Summer Cars Party 2017

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
Awatar użytkownika
SebaE36
Maniak forumowy

Post autor: SebaE36 »

Cupi, tak własnie chwile temu dostałem kilka info które wklejam poniżej ! :)

Kluby moje kochane. Pisze do Was na zasadzie kopiuj+wklej, ale i tak ogarniecie o co mi chodzi. 😉
1. Otwieramy dla Was brame o 6:00.
2. Wjezdzacie BRAMA NR. 1 !
3. Grillowanie, wlasny prowiant, krzeselka - mozecie miec i jesc o ktorej chcecie, pod jednym warunkiem. Strefa klubowa jest oddzielona od reszty imprezy co oznacza, ze opuszczajac ja, nie mozecie z niej wynosic alkoholu, jedzenia itd. i bujac sie z nimi po pozostalej czesci lotniska (np. przy scenie, bungee, wrak race itd.). I macie sie tego trzymac, bo ja wredna, zla i grozna tez potrafie byc... 😉
4. Oznaczenia klubowe - chociaz kartka A4 z nazwa klubu za przednia szyba, zebysmy wiedzieli, ze Wy to Wy.
5. Nie zrzucacie opasek, mozecie opuszczać teren imprezy kilkukrotnie, ale po koncercie juz nikt nie wjedzie, ani nie wyjedzie.
6. Mapka z klubami powinna pojawic sie na fb do kilku godzin. Ukladacie fury "na jodelke".
7. Szanujmy sie nawzajem (dotyczy rowniez w stosunku do pozostalych klubow). 😉
8. Do zobaczenia w sobote!

Takze kazdy moze sobie wziac grila itp, my będziemy mieli jednego wiekszego grila takze mozna skorzystac( ewentualnie mozna jakis wegiel kupic aby nie braklo )

Co do kartek to mozecie na wszelki wypadek wydrukować 10-15 sztuk :) Ja będe takze miał :)
Awatar użytkownika
Wiewióra
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Wiewióra »

My poprosimy o kartkę za szybę :-)
Pozdrawiamy i do zobaczenia na Stawach :bmw:
To, co kocham to styl i moje miasto-
sprawd? co pod maską pali jak tabasco...
(OO=[|]=OO)
Awatar użytkownika
SebaE36
Maniak forumowy

Post autor: SebaE36 »

GDYBY KTOŚ NIE WIDZIAŁ NAS NA 3 STAWACH --- > DUZA FLAGA BMW TEAM ŚLĄSKA

LUB 661 368 797
ODPOWIEDZ