Hamownia Vtech Jastrzebie 50zl/auto 2 pomiary! 23.01.2016
Hamownia Vtech Jastrzebie 50zl/auto 2 pomiary! 23.01.2016
Witam,
Po raz kolejny organizuje hamownie teraz w sobote 12.12.2015. Wiem ze czasu jest malo ale to jedyny mozliwy termin w tym roku.
Hamownia jest inercyjna, jednosiowa mierzylem tam auta nie raz wychodza miarodajne wyniki(opinia na podstawie wielokrotnych pomiarów serii = wychodzi seria).
Specjalnie dla NAS za 50zl do dwóch pomiarów np.
>>benzyna/gaz
>>seria/chip
itp.
Jak ktos chce moge mu w tym tygodniu ogarnać soft+diagnostyka 400zl. Na hamowni zmierzymy moc na seryjnym sofcie + moja mapa w razie nie zadowolonia z wyniku zwracam pieniadze.
LISTA:
1. marzok 10:00
2. blueface 10:20
3. Szymon PAssat 1.9 PD by Gorilla electronics 10:40
4. Tomek Golf V 1.9 PD by Gorilla electronics 11:00
5. Kiesiu Omega 2.5V6 11:20
No to GO chłopcy... i kobiety też - żeby nie było
Acha i jak komus nie pasuje to niech nie pisze ze malo czasu itd... spokojnie zorganizujemy znowu w styczniu prosze pisac na priva...
Po raz kolejny organizuje hamownie teraz w sobote 12.12.2015. Wiem ze czasu jest malo ale to jedyny mozliwy termin w tym roku.
Hamownia jest inercyjna, jednosiowa mierzylem tam auta nie raz wychodza miarodajne wyniki(opinia na podstawie wielokrotnych pomiarów serii = wychodzi seria).
Specjalnie dla NAS za 50zl do dwóch pomiarów np.
>>benzyna/gaz
>>seria/chip
itp.
Jak ktos chce moge mu w tym tygodniu ogarnać soft+diagnostyka 400zl. Na hamowni zmierzymy moc na seryjnym sofcie + moja mapa w razie nie zadowolonia z wyniku zwracam pieniadze.
LISTA:
1. marzok 10:00
2. blueface 10:20
3. Szymon PAssat 1.9 PD by Gorilla electronics 10:40
4. Tomek Golf V 1.9 PD by Gorilla electronics 11:00
5. Kiesiu Omega 2.5V6 11:20
No to GO chłopcy... i kobiety też - żeby nie było
Acha i jak komus nie pasuje to niech nie pisze ze malo czasu itd... spokojnie zorganizujemy znowu w styczniu prosze pisac na priva...
Ostatnio zmieniony 2016-01-10, 20:26 przez marzok, łącznie zmieniany 1 raz.
W tym miesiącu nie dam rady niestety ale na styczeń się pisze jak najbardziej i na pewno nie tylko ja.
BMW - Radość z jazdy..
Moja coupe`ta : /viewtopic.php?t=22060
Moja coupe`ta : /viewtopic.php?t=22060
#edit
Jednak nie dam rady o 12.
Jeśli mogę to chciałbym się wpisać na ostatnie hamowanie.
#Marzok
wiesz może mniej więcej o której mogę być?
Jednak nie dam rady o 12.
Jeśli mogę to chciałbym się wpisać na ostatnie hamowanie.
#Marzok
wiesz może mniej więcej o której mogę być?
Ostatnio zmieniony 2015-12-11, 15:28 przez xardax, łącznie zmieniany 1 raz.