ZLOT 2019
Zapewnie nie tylko ty zadajesz sobie takie pytanie
Zeszłego roku nie było może tego roku bedzie? I to jeszcze z większą frekfencją, oby!
PS.
Czekamy na info!!
Zeszłego roku nie było może tego roku bedzie? I to jeszcze z większą frekfencją, oby!
PS.
Czekamy na info!!
BMW - Radość z jazdy..
Moja coupe`ta : /viewtopic.php?t=22060
- marcin020799
- Zaawansowany forumowicz
Witojcie kochani wiemy że każdego roku czekacie na zlot i spotkanie z nami i innymi miłośnikami cieszy nas wasza obecność i również tęsknimy nie wiemy czy uda nam sie coś zorganizować ponieważ mamy wysyp małych pociech w gronie klubowym i każdy z nas jak wiadomo ma co robić i trudno nam się spiąć.
Do tego doszła przeszkoda inwestycyjna na terenie organizowanego zlotu nie zależna od nas tylko właściciela lotniska i jesteśmy przyblokowani na co nie mamy wpływu jeżeli uda nam się rozwiązać i uporządkować to wszystko odezwiemy się na pewno.
Pozdro Mordeczki postarajcie sie nas zrozumieć
Do tego doszła przeszkoda inwestycyjna na terenie organizowanego zlotu nie zależna od nas tylko właściciela lotniska i jesteśmy przyblokowani na co nie mamy wpływu jeżeli uda nam się rozwiązać i uporządkować to wszystko odezwiemy się na pewno.
Pozdro Mordeczki postarajcie sie nas zrozumieć
Gdzie się nie schyle tam leżą wentyle
Zlotu w Gotartowicach w tym roku już nie będzie
A może by tak zorganizować gdzieś spotkanie np. ze zbiórką zakrętek (mam ich już mnustwo) lub karmy??
Pozdrawiam
A może by tak zorganizować gdzieś spotkanie np. ze zbiórką zakrętek (mam ich już mnustwo) lub karmy??
Pozdrawiam
BMW - Radość z jazdy..