PAMIĘTAJMY PRZEJAZD KOLUMNY MA NA CELU ZINTEGROWANIE JAK I TWORZENIU WIZERUNKU MARKI
PRZYPOMINAM O ZACHOWANIU SZCZEGÓLNEJ UWAGI PODCZAS TRWANIA KOROWODU NIE UPALAMY NIE LATAMY BOKIEM I NIE STWARZAMY SYTUACJI KTÓRE MOGŁY BY ZASZKODZIĆ OSOBĄ POSTRONNYM, WIZERUNKOWI ( BTS ) DLA NIECIERPLIWYCH I RZĄDNYCH SPALENIZNY BĘDZIE UDOSTĘPNIONY PLAC NA ZLOCIE
OSOBY KTÓRYCH ZACHOWANIE ZOSTANIE UZNANE ZA NIEWŁAŚCIWE LUB NIE DOSTOSUJĄ SIĘ DO WYŻEJ WYMIENIONYCH UWAG ZOSTANĄ USUNIĘTE Z FORUM BEZPOWROTNIE !!!!!!
German zgadzam się z tobą w 100% i nawet niema co dyskutować w tym temacie który opisałeś, tylko weźmy też pod uwagę,że mogą przyjechać też osoby które w żaden sposób nie są związane z Naszym forum, i zaczną się zachowywać,że tak powiem " niestosownie" więc na takiego też by trzeba było mieć jakiegoś przysłowiowego "bata" bo co mu będzie zależało wyrzuceniem z forum na którym nawet nie jest?może by go tak po prostu wtedy nie wpuścić na teren zlotu?
BYŁO - E36 318i SEDAN BYŁO - E36 323/325i SEDAN JEST E36 TOURING
A powiedzcie mi jak wygląda sprawa grilla
bo rok temu nie wolno było a i tak grillowali
a na Niedziele chcę się zaopatrzyć w grilla jakaś kiełbaska boczuś
Tak jeszcze napiszę, bo nie będzie oficjalnego ogłoszenia parafialnego na forum, ode mnie wpadają 3 driftowozy Żorskie pod płachtą BEST-PARTSU czyli nasz ZR Drift Team, E30 1JZ z Supry, E30 M60B40 TURBO, i E30 M50B30 TURBO, będą pod namiotem do pooglądania, ewentualnie jak organizatorzy pozwolą i będzie miejsce, to się trochę poruszają Mnie niestety nie będzie, ponieważ zlot koliduje z innym zlotem (germanfest) Mimo to życzę wszystkim dobrej zabawy. pozdro