To był Mój 1 spot jestem pod wrażeniem frekwencji i atmosfery,pozytywnie się nastawiłem na następne zloty. whucrew, dzięki za pilotowanie i czekanie ze szwagrem na mnie, następnym razem będę punktualnie. Do następnego.
Dokładnie panowie. Bym wiedział wcześniej też bym przybył a tak to nie da rady- połowa ludzi też tak powie niestety
BMW
"To ucieleśnienie sportowego charakteru, dynamiki, zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło. Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy."
Hahaha...co za jaja, chłopak chcial cos zorganizowac zaproponowac a zapomnial tylko daty wpisac i juz WIELKI PROBLEM!!Tomek bez urazy, ale wystarczylo zapytac kiedy chce to organizowac, a nie odrazu wyjezdzac ze ma se na SWD spoty robic. ON WYSZEDL TYLKO Z INICJATYWĄ!
Ale spoko lepiej odrazu zjechac go z ziemia i po sprawie...
Dzieki i tyle w temacie!
BYŁO - E36 318i SEDAN BYŁO - E36 323/325i SEDAN JEST E36 TOURING
Sebek pisze:Hahaha...co za jaja, chłopak chcial cos zorganizowac zaproponowac a zapomnial tylko daty wpisac i juz WIELKI PROBLEM!!Tomek bez urazy, ale wystarczylo zapytac kiedy chce to organizowac, a nie odrazu wyjezdzac ze ma se na SWD spoty robic. ON WYSZEDL TYLKO Z INICJATYWĄ!
Ale spoko lepiej odrazu zjechac go z ziemia i po sprawie...
Dzieki i tyle w temacie!
"I <3 haters"
człowieku co sie spinasz... Spot Śląski na Gliwicach sie glosi 2-3 tyg. wczesniej tak jak pisał Tomek ! To nie jest spot ze sie zjedzie 20 aut i jest szał...
na takie spoty informujemy BMW Manie, BMW klub Zabrze, BMW Silesia, jest akcja na Facebooku ! Musi nas być sporo zeby nas zauwazali ! a Alexof bez zadnej "pompy " sam sobie ustala spot na za tydzień... Fajnie ze chcecie działać ale ochłoncie troche...