ekipa, która leci z 3 stawów, mniej więcej o której ma zamiar być na wysokości Chorzowa Batorego? bo tam będzie ok. 7 samochodów do zabrania. Niech ktoś zadzwoni do mnie, albo przez CB radio nada wiadomość to się do was podczepimy. (511-564-573) tylko tym razem licze że ktoś da znać a nie jak ostatnio przelecicie i nic nikt nie powie. (niech tu ktoś na forum się zgłosi kto da znać)
Pablow pisze:ekipa, która leci z 3 stawów, mniej więcej o której ma zamiar być na wysokości Chorzowa Batorego? bo tam będzie ok. 7 samochodów do zabrania. Niech ktoś zadzwoni do mnie, albo przez CB radio nada wiadomość to się do was podczepimy. (511-564-573) tylko tym razem licze że ktoś da znać a nie jak ostatnio przelecicie i nic nikt nie powie. (niech tu ktoś na forum się zgłosi kto da znać)
Kontaktuj się z TDS`em na priwa i się dogadajcie.On kieruje całą eskortą.
Crab Godzina 9:00 o 9:20 wyjazd i robimy postój w świerklanach. Świerklany, wjazd na autostradę A1 Godzina 9:40 wyjazd
Nie wiem o której Jastrzębie robi zbiórkę ale proszę by ktoś zemną się skontaktował najlepiej jeszcze dzisiaj bo będę potrzebował numer w niedzielę żeby się z wami skontaktować
W takim razie Jastrzębie MC Donald zbiórka 9:10 Wyjazd: 9:15
I spotykamy sie z Wami w Świerklanach:)
Moj nr Moloch masz tak wiec jestesmy w kontakcie:)
Ostatnio zmieniony 2013-06-28, 20:57 przez Karolka, łącznie zmieniany 1 raz.
jak bedzie padac to na tej trawie sie zrobi syf przepotezny. a ma padac. wiec ja raczej odpadam.
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.