Zakończenie sezonu letniego
Zakończenie sezonu letniego
[center]Załębiowska Ekipa BMW TEAM SLASK zaprasza wszystkich posiadaczy bawarek na zakończenie letniego sezonu
Poruszaliśmy to na niedzielnym spocie w Gliwicach
Będzie ognicho i gruuuuba atmosfera [/center]
[center]Zbiórka około godziny 17 w sobote 26.10 na molo POGORIA 3 Dąbrowa Górnicza ul. Maliowe Górki wjazd od ul. Siewierskiej
Gdyby ktoś błądził podjedziemy i poprowadzimy [/center]
pozniej pojedziemy w odpowiednie miejsce....
wszystkie stufffsy we własnym zakresie ale wiadomo że każdy coś przywiezie od siebie i będzie mega gruuubo
Poruszaliśmy to na niedzielnym spocie w Gliwicach
Będzie ognicho i gruuuuba atmosfera [/center]
[center]Zbiórka około godziny 17 w sobote 26.10 na molo POGORIA 3 Dąbrowa Górnicza ul. Maliowe Górki wjazd od ul. Siewierskiej
Gdyby ktoś błądził podjedziemy i poprowadzimy [/center]
pozniej pojedziemy w odpowiednie miejsce....
wszystkie stufffsy we własnym zakresie ale wiadomo że każdy coś przywiezie od siebie i będzie mega gruuubo
Ostatnio zmieniony 2013-10-22, 17:18 przez djmario, łącznie zmieniany 1 raz.
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
-
- Zaawansowany forumowicz
Oczywiście uczestnicy zobowiązani są do zabrania ciepłej odzieży , siedzenia , kiełbasek i wszelkiego rodzaju łakoci , oczywiście wszystkie rodzaje sprzętu do relacjonowania wydarzenia mile widziane . Na miejscu przewidziane jest ognisko z prawdziwego zdarzenia więc proszę się na to odpowiednio nastawić i przygotować : )
DO ZOBACZENIA , mamy nadzieje że frekwencja dopisze równie porażająco jak w Gliwicach.
DO ZOBACZENIA , mamy nadzieje że frekwencja dopisze równie porażająco jak w Gliwicach.
Do zobaczenia Na drodze
-
siema diabol50 to ma być ognisko wiec ciemność wskazana a poza tym wcześniejsze godziny nie są dobrym pomysłem bo ludziska różnie maja obiady spotkania z rodzina itp. a dodatkowo mamy nadzieje ze będzie sporo osób z Rybnika Gliwic itd i ty sam masz jakieś 90 km trasy :)wiec by nie przeszkadzało nikomu z posiłkiem rodzinnym godzina 17 będzie odpowiednia.
Do zobaczenia Na drodze
-
MIASTO DĄBROWA GÓRNICZA.
Prognoza pogody http://www.twojapogoda.pl/polska/slaski ... a/16dniowa , ma być naprawdę istne lato , z resztą podobnie jak dzisiaj .
Prognoza pogody http://www.twojapogoda.pl/polska/slaski ... a/16dniowa , ma być naprawdę istne lato , z resztą podobnie jak dzisiaj .
Do zobaczenia Na drodze
- Daro Siem-ce