnie poucinałby głowy swoją lotką z odrzutowca stojącym dookoła kibicom!!! Mi osobiście widok ok 500 "beemek" wynagradza wszytko :)
Obrazek[/
Awatar użytkownika
voytoosrk
Małopiszący

Post autor: voytoosrk »

Gabrielo, czy to nie ja jestem na tym zdjeciu w sygnaturze jadacy za toba?? :D:D
Awatar użytkownika
Dadeck
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Dadeck »

MaryjuszTour pisze:a sam kierowca powinien zostać usunięty z ronda po tym jak kilkukrotnie poucinałby głowy swoją lotką z odrzutowca stojącym dookoła kibicom!!
Fakt.
Wiadomo że to auto to bestia ale kierowca powinien znać swoje auto, szczególnie jeśli bierze nim udział w driftach albo kjsach a to wyglądało jakby właściciel pożyczył auto koledze... :zdziwko: momentami go obracało... średnio udolne.
Za to ciemny touring E30 z nalepkami na nadkolu dał super pokaz! Dobra prędkość, dobry dym, bezbłędnie ; )
Wiewióra, oglądałem zdjęcia, dobry masz manicure :mrgreen:
Obrazek
witt
Małopiszący
Kontakt:

Post autor: witt »

Witam Panowie.
Śledzę Wasze opinie o zlocie i ....jest ok. Wiem, że nie wszystko udało nam się dograć (biję się w pierś) ale nie wszystko da się zaplanować na 100%.
Ze swojej strony chcę podziękowacza za przybycie a przede wszystkim jeszcze raz pogratulować wygranej w przeciąganiu liny ( odegraliście się ) :))
Postaramy się wyciągnąć wnioski przed przyszłym zlotem. Niestety nie mamy za dużego wyboru co do lokalizacji.
MTK (VII Zlot) uniemożliwiał nam KJS i Sprint na tak długim odcinku. Mieiśmy tylko jeden plac na wszystkie konkurencje :(
Mnie też brakuje 1/4 mili ale tu do wyboru było tylko lotniskow Muchowcu za 15000. TO trochę dużo.
Trzeba było znależć jakiś kompromis.
Jeszcze raz dziękuję wszystkim za uczestnicwo i pozdrawiam !!
witt (prezes)
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

witt, wiec wracajcie na tam gdzie ostatnio i bedzie git!! :)
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
Awatar użytkownika
Masters
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Masters »

Rozbraja mnie jacy wy chamscy potraficie być ludzie więcej empatii a może pozbedziecie się kompleksów.

Co do Drzewka przegiął ze spuszczaniem powietrza na pewno w dużej mierze było to dla jaj.

Co z tego że obniżył auto na zlocie ? jeśli wjedzie na zlot typek z lajtowo puszczoną muzyką a później wygra w konkursie na najgłośniejsze auto powiecie ze to oszust bo wcześniej ciszej słuchał muzyki i normalnie tak głośno nie słucha ?. Liczą się możliwości.

Jak dla mnie to w jaki sposób jeździ Drzewko jest głupie... ponieważ jadąc na zlot na autostradzie przejeżdżając przez głupie łączenia wiaduktów walił podwoziem o asfalt jakby miał niżej auto jechałby 3h.
Tak więc jeśli ktoś nie wie jak jeździ na codzień niech się nie wypowiada a szczególnie niech nie ubliża.

Dlaczego napisałem że to głupie ---- bo utrudnia to jazdę dla innych może być głupia moja jazda którą jednak kocham a Drzewko może kochać swój zawias uszanujmy to.

Już na początku się śmialiśmy, że spuści powietrze i to były żarty co się stało ze tak zrobił czy złapał zajawkę czy dostrzegł że ktoś inny też tak robi nie wiem, nie chce mi sie w to zagłębiać.

Wiem jedno szanujmy się na wzajem, oceniajmy człowieka po tym kim jest = całokształt skaładający się z tysięcy sytuacji/reakcji a nie pojedyncze zdarzenie.
Mogę komuś wynająć lokal na Mydlicach jak co to tel 506659889. Parter 37metrow
Awatar użytkownika
Ksawer
Maniak forumowy

Post autor: Ksawer »

Byłem na naszych zlotach gdzie auta były skręcane na maksa że ledwo jechało i było spoko(na co dzień jak i na sam zlot na pewno tak nie jeździło).Ze względu na to że lubię tą osobę nie będę pisał kto to,a i tak wiecie o kim mówię. Ba żeby było śmieszniej spotkałem się że przed samym mierzeniem do auta wsiadało 4 dużych gości.I to też nie było sprawiedliwe ale regulamin nic o tym chyba nie mówił i nikt nikogo od buraków nie obrzucał.I można???Dlaczego nikt nic tam nie mówił?Tylko teraz na forum wyciąga się wszystkie brudy!!!Dlatego aby nabijać sobie posty??? :shock:
Obrazek
bobek667

Post autor: bobek667 »

No wlasnie, najlepiej by bylo zakonczyc ten temat :D wspominajmy zlot zdjeciami w temacie fotorelacji bo przez to co niektorzy tu pisza kolejny zlot moze nie byc tak mily, a teraz proponuje otwarcie tematu "BTS ZLOT" hehe - tak tylko walnąłem... :D ... i szykujmy bawarki na kolejne spoty, zloty i.t.p.... :bmw:
maqda
Zaawansowany forumowicz
Kontakt:

Post autor: maqda »

Błędem jest to że nie ma szczegółowych zasad przed konkursem jasnego regulaminu konkurencji dla większości jest to jasne że do konkursu podchodzimy z szacunkiem do innych bo chyba taka wygrana cieszy najbardziej oraz budzi zainteresowanie i podziw innych a takie zabawy "do jaj" są średnio smaczne i wtedy właśnie zaczynają się niepotrzebne dyskusje.
Chłopcy w przeciąganiu liny nie dali szans mani :DD
Na końcu był jeszcze rzut korbowodem ale zrobiła się pustka :P
Fajnie było spotkać znajomych ludzi atmosfera jak zwykle :bmw: :bmw: :bmw:
FaTuM

Post autor: FaTuM »

Krzyś mówisz o kreceniu gwintem w rekach ? Hmmm , a nie pamiętasz jak miałeś Coupe sam mówiłeś , ze zawsze gwint miałeś w takim stanie ,że spokojnie przed wjazdem na zlot kreciłeś w rękach :zdziwko:

Drzewko jak drzewko patrząc na jego szałową fryzure musiscie go zrozumieć , ze ma szalone pomysły :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

Taka sytuacja jest przynajmniej wiadomością do Nas że jak będziemy robili zlot to będą jasno powiedziane zasady i tyle :) Żeby nie dopuścić do takich sytuacji... A wtedy będzie możliwość zobaczyć kto ma jaką glebę...

W tym wszystkim chodzi o zabawę a wy spinacie dupe kto ma niżej :lol: Tragedia... Lepiej zajmijcie się stanem waszych samochodów a nie kto ma niżej :P Bo gleba będzie a auto się rozjedzie przy 200km/h na dwa kawałki :lol:

Drzewko poleciał po całości i tyle - nic z tego nie miał :D A my mamy ;) Jest się z kogo pośmiać :lol: Bo żadko kto robi z siebie błazna na zlocie :D Hahaha :D :bmw:

Proponuję zamknąć temat bo zaczyna się ostra rozmowa i za chwilę trzeba będzie lecieć z czerwonymi kreskami :P
Zablokowany