Nie chciałbym być jakimś prorokiem albo członkiem komisji Antoniego M. ale na majówkę STK auta dostają się tylko po przejściu selekcji. Więc nie ma co startować tam zwykłym autem bez felgi itd bo i tak nie wjedziecie a szkoda Waszych kilometrów...
Niestety takie są wymogi STK na ten zlot i nic nie możemy zmienić
To jakis normalny zlot czy wiocha.pl, bo nie wiem czy jechac.
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
Mnie musza wpuscic Nie wiem kiedy bede wkladal gwint, wiec narazie zgloszenia nie wysylam.
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
Pany powiem co nie co w tym temacie. Chciałem powiedzeć że jest selekcja ale to dla tego żeby wiedzieć jakich aut można się spodziewać. wjeżdżają samochody sportowe i tuningowe co nie wiąże się z obklejeniem spolierami ale np dobre koło i spasowanie Impreza jest robiona 6 raz także jest już jakieś doświadczenie. Wszystko jest po to żeby większość była zadowolona z imprezy bo później lecą teksty same wieś tuningi itp. Można również wejść i naoglądać się. Mam nadzieję że frekwencja BMW dopisze za 1 miejsce za naj auto zlotu tysiak