15.09.2012 Summer Cars Party 2012
Dobra konkrety
Zbiórka na 3-ech Stawach w Katowicach od godziny 8-45 do godziny 9-15.
Spotykamy się na tym Parkingu co jak jechaliśmy na Manię.
Jak zjeżdżacie z autostrady na 3 stawy jedziecie i po lewej stronie jest parking, to na nim.
Musicie dojechać do ronda skręcić w lewo i znowu w lewo.
Tam zawsze jest pusto.
Pamiętajmy że jest to sobota i mogą być inni ludzie.
Łukasz735 pasuje? Bo to ty masz wejściówki
Zbiórka na 3-ech Stawach w Katowicach od godziny 8-45 do godziny 9-15.
Spotykamy się na tym Parkingu co jak jechaliśmy na Manię.
Jak zjeżdżacie z autostrady na 3 stawy jedziecie i po lewej stronie jest parking, to na nim.
Musicie dojechać do ronda skręcić w lewo i znowu w lewo.
Tam zawsze jest pusto.
Pamiętajmy że jest to sobota i mogą być inni ludzie.
Łukasz735 pasuje? Bo to ty masz wejściówki
- TDS-ik
- Zaawansowany forumowicz
Więc sprawa wygląda tak, rozmawiałem przed chwilą z Panią Anja Jureczko z Extomusic Event Agency i mam następujące informacje do przekazania. Nasz sektor będzie prawdopodobnie znajdował się na trawie tak jak w zeszłym roku, mam już dla Was wydrukowane kartki które mamy mieć wsadzone za szybą. Co do bram wjazdowych i biletów, w związku z tym że przed zlotem zapowiadają deszcz otwarcie bramy wjazdowej zostało przesunięte na godz. 9,00. Jest jedna brama wjazdowa i na niej bądź w kolejce do niej auta oznaczone kartkami klubowymi będą dostawać opaski po okazaniu których będą nas wpuszczać na teren zlotu prawdopodobnie bez kolejki. Dużo tych prawdopodobnie ale Pani Anja nie potrafiła określić dokładnie bo jeszcze nie wszystko mają ustalone z jednym ze sponsorów. Co do mapki z rozmieszczeniem klubów jak tylko ją dostanę to na pewno się tutaj znajdzie.
- Łatysz
- Maniak forumowy
- Kontakt:
A wg mnie najlepiej by było gdybyśmy wyjechali tam gdzie jest spot w RBK stary plus i będzie bez zamieszania na bełk i na kato a większość wie gdzie jest stary plus więc nie będzie żadnego problemu
Mycie, Pranie samochodów, Nabijanie Klimatyzacji, Wymiana Opon//Wyważanie, usuwanie wgnieceń bez malowania itp. Pomoc Drogowa