Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
Hej! Jutro (Niedziela) chyba ostatni wielki spot sezonu w Gliwicach połączony ze zbieraniem nakrętek dla Kubusia! Ja się wybieram i proponuję godz 16.00 pod Samolotem i ok 16.15 wyjazd do Gliwic pod Auchan. Komu pasi to zapraszam !
Wsiadam i...�apie kierownice jak zorro lejce w mojej pi�knej beemce, numeromania na liczniku, sam sobie g�o�no komentuje to co w radioodbiorniku..
Wypad udany i oby więcej takich wspólnych spotkań
Sory chłopaki, że się zgubiłem w drodze powrotnej ale musiałem szybko wrócić do Pszczyny więc na A1 nie schodziłem ponizej 180km/h
No przez tą drogę powrotną przez A1 przepucowałem kolektory z pajęczyn nawet nie wiedziałem ze mój staruszek ma jeszcze trochę mocy w sobie ,było 200km/h a tam jeszcze troche luzu pod pedałem Ja też dziękuje za wspólny wypad panowie !