Hey ja również dziękuję za trud jaki włożyliście w zorganizowanie zlotu-do tej pory mój najlepszy na stoisko z gadżetami na szczęście się załapałam i mam nadzieję,że będzie już na każdym zlocie pozdrówka
co do krytyki nie róbcie dwóch konkursów w jednym czasie car audio i wybór najładniejszego auta zlotu niewiadomo gdzie iść bo tu ucieszy ucho tu ucieszy oko i co a rozdwoic sie nie da i drogi przejazdowyy by sie korki nie robiły
chcieliście to macie nie no ogólnie duży plus !! naprawde fajnie zrobione a co do krytyki to wiadomo jak jest wszystkim sie nie dogodzi
Trzeba było gonić z czasem bo była "obsówka"
Gdyby nie to - ostatnią konkurencję - czyli wybór najładniejszego BMW
zlotu przeprowadzalibyśmy w strugach deszczu...
Nagrody wręczaliśmy podczas ulewy
Za rok może rozłożymy to na dwa dni??????????
Co Wy na to???
A to wszystko wina admina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
ApsikE30 pisze:Po dwóch dniach co niektórzy by musieli by potrzebować transfuzji krwi
to może załatwmy od razu autobus z RCKiK :] Ci "zdrowi" oddadzą krew dla tych zmęczonych ale sam pomysł 2-dniowej imprezy - strzał w dziesiątke byłoby więcej czasu na integracje
Pare fotek ode mnie:
i możliwy do zrealizowania, podobnie jak w Kamieniu w zeszłym roku czemu nie mieliby do nas przyjechać na akcje. Chętnych by sie znalazło wielu. No to odliczamy dni do VIII zlotu!!