to ja mam pomysl zeby wszystko ladnie naprawic to jutro robimy spota na miejscowce i nie ma ze boli tylko wszyscy mamy byc godziny do wyboru 15 badz 16 robimy liste
1.Drzewko i pani Drzewko:)
Ksawerku ja jak tylko moge to jestem dzieki wielkie Rev3nowi ze był na nastepnym spocie tez moze poupalam hehe
Nie wiem czy dam rade jurto na spota tak wczesnie
pozrawiam
Drzewko pisze:to ja mam pomysl zeby wszystko ladnie naprawic to jutro robimy spota na miejscowce i nie ma ze boli tylko wszyscy mamy byc godziny do wyboru 15 badz 16 robimy liste
1.Drzewko i pani Drzewko:)
Dzieki kochani za spota milo bylo was zobaczyc, poczuc troche upalonej gumy i wg.
Teraz znowu praca i caly tydzien walki z samochodem rodzicow.. oby pogoda sie poprawila (wiatr)
Ksawer pisze:Dziękuję Rev3nowi i Garfildowi dzięki którym spot się odbył.W przeciwnym razie byłbym sam co raczej spotem nazwać by nie można.W środę na spocie był sam Przemo85
Na życzenie większości zmieniliśmy miejsca i co....??? Czyżby zakończenie sezonu było zakończeniem działalności BTS`u na Zagłębiu??? Jeśli chcecie,możemy zrobić spot raz w miesiącu o którym wszyscy będziemy wiedzieć ze znacznym wyprzedzeniem Można więc sobie obecność zaplanować i raczej trudno będzie wtedy o wymówki. Poddaję zatem temat do przemyślenia zwłaszcza dla "Przyjaciół"
Jeżeli myślimy o środzie w tamtym tygodniu byłem jeszcze ja i foka a przema nie widziałem pod makro