oj a byłoby w czym wybieraćBeleX pisze:co do atrakcji na zlocie...to ja sie dziwie ze jeszcze nie ma wyborow najladniejszej dziewczyny zlotu
VII ZLOT BMW TEAM ŚLĄSK
wielkie ukłony dla organizatorów. Mega impreza, ciekawi mnie co będzie za rok [quote="BeleX"]tyle ze po oddaniu krwi prowadzic auto...to tak srednio panowie...roznie ludzie reaguja na oddawanie krwi...ja np spie pare dobrych godzin
krew można by oddać 1 dnia potem się kurujesz. Świetny pomysł z ta krwią , wkoncu cos dobrego powiedzieli by o bmw, a nie ze słyszy się tylko o "wieśniakach w dresach".Sam osobiście pary razy oddałem krew, jestem za.
krew można by oddać 1 dnia potem się kurujesz. Świetny pomysł z ta krwią , wkoncu cos dobrego powiedzieli by o bmw, a nie ze słyszy się tylko o "wieśniakach w dresach".Sam osobiście pary razy oddałem krew, jestem za.
-
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
Krew oddać zacny pomysł, ale jest małe ale. Jak co nie którzy wiedzą to krew trza by było w piątek oddawać bo w sobotę niby w 1 dzień to alko we krwi by było haha. Ja wiem jedno, za rok biorę urlop na piątek i poniedziałek tak mi się spodobał zlot . Na przyszły rok trzeba też TOY TOY załatwić i może jakieś szaszłyczki?
A i może miss mokrego podkoszulka zrobić wieczorem jak by była to impreza dwu dniowa?
A i może miss mokrego podkoszulka zrobić wieczorem jak by była to impreza dwu dniowa?
Na zlocie nie wszyscy piją alko przy takiej frekwencji napewno znajdzie sie sporo ludzi którzy chcieliby oddac krew ( pozatym jest też sporo publiczności z przysłowiowej drogi )
Toi Toi'e trzeba bedzie rozważyc
A miss zlotu hehe podoba mnie sie to
Toi Toi'e trzeba bedzie rozważyc
A miss zlotu hehe podoba mnie sie to
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany
było by konkretnie jakby zlot był 2 dni i szłoby przekimać w namiotach przy aucie, bo w 1 dzień by szło oddać krew, zregenerować się i potem jakiś grill + piwko już się nie mogę doczekać!!
E46 sedan /viewtopic.php?t=20571
-
- Zaawansowany forumowicz
- Kontakt:
Spałem na SCP w E30. Nie polecam...MARIUSZO86 pisze:Jaki namiot ?? siedzenie pasażera rozkładasz i wygodnie jak na łóżku tylnia kanapa też ponoć wygodna
BYŁO: E30 M20B27 M50B20 SEDAN
BYŁO: E39 M62B35 SEDAN
BYŁO: E36 M52B20 M52B28 TOURING
BYŁO: E36 M43B18 CABRIO
BYŁO: E36 M50B25 GRUZCOUPE
BYŁO: E36 M50B20 GRUZSEDAN
JEST: E36 M43B16 SEDAN
JEST: E38 M62B35 M SPORT
BYŁO: E39 M62B35 SEDAN
BYŁO: E36 M52B20 M52B28 TOURING
BYŁO: E36 M43B18 CABRIO
BYŁO: E36 M50B25 GRUZCOUPE
BYŁO: E36 M50B20 GRUZSEDAN
JEST: E36 M43B16 SEDAN
JEST: E38 M62B35 M SPORT
Więc ja chciałem podziękować przede wszystkim organizatorom że staneli na wysokości zadania i zrobili naprawdę zajebisty zlot (z resztą ilość aut w tym roku mówi sama za siebie) Byłem tylko 1h ale już było widać różnicę między pozostałymi zlotami BTS-u. I dodatkowo chciałem podziękować za nagrodę, którą otrzymałem od Kolyby wczoraj . pozdro
same dobre pomysły wychodza tutaj DWA DNI OGIEŃ !!!!! ODDAWANIE KRWI ŚWIETNY POMYSŁ no i TOY TOY "obowiązkowo" jedna toaleta w sauno-restauracji kiepsko a pamiętajmy o naszych kobietach bo akurat dla nich to o wiele mniej komfortowe niz dla faceta który przewija małego tu pod drzewem tu w szczerym polu ;p w każdym razie my problemu nie mamy kobiety i owszem i jakiś drugi punk gastro na drugim końcu terenu zlotu
Wiadomo wszystkie wskazówki i podpowiedzi beda brane pod uwage przy organizacji zlotu w nastepnym roku... Jesli chcielibysmy zrobic dwudniowy zlot i zrobic pole namiotowe to jest pytanie czy ta wlascicielka badz wlasciciel tego terenu wyrazi na to zgode... Pamietacie na podbeskidziu swego czasu byl wyscig na cwierc mili-jak wy sie na to zaopatrujecie????
Jesli chodzi o wybór najpiękniejszej dziewczyny zlotu jestem jak najbardziej za...ps-moge byc w komisji co bedzie wybierac ja???
Jesli chodzi o wybór najpiękniejszej dziewczyny zlotu jestem jak najbardziej za...ps-moge byc w komisji co bedzie wybierac ja???