Sprawdzam tam pogodę od tygodnia i co dziennie pokazują JUTRO: deszcz... I jak wstaję rano, oglądam pogodę to wygląda to tak że świeci słońce a znów Jutro deszcz I tak już cały tydzien
Teraz pokazują opady deszczu w Rybniku a jakoś nic tu nie widać Więc spokojnie
Tomek pisze:Sprawdzam tam pogodę od tygodnia i co dziennie pokazują JUTRO: deszcz... I jak wstaję rano, oglądam pogodę to wygląda to tak że świeci słońce a znów Jutro deszcz I tak już cały tydzien
Tomek pisze:Teraz pokazują opady deszczu w Rybniku a jakoś nic tu nie widać Więc spokojnie
Się nie zdziw jak zaraz zacznie padać. Jedno jest pewne - nie będziemy zdychać z upału i na 100% zakropi w pewnych momentach. Ale ja to wiedziałem, że będzie padać w dniu zlotu już miesiąc na przód (jak by zlot był w np. środę to sobota i niedziela by była fajna a od poniedziałku deszcz)
djmario pisze:dajcie juz spokoj polskie strony kłamią, patrzyłem na niemieckiejs stronie i ryzyko deszczu jest tylko miedzy godzina 6 a 12 i w dodatku niewielkie.
Pozatym liczy sie chyba dobra zabawa
Jak Dla mnie to nawet huragan może byc byle by aut nie uszkodził reszta sie nie liczy
GERMAN mam nadzieje, że będziesz bo inaczej naprawdę spełnię swoja obietnice o "zamachu"
Gdyby Bóg Kochał Przód Naped To....
To Chodzilibysmy na Rekach
Moje Bmw Kliknij Zobacz Oceń /viewtopic.php?t=14028