Dave3er pisze:Deszcz jedynie dobry na plus dlatego ze będzie mozna polatać więcej bokiem
Cos Wom ta pogoda dzieci nie sprzijo...
V12 znane z BMW 750i miało dawać radość z jazdy, moc, dźwięk i szeroki uśmiech na twarzy bogatego klienta, który miał w nosie średnie spalanie na poziomie 20 l/100 km przy podmuchach wiatru z tyłu.
Juz po było bardzo przyjemnie, atmosfera super co prawda auto mi się podpaliło na torze, ale z Waszą pomocą udało się je ugasic . Wielkie dzięki bo gdyby nie Wy to Bóg wie co by się stało
Dzięki wszystkim za zlot było naprawdę swietnie gdybym mial wymieniać smieszne sytuacje brakło by mi dnia:D chociaż mi najbardziej utkwilo w pamięci jak wjeżdżałem później na plac zlotu a jeden gościu do drugiego
- ty patrz co ma na zderzaku, fuck air ride (i z wielkim fochem) to ja go też pier*** niestety nie mogę zacytować ale rozbawiło mnie to do łez
German faj e zdziwienie jak w trakcie smiania się z prima okazalo się ze to nie tylko mu obkleili auto:D
Primo fajnie było się razem "poturlać":D
Naprawdę dzięki dzięki. A całe 2 dni spędzone z wami było świetnie!
jak skleję coś dobrego tylko że wyjeżdżam teraz na 2 tygodnie, zabiorę ze sobą laptopa ale nie wiem czy coś na nim posklejam jeśli nie to wrócię z wakacji i coś z tego sklecę
Pod sam koniec, jeszcze przed pożarem jechał ze mną organizator z kamerą i kamerował w srodku w samochodzie a pozniej jak się zapaliło autko, tylko nie wiem kto to taki i jaki ma nick na forum Moze ktos ogarnia?