V ZLOT BTS
Dzięki wszystkim bardzo wielkie za przybycie na imprezę w tak trudnych warunkach atmosferycznych! Jeżeli o mnie chodzi to nie ukrywam że były niedociągnięcia ale mam nadzieję że Nam (BTS'owi) wybaczycie ze względu na to iż zlot był zorganizowany dosłownie przez kilka osób, dopiero dzisiaj reszta chętnych dotarła i w takim krótkim czasie (miesiąc)! Obiecuję że poprawimy się za rok i będzie dużo lepiej Mam nadzieję że się podobało i do zobaczenia za rok!!!!
[center]Własnie dotarłem do domu, na trasie duzo patroli i kontroli takze pozdrowienia dla wszystkich którzy cało i zdrowo dotarli do swoich domów po naszym zlocie.[/center]
[center]Chciałem podziekowac wszystkim którzy zaszczycili nas Swoja obecnościa, napewno frekwencja byłaby większa ale coż, wpływu na pogode póki co nie mamy .
Serdecznie dziekuje tez wszystkim którzy przyczynili sie do tego ze zlot wogóle sie odbył i można było dzieki temu spotkać sie i pogadac z ludzmi dawno nie widzianymi.
Jesli były jakies niedociągnięcia z naszej strony to przepraszamy[/center]
PS.
aha wszystkie wyniki konkurencji ma An!a i ona zamiesci wyniki końcowe.
Jeśli ktoś ma namiary na Gruche to poinformujcie Go albo dajcie nam znac ponieważ czeka na Niego puchar za pomiar ciśnienia w konkursie audio
[center]Chciałem podziekowac wszystkim którzy zaszczycili nas Swoja obecnościa, napewno frekwencja byłaby większa ale coż, wpływu na pogode póki co nie mamy .
Serdecznie dziekuje tez wszystkim którzy przyczynili sie do tego ze zlot wogóle sie odbył i można było dzieki temu spotkać sie i pogadac z ludzmi dawno nie widzianymi.
Jesli były jakies niedociągnięcia z naszej strony to przepraszamy[/center]
PS.
aha wszystkie wyniki konkurencji ma An!a i ona zamiesci wyniki końcowe.
Jeśli ktoś ma namiary na Gruche to poinformujcie Go albo dajcie nam znac ponieważ czeka na Niego puchar za pomiar ciśnienia w konkursie audio
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany