Zluzuj gacie, bo to się przykre robi. Spot był udany i chodźbyś się zesrał to nie wmówisz mi, że było źle. naliczyłem 27 aut. Fakt, wielu zagorzałych klubowiczów było mało ale przynajmniej widać, ile osób idzie zorganizować "na telefon". Z drugiej strony, tacy wielcy klubowicze a nie przyjechali, to co my, jako użytkownicy mamy myśleć?Moloch pisze:Wpadłem
chociaż tak jak szreder piszę ludzi z BTSu można było policzyć na
palcach 3/4 ekipy pierwszy raz na oczy widziałem, teraz widać kto nie ma
na wachę do rybnika i gliwic dobrze że pogoda dopisała
Spot SWD
BYŁO: E30 M20B27 M50B20 SEDAN
BYŁO: E39 M62B35 SEDAN
BYŁO: E36 M52B20 M52B28 TOURING
BYŁO: E36 M43B18 CABRIO
BYŁO: E36 M50B25 GRUZCOUPE
BYŁO: E36 M50B20 GRUZSEDAN
JEST: E36 M43B16 SEDAN
JEST: E38 M62B35 M SPORT
O kurde. faktycznie przegiołem. Drogi szlachcicu, mistrzu polemiki i magistrze kultury osobistej proszę przytoczyć mi przkład mojego sklinania? Druga sprawa, to przynajmniej staram się coś organizować i faktycznie za tego spota należy mi się od razu niebieski kolor. Trzecia rzecz, uwielbiam te pisanie, że ludzie nie mają wachy aby jechać do Rybnika, to ja spytam tak, na ilu Ty byłeś spotach w Rybniku czy Gliwicach?
Fakt faktem ludzi było dość sporo,dużo nowych twarzy i przyznamy szczerze że liczyliśmy na większą liczbe ludzi którzy mają rożne kolory nicków na forum,niestety może następnym razem......
Moloch bez urazy ale za każdym razem nawijasz tylko że "niestać was na wahe" i nic więcej...tylko to ty masz auto na niedziele i od święta a na co dzień sejem jeździsz to może ciebie na wahe nie stać i szukasz oszczędności w sejku...chopie zastanów się 10 razy zanim znowu będziesz bzdury pisał że kogoś na wahe nie stać.
Moloch bez urazy ale za każdym razem nawijasz tylko że "niestać was na wahe" i nic więcej...tylko to ty masz auto na niedziele i od święta a na co dzień sejem jeździsz to może ciebie na wahe nie stać i szukasz oszczędności w sejku...chopie zastanów się 10 razy zanim znowu będziesz bzdury pisał że kogoś na wahe nie stać.
BYŁO - E36 318i SEDAN BYŁO - E36 323/325i SEDAN JEST E36 TOURING
Sebek, Biała jeździ na co dzień a do roboty nie jeżdżę nią z racji że nie stać mnie na wachę tylko żeby ją nie zniszczyć bo każdy przy odrobinie rozumu wie jak wyglądają parkingi kopalniane... Szukacie problemów tam gdzie ich niema, a co nie jest tak? W rybniku i gliwicach nie widziałem praktycznie nikogo z wczorajszego spota, bo po co jak nie ma spota pod domem, nie będę dalej się wypowiadał bo w oczy nikt ale nie powie ale na forum każdy pyskaty
nie ty pierwszy nie ostatni który jeździ na grube autem które ma"porobione".... ja problemów nie szukam nigdzie bo nie mam w tym żadnego celu...tylko jak widzę twoje wypowiedzi typu że z wodzisławia nie stać ludzi na wahe to sorry...my do gliwic dojechali bez problemu co prawda z lekkim opóźnieniem bo za późno dostaliśmy info ale jakoś i ja i Alexof i Amis dojechaliśmy i nie tylko my tam byliśmy z wodzisławia, więc nie płacz że nie stać nas na wahe!
może całej reszty nie było ani w rybniku ani w gliwicach, bo im się najnormalniej w świecie NIE CHCE jeździć w jedno i to samo miejsce tydzień w tydzień!
jak to ktoś wczoraj powiedział "ooo Moloch przyjechał, to nic nawet jak by go nie było to 2-3 auta mniej i tak by nam nie przeszkodziły" i każdy kto siedzi w temacie wie o co chodziło! POZDRO
może całej reszty nie było ani w rybniku ani w gliwicach, bo im się najnormalniej w świecie NIE CHCE jeździć w jedno i to samo miejsce tydzień w tydzień!
jak to ktoś wczoraj powiedział "ooo Moloch przyjechał, to nic nawet jak by go nie było to 2-3 auta mniej i tak by nam nie przeszkodziły" i każdy kto siedzi w temacie wie o co chodziło! POZDRO
nie chodziło o ilość! chodziło żeby się spotkać pogadać itd itp, i nie koniecznie po raz kolejny w rybniku!! forum to nie tylko RYBNIK ale i jego wszystkie okolice więc luuuz, mnie tam nie zależy żeby jeździć gdziekolwiek liczy się dla mnie żeby się spotkać z ludźmi i pogadać, uwierz mi że mamy dość ludzi żeby się spotykać nawet bez twojej cudownej osobowości...
na PW nie bardzo mamy o czym gadać więc nie licz na to że będę do Ciebie pisał!
co ci powiem to ci powiem ale na każdego kozaka znajdzie się jakiś grzybiarz...a ty już raz się ponoć przekonałeś że bardzo łatwo się idzie przejechać.
na PW nie bardzo mamy o czym gadać więc nie licz na to że będę do Ciebie pisał!
co ci powiem to ci powiem ale na każdego kozaka znajdzie się jakiś grzybiarz...a ty już raz się ponoć przekonałeś że bardzo łatwo się idzie przejechać.
nie no teraz to padłem! hahaha i tym optymistycznym akcentem zakończmy tą durną dyskusje nie mającą na celu NIC!!majek pisze:Moloch sklej wary i uważaj co komu piszesz a spuszczałeś to sie ty na swoje auto i dlatego masz takie zacieki haha
POZDRO!!
i właśnie o tym mówiłem" na każdego kozaka znajdzie się jakiś grzybiarz" Moloch zaczełęś durną dyskusje i durne teksty że nie stać ludzi z wodzisławia na wahe, że dużo ludzi a nikogo nie znałeś że nie było nikogo z "elity forum" (że to tak określę) nie mam do nikogo o to pretensji kto chciał to przyjechał i po sprawie! nikt nikogo do niczego nie zmuszał! ja też nie znam wszystkich z forum nie znam wszystkich z rybnika jastrzębia itd itp ale nie robię z tego problemu! najważniejsze było to żeby zrobić spota i pogadać jak ludzie....ale zawsze znajdzie się ktoś kto będzie miał jakieś dziwne obiekcje i problemy z niczego...nie nasza wina że było mało ludzi z "kolorami nicków" na forum, nikogo na siłę nie ściągaliśmy!każdy kto przyjechał, był tam dobrowolnie!
Dalej nie doczekałem się przykładu sklinania.
Dalej nie widzę postu, gdzie byśmy napisali, że chodziło nam o ilość osób na spocie.
Dalej nie pamiętam, kiedy biegałem i spuszczałem się na przyjeżdżające auta. No nie wiem, w sumie trzymałem aparat więc może wydawało Ci się, że coś trzymam bo starałem się ustawić tak, jak chcieliśmy.
Dalej nie rozumiem po co brniesz w sprawę wahy, jak Ty tak naprawdę najmniej na spoty jeździsz.
PS. Nie wiem nawet czy znałem połowę ludzi którzy byli na spocie. Ale kurna czy to coś zmienia? To, że kogoś nie znam, nie zmienia tego, że nie mogę z nim pogadać a było takich wielu. Bo ja nie mam kompleksów aby podejść do kogoś i z nim pogadać.
Dalej nie widzę postu, gdzie byśmy napisali, że chodziło nam o ilość osób na spocie.
Dalej nie pamiętam, kiedy biegałem i spuszczałem się na przyjeżdżające auta. No nie wiem, w sumie trzymałem aparat więc może wydawało Ci się, że coś trzymam bo starałem się ustawić tak, jak chcieliśmy.
Dalej nie rozumiem po co brniesz w sprawę wahy, jak Ty tak naprawdę najmniej na spoty jeździsz.
PS. Nie wiem nawet czy znałem połowę ludzi którzy byli na spocie. Ale kurna czy to coś zmienia? To, że kogoś nie znam, nie zmienia tego, że nie mogę z nim pogadać a było takich wielu. Bo ja nie mam kompleksów aby podejść do kogoś i z nim pogadać.