V ZLOT BTS
http://pogoda.onet.pl/1,3685,38,,,rybnik,miasto.htmlcoś nie bardzo nam pogoda chyba dopisze co?
no co Ty a od 8-14 to już w ogólnie darmowa myjnia dla wszystkich
[URL=http://www.fotosik.pl]
-
- Zaawansowany forumowicz
Panowie nie wierzcie w pogodę na onecie itd...
Sprawdzam tam pogodę od tygodnia i co dziennie pokazują JUTRO: deszcz... I jak wstaję rano, oglądam pogodę to wygląda to tak że świeci słońce a znów Jutro deszcz I tak już cały tydzien
Teraz pokazują opady deszczu w Rybniku a jakoś nic tu nie widać Więc spokojnie
Sprawdzam tam pogodę od tygodnia i co dziennie pokazują JUTRO: deszcz... I jak wstaję rano, oglądam pogodę to wygląda to tak że świeci słońce a znów Jutro deszcz I tak już cały tydzien
Teraz pokazują opady deszczu w Rybniku a jakoś nic tu nie widać Więc spokojnie
Się nie zdziw jak zaraz zacznie padać. Jedno jest pewne - nie będziemy zdychać z upału i na 100% zakropi w pewnych momentach. Ale ja to wiedziałem, że będzie padać w dniu zlotu już miesiąc na przód (jak by zlot był w np. środę to sobota i niedziela by była fajna a od poniedziałku deszcz)Tomek pisze:Teraz pokazują opady deszczu w Rybniku a jakoś nic tu nie widać Więc spokojnie
Kaperku sugerujesz że nad BTS-em wiszą czarne chmuryKaper pisze:jak by zlot był w np. środę to sobota i niedziela by była fajna a od poniedziałku deszcz)
Dobra już dość o tej pogodzie ni deszcz , błyskawica ni pies i teściowa nas nic nie przegoni
Ostatnio zmieniony 2012-08-25, 08:36 przez GERMAN, łącznie zmieniany 1 raz.
Gdzie się nie schyle tam leżą wentyle
-
- Zaawansowany forumowicz
Jak Dla mnie to nawet huragan może byc byle by aut nie uszkodził reszta sie nie liczydjmario pisze:dajcie juz spokoj polskie strony kłamią, patrzyłem na niemieckiejs stronie i ryzyko deszczu jest tylko miedzy godzina 6 a 12 i w dodatku niewielkie.
Pozatym liczy sie chyba dobra zabawa
GERMAN mam nadzieje, że będziesz bo inaczej naprawdę spełnię swoja obietnice o "zamachu"
Gdyby Bóg Kochał Przód Naped To....
To Chodzilibysmy na Rekach
Moje Bmw Kliknij Zobacz Oceń
/viewtopic.php?t=14028
To Chodzilibysmy na Rekach
Moje Bmw Kliknij Zobacz Oceń
/viewtopic.php?t=14028