IX Zlot BMW Manii
Sporo nas było, fajnie się bawiliśmy. Jedyna lipa na tym zlocie to zachowanie tego pana na Air rajdzie i to że wyjeżdżając ze zlotu pomogłem chłopakom z obsługi poukładać ławki...trzeba będzie przez to pokleić halogen
BMW E46 320d by Kanar
/viewtopic.php?t=16634
/viewtopic.php?t=16634
IX ZLOT BMW MANIA uważamy za bardzo udany
BMW MANIAcy odwalili kawał dobrej i ciężkiej roboty- mega szacun dla Nich i głośne brawa.
Pogoda dopisała, frekwencja bawarek i uczestników zlotu również.
Fajny teren na moto imprezę
Ekipie BMW TEAM ŚLĄSK dziękujemy za udany dzień i kolejną fajną wspólną beemkową imprezę
Dzień spędzony z Wami w tak fajnym towarzystwie i miłej atmosferze
to dla nas motywacja do otwarcia oczu jak o 4rtej rano
dzwoni u nas budzik w ramach pobudki
Dziękujemy i pozdrawiamy
BMW MANIAcy odwalili kawał dobrej i ciężkiej roboty- mega szacun dla Nich i głośne brawa.
Pogoda dopisała, frekwencja bawarek i uczestników zlotu również.
Fajny teren na moto imprezę
Ekipie BMW TEAM ŚLĄSK dziękujemy za udany dzień i kolejną fajną wspólną beemkową imprezę
Dzień spędzony z Wami w tak fajnym towarzystwie i miłej atmosferze
to dla nas motywacja do otwarcia oczu jak o 4rtej rano
dzwoni u nas budzik w ramach pobudki
Dziękujemy i pozdrawiamy
To, co kocham to styl i moje miasto-
sprawd? co pod maską pali jak tabasco...
(OO=[|]=OO)
sprawd? co pod maską pali jak tabasco...
(OO=[|]=OO)
Też nic nie wiem... Mówcie Pewnie się obraził na CA albo przy wyborze najładniejszego auta hahatomash pisze:Co śrubka znowu narobił?Kanar pisze: Jedyna lipa na tym zlocie to zachowanie tego pana na Air rajdzie
Mi też się podobało, szkoda że nie mogłem zostać dłużej. Pozdro dla ekipy
Swoją drogą znalazłem 2 śrubki i zastanawiam się czy to nie jego
PozdrO!
- Ksawer
- Maniak forumowy
didek85 pisze:My tez dziękujemy ze byliście na naszym zlocie elegancko sie z wami bawilo nastepnym razem przy przeciąganiu liny dokopiemy wam hehehehe pozdrowionka i do nastepnego NISMO - BMW MANIA
Jeśli chodzi o przeciąganie liny to na następny zlot przygotujcie już gotowe wypisane dyplomy i wygrawerowane puchary dla BTS`u za zajęcie pierwszego miejsca
Ksawer, ja bym tu dodał i porządnej Liny najlepiej do holowania pojazdów od 3,5 tony żeby jej znowu dwa razy nie zerwaćKsawer pisze:Jeśli chodzi o przeciąganie liny to na następny zlot przygotujcie już gotowe wypisane dyplomy i wygrawerowane puchary dla BTS`u za zajęcie pierwszego miejsca
Gdzie się nie schyle tam leżą wentyle
JanMens po tym jak zobaczył że air nie wchodzi w konkurencje grzecznie podziękował i odjechał i to było w porządku pozdro dla ciebiePINIU pisze:opowiadajcie co tam sie dzialo ?
Natomiast ten kolega z E-36 Cabrio twierdził że Drzewko nie jeździ tak na co dzień bo to jest niszczenie Compiego po czym Drzewko strzelił rundę honorowa po placu dla pokazania że tak się da jeździć Więc w ramach Fair Play Kolega z bezdasznika zrobił to samo ale wolniej i pamiętajmy że to auto dalej na Air więc Drzewko się Wnerwił i na Glebie pojechał na plac upalać i latać bokami widząc to gość z Aira podziękował ironicznie i odjechał żegnany wygwizdany prze tłum
Reasumując Można by śmiało powiedzieć że jesteśmy wariatami takimi którzy w potrzebie staną murem w obronie swoich ta konkurencja potwierdziła nie tylko że Drzewko był najniżej ale również to jacy jesteśmy zgrani i zżyci ze sobą
TAK SIĘ BAWI TAK SIĘ BAWI BTS
Gdzie się nie schyle tam leżą wentyle
moim skromnym zdaniem gleba powinna byc podzielona na poszczegolne modele jak e30,e36 itp jak chcemy byc sprawiedliwi- co z tego ze e36 na glebie szura progami i bije na glowe wysokosc progu np w porownaniu do e30 ;jak swoja e30 bym polozyl silnikiem na ziemi krecac gwintem to progi beda jeszcze grubo w powietrzu, jak pomiar by ktos zrobil pod miske i pod tylni most jak jezdze na codzien to zadne e36 z szurajacymi progami nie przeskoczy tych wysokosci; pisaliscie o calej masie ulepow i wrakow jakie przyjechaly na zlot nienadajacych sie do jazdy ??? jakies szczegoly?
bo kazdy facet z widlami to posejdon