Video mimo pogody było całkiem spoko, było na co popatrzeć i z kim pogadać, ludzie poza organizatorami bardzo fajni z dużą dawką humoru, tak jak napisał Karem fakt było tam kolko wzajemnej adoracji
Jeżeli będzie tak samo na samej imprezie to relacja organizatorzy- zlotowicze będzie fatalna bo nie było w żaden sposób widać pasji do motoryzacji w tych ludzikach.
Zanim skleją coś z tych materialów to czasu trochę upłynie nie oczekujcie że będzie na drugi dzień
Jakoś nie planowałem wyjazdu na SCP, ale jako że dostałem wejściówki w prezencie to się pojawię.
Tylko mam pytanko. Czy jest jakieś rozróżnienie pomiędzy biletem klubowym a nie-klubowym? Bo z chęcią bym się do was przyłączył niż jechać tak samemu
Jeśli będzie tak jak w zeszłym roku to będziesz musiał poczekać aż ustawią się osoby co kupiły bilety klubowe i dopiero będziesz mógł się ustawić w sektorze, jeśli zostanie miejsce.
Jak pisałem nie jadę i skreślam się z listy więc przepraszam za kłopot jeśli bilety dla mnie już zostały kupione to proszę o przekazanie je innym chętnym osobom, od razu dodaję, że za bilety jeszcze nie płaciłem.
michal87sc, prowdopodobnie będę miał wejściówkę z miejscem w "Garażu SCP" więc wtedy mógłbym Ci odsprzedać moją, tą co mam z klubu.
P.S.
Mam nadzieję że do tego czasu znajdzie się grupa chętnych na naklejki, bym i na garażu (jako chyba tam jedyny z BTS) mógł reprezentować dobre imię teamu
Jak chcecie mnie wesprzeć to możecie oddać na mnie głos
Co prawda przez app, ale tego się nie ominie
Brakuje mi już tylko +/- 100 głosów więc niedużo, by wygryźć z 3go miejsca jakiegoś starego Passata ^^
|
Pozdro
No zobaczymy, bo narazie nie wiem co wogóle z moją Betą.... był przed chwilą Pablow u mnie i wygląda na to że chyba wina nie leży po stronie akumulatora.........
Grzebe w googlach i jakiś moduł EWS to może być...
"Przez całe ciało przechodzą ciarki. Dwie nerki rozpoznawczy znak wiadomej marki..."