VII ZLOT BMW TEAM ŚLĄSK

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
Pawel_Eta
Małopiszący

Post autor: Pawel_Eta »

BeleX pisze:co do atrakcji na zlocie...to ja sie dziwie ze jeszcze nie ma wyborow najladniejszej dziewczyny zlotu
oj a byłoby w czym wybierać :)
AMI E46
Zaawansowany forumowicz

Post autor: AMI E46 »

wielkie ukłony dla organizatorów. Mega impreza, ciekawi mnie co będzie za rok [quote="BeleX"]tyle ze po oddaniu krwi prowadzic auto...to tak srednio panowie...roznie ludzie reaguja na oddawanie krwi...ja np spie pare dobrych godzin

krew można by oddać 1 dnia :) potem się kurujesz. Świetny pomysł z ta krwią , wkoncu cos dobrego powiedzieli by o bmw, a nie ze słyszy się tylko o "wieśniakach w dresach".Sam osobiście pary razy oddałem krew, jestem za.
Awatar użytkownika
Łatysz
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Łatysz »

no pomysł całkiem całkiem z tym oddaniem krwi :)
Mycie, Pranie samochodów, Nabijanie Klimatyzacji, Wymiana Opon//Wyważanie, usuwanie wgnieceń bez malowania itp. Pomoc Drogowa
Mariuszo86
Zaawansowany forumowicz
Kontakt:

Post autor: Mariuszo86 »

Krew oddać zacny pomysł, ale jest małe ale. Jak co nie którzy wiedzą to krew trza by było w piątek oddawać bo w sobotę niby w 1 dzień to alko we krwi by było haha. Ja wiem jedno, za rok biorę urlop na piątek i poniedziałek tak mi się spodobał zlot :D :D . Na przyszły rok trzeba też TOY TOY załatwić i może jakieś szaszłyczki?

A i może miss mokrego podkoszulka zrobić wieczorem jak by była to impreza dwu dniowa?
" .... i spojrzał Pan na pracę naszą i był zadowolony, spytał o nasze zarobki - usiadł i zapłakał.. "
Obrazek
Awatar użytkownika
djmario
Site Admin
Kontakt:

Post autor: djmario »

Na zlocie nie wszyscy piją alko :grin: przy takiej frekwencji napewno znajdzie sie sporo ludzi którzy chcieliby oddac krew :bmw: ( pozatym jest też sporo publiczności z przysłowiowej drogi )

Toi Toi'e trzeba bedzie rozważyc :bmw: :bmw:

A miss zlotu :twisted: hehe podoba mnie sie to :lol:
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Obrazek
Obrazek
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany :P
szczepciu
Zaawansowany forumowicz

Post autor: szczepciu »

co do autobusu krwiodastwa moge zagadać przy najbliższym oddawaniu czy jest taka możliwość. Niby rok jeszcze do następnego zlotu ale nie wiadomo jak z terminami stoją
Rafał123
Małopiszący

Post autor: Rafał123 »

było by konkretnie jakby zlot był 2 dni i szłoby przekimać w namiotach przy aucie, bo w 1 dzień by szło oddać krew, zregenerować się i potem jakiś grill + piwko :twisted: już się nie mogę doczekać!! :bmw:
Mariuszo86
Zaawansowany forumowicz
Kontakt:

Post autor: Mariuszo86 »

Jaki namiot ?? siedzenie pasażera rozkładasz i wygodnie jak na łóżku :D tylnia kanapa też ponoć wygodna
" .... i spojrzał Pan na pracę naszą i był zadowolony, spytał o nasze zarobki - usiadł i zapłakał.. "
Obrazek
Glodek
Maniak forumowy

Post autor: Glodek »

MARIUSZO86 pisze:Jaki namiot ?? siedzenie pasażera rozkładasz i wygodnie jak na łóżku
namiot jest najlepszy ,my juz mamy kupiony :mrgreen:
djmario pisze:Toi Toi'e trzeba bedzie rozważyc
mario wykopiemy pod drzewem i ścianki z karton gipsu postawimy :wink:
Obrazek
Awatar użytkownika
Alexof
Maniak forumowy

Post autor: Alexof »

MARIUSZO86 pisze:Jaki namiot ?? siedzenie pasażera rozkładasz i wygodnie jak na łóżku :D tylnia kanapa też ponoć wygodna
Spałem na SCP w E30. Nie polecam...
BYŁO: E30 M20B27 -> M50B20 SEDAN
BYŁO: E39 M62B35 SEDAN
BYŁO: E36 M52B20 -> M52B28 TOURING
BYŁO: E36 M43B18 CABRIO
BYŁO: E36 M50B25 GRUZCOUPE
BYŁO: E36 M50B20 GRUZSEDAN
JEST: E36 M43B16 SEDAN
JEST: E38 M62B35 M SPORT
Awatar użytkownika
DAREX
Zaawansowany forumowicz

Post autor: DAREX »

Więc ja chciałem podziękować przede wszystkim organizatorom że staneli na wysokości zadania i zrobili naprawdę zajebisty zlot (z resztą ilość aut w tym roku mówi sama za siebie) Byłem tylko 1h ale już było widać różnicę między pozostałymi zlotami BTS-u. I dodatkowo chciałem podziękować za nagrodę, którą otrzymałem od Kolyby wczoraj :cool: . pozdro
CZESIEK
Małopiszący

Post autor: CZESIEK »

same dobre pomysły wychodza tutaj :mrgreen: DWA DNI OGIEŃ !!!!! ODDAWANIE KRWI ŚWIETNY POMYSŁ no i TOY TOY "obowiązkowo" jedna toaleta w sauno-restauracji kiepsko a pamiętajmy o naszych kobietach bo akurat dla nich to o wiele mniej komfortowe niz dla faceta który przewija małego tu pod drzewem tu w szczerym polu ;p w każdym razie my problemu nie mamy kobiety i owszem :) i jakiś drugi punk gastro na drugim końcu terenu zlotu :twisted:
Awatar użytkownika
DREE
Zaawansowany forumowicz

Post autor: DREE »

Wiadomo wszystkie wskazówki i podpowiedzi beda brane pod uwage przy organizacji zlotu w nastepnym roku... Jesli chcielibysmy zrobic dwudniowy zlot i zrobic pole namiotowe to jest pytanie czy ta wlascicielka badz wlasciciel tego terenu wyrazi na to zgode... Pamietacie na podbeskidziu swego czasu byl wyscig na cwierc mili-jak wy sie na to zaopatrujecie????
Jesli chodzi o wybór najpiękniejszej dziewczyny zlotu jestem jak najbardziej za...ps-moge byc w komisji co bedzie wybierac ja??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Awatar użytkownika
GERMAN
Maniak forumowy

Post autor: GERMAN »

DREE,
Myślę że twoje pomysły jak i osobistą piecze nad nimi obgadamy na najbliższym zebraniu klubowym oraz odpowiednim do tego wyznaczonym dziale klubowym :wink: :bmw:
Gdzie się nie schyle tam leżą wentyle
Awatar użytkownika
DREE
Zaawansowany forumowicz

Post autor: DREE »

German pisze:Myślę że twoje pomysły jak i osobistą piecze nad nimi obgadamy na najbliższym zebraniu klubowym oraz odpowiednim do tego wyznaczonym dziale klubowym :wink: :bmw:
Ja tylko zaproponowalem.... :mrgreen:
ODPOWIEDZ