15.09.2012 Summer Cars Party 2012
Piniu to nie możesz z Tomashem jechać 30 minut później?
Ja koło 8.30 wyjeżdżam z Gremlinem do kato.
Jadąc na spokojnie 120 powiedzmy to za 12-15 min jesteśmy w kato.
Jako że jestem z Kopernika a Gremlin z góry chełmskiej to lecimy trasą DK88 w sośnicy na A1 i na pszczyńskiej A4. bo chyba nam się nie chce przez miasto.
Możemy od razu jechać na pszczyńską np i ruszymy na A4 do kato.
Zastanówcie się i dajcie znać
Ja koło 8.30 wyjeżdżam z Gremlinem do kato.
Jadąc na spokojnie 120 powiedzmy to za 12-15 min jesteśmy w kato.
Jako że jestem z Kopernika a Gremlin z góry chełmskiej to lecimy trasą DK88 w sośnicy na A1 i na pszczyńskiej A4. bo chyba nam się nie chce przez miasto.
Możemy od razu jechać na pszczyńską np i ruszymy na A4 do kato.
Zastanówcie się i dajcie znać
Jeszcze raz prośba, zaznaczcie na mapie gdzie się spotykamy, bo nie znam okolicy, a w Katowicach jest ulica Trzech Stawów i jakieś centrum handlowe Trzy Stawy. Zważywszy, że będzie tam multum aut w okolicy lotniska z trafieniem mógłbym mieć problem
Z góry dzięki.
PS Jak ktoś ma jakąś flagę BTS-u wystawcie na widoku, żeby ślepy trafił
Z góry dzięki.
Tj centrum 3 stawy, znajdziemy się na bank na tych parkingachBAD 1 pisze:Jeszcze raz prośba, zaznaczcie na mapie gdzie się spotykamy, bo nie znam okolicy, a w Katowicach jest ulica Trzech Stawów i jakieś centrum handlowe Trzy Stawy. Zważywszy, że będzie tam multum aut w okolicy lotniska z trafieniem mógłbym mieć problem
Z góry dzięki.
Dzięki, moja niebieska też się rzuca w oczy więc się do zobaczyska ;-DGurian pisze:Tj centrum 3 stawy, znajdziemy się na bank na tych parkingachBAD 1 pisze:Jeszcze raz prośba, zaznaczcie na mapie gdzie się spotykamy, bo nie znam okolicy, a w Katowicach jest ulica Trzech Stawów i jakieś centrum handlowe Trzy Stawy. Zważywszy, że będzie tam multum aut w okolicy lotniska z trafieniem mógłbym mieć problem
Z góry dzięki.
Moloch pasuje my z Jastrzebia dojedziemy na stary plus wiec czekajcie jak cos na nas !! kom dam na PW jak cos !!Moloch pisze:Ok w więc wszyscy który jadą CRAB-RYBNIK-KATOWICE
7:50 WYJAZD Z CRABA!
8:10 WPADAMY NA STARY PLUS ZABIERAMY RESZTĘ I OKOŁO 8:15 WYJAZD Z POD PLUSA
9:00 jesteśmy na 3 stawach
wszystkim pasi?
JASTRZEBIE 7:30 ZBIÓRKA 7:40 WYJAZD !!
NO SPEED NO FUN
- PrzemaS
- Zaawansowany forumowicz
Siemka! Słuchajcie znalazło by się jeszcze jedno miejsce w Waszym sektorze? Mam tu na myśli wolne miejsce jeśli takowe znajdzie się po przybyciu tych co mają pierwszeństw Co prawda jestem z drugiego końca polski (na Summer mam 400 km ) , ale na forum jestem od dłuższego czasu i jest świetna okazja aby się spotkać. Bilet oczywiście we własnym zakresie ogarniam.