Byłem dziś też zobaczyć (granatowe E39) często macie takie spoty? Jestem na forum od wczoraj więc głupio mi było wyjść i tak z dupy się przywitać. Mam nadzieję, że następnym razem będę z wami
Kolego woockashu, więc zrobiłeś błąd, co prawda dziś mnie nie było ale gwarantuje ze osoby które tam były nie gryzą, podchodzisz, witasz się, mówisz ze jesteś nowy a gwarantuję ze nikt cię nie oleje, wpadaj za tydzień na.pewno będzie spocik
woockashu, tak jak napisał moloch, każdy z nas tak zaczynal wiec na pewno nikt cie nie ugryzie ani nikt z nas cie nie oleje Trzeba było zatrzymać się pogadać i spoko Wpadaj za tydz Pozdro
Bylo e46 320d, e39 528i, E46 320d jest E46 330Ci ...:::AmAn:::...
Dzięki panowie za udany spocik właśnie wróciłem sie nam z Mańkiem zasiedziało nawet nie zauważyliśmy że wybiła godz. 00:00 No ale cóż dawno się nie widzieliśmy i się tego nazbierało pozdro. Mańku i do zaś
GERMAN pisze:Dzięki panowie za udany spocik właśnie wróciłem sie nam z Mańkiem zasiedziało nawet nie zauważyliśmy że wybiła godz. 00:00 No ale cóż dawno się nie widzieliśmy i się tego nazbierało pozdro. Mańku i do zaś
Panowie?;)
Ojj German, zbierasz sobie;)
Panie co prawda w mniejszym gronie były, ale pojawiły sie:)