Spot na Wałach

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
Cocker

Post autor: Cocker »

Przygoda pisze:. jest podejrzenie ze brales lub mozesz brac udzial w takim wyscigu
Musza mi to udowodnic poprostu. Ja nie musze im udawadniac czegos czego nie zrobilem to oni mi musza udowodnic ze istnieje podejrzenie ze bralem badz bede bral udzial w wyscigu.

Od mandatu tak jak pisalem poprostu go bym nie rpzyjol ale skierowal sprawe do sadu i nie maja szans mi czegokolwiek udowodnic. Chyba ze ludzie co byli na wyscigu stana przeciwko mnie i powiedza ze bralem udzial w wyscigu, ze sie "scigałem".

J to mowie bo bylem w takiej sytuacji z kuzynem w sadzie poprostu nie mieli szans nam udowodnic niczego, wszystko co mowili było podwarzane. Ja nie mowie ze tak zawsze musi być. Rozumiem Cie doskonale.

Ale powiedz czym jest życie bez adrenaliny, ryzyka :kolebka: :o)

[ Dodano: 8 Październik 2008, 13:46 ]
Moze byc w sadzie np na takiej rosprawie słowo przeciw słowu.
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Przygoda »

Cocker pisze:
Przygoda pisze:. jest podejrzenie ze brales lub mozesz brac udzial w takim wyscigu
Musza mi to udowodnic poprostu. Ja nie musze im udawadniac czegos czego nie zrobilem to oni mi musza udowodnic ze istnieje podejrzenie ze bralem badz bede bral udzial w wyscigu.
po czesci PODKRESLAM po czesci sam sobie odpowiedziales, jesli tam jestes to juz jest podejrzenie,

ale zostawmy wyscigi ... w sadzioe niewygrasz sprawy jesli byles na takim wyscigu i nawet niebrales w nim udzialo a policja zabierze Ci dowod za powiedzmy ogolnie "zły stan pojazdu" lub cokolwiek innego zwiazanego z Twoim pojazdem, np mandat nawet ze zaparkowales auto w miejscu niedozwolonym lub do tego nieprzeznaczonym
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
Cocker

Przygoda pisze:w sadzioe niewygrasz sprawy jesli byles na takim wyscigu i nawet niebrales w nim udzialo a policja zabierze Ci dowod za powiedzmy ogolnie "zły stan pojazdu" lub cokolwiek innego zwiazanego z Twoim pojazdem, np mandat nawet ze zaparkowales auto w miejscu niedozwolonym lub do tego nieprzeznaczonym
Tak sie sklada ze mam 4 uzasadnienia wyrokow za podbne sprawy jedne autami za wyscigi nielegalne jedne z scigaczy i te rosprawy sa wygrane rozpatrzone na moj ai kuzyna korzysc. Bede mial keidys okazje to ci je pokaze, poszukam i pokaze. Dobra j ajuz spadam, milego dnia. Pracujesz na komisariacie?? Albo w podobnej jednostce??
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

tego Ci tutaj nienapisze gdzie pracuje posle Ci na Pw wiadomosc

niewierze ze np. policja zabrala Ci dowod lub chciala Ci dac mandat za zly stan auta a sad ze tak powiem Cie uniewinnil, lub za zle parkowanie,
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
Cocker

Nie zabrali dowodu ale odpisze ci na pw potem wieczorkiem milego dnia
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

ok spoko ... wzajemnie
Obrazek

idzi
Zaawansowany forumowicz

Post autor: idzi »

A mnie chcieli wytargac z auta panowie policjanci jak se czekałem na Tine :P a pozniej ani dowidzenia ani nic... wedłog mnie nieładne zachowanie z tym ze nie wyjasnili nawet o co chodzi ino powiedzieli ze mam juz sobie jechac... takie małe OT:P
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

zgadza sie idzi niektorzy pomylili sie z powolaniem, przyjmuja czasami ... (niebede tego nazywal po imieniu ale wiecie o co chodzi) a co niektorym "władza" bije do głowy, acz kolwiek sa tez normalni, ktorzy zachwuja sie "po ludzku"
Obrazek

idzi
Zaawansowany forumowicz

Post autor: idzi »

A akcje zrobili na mnie jak na jakiegos przestepce wielkiego blokada sammochodu chociaz stałem sobie tylko w miejscu heh obejscie z kazdej strony gdybym nie miał pasow to by mnie na ziemie wyrzucił... ehhh mam uraz teraz do JASTRZEbskich policjantow... spisał mnie i pojechał :/ ja to mam szczescie na takie akcje zawsze a tylko stałem tam z 3 minuty ledwo co z chaty wyjechałem :P
IVAN

Post autor: IVAN »

ja też zrobie takie małe ot, teraz wiem jak sobie radzisz Przygoda z szybami ;) :p
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Kris jeszcze niemialem ani jednej kontroli odkad mam przyciemnione szyby, a ogolnie odkad posiadam to auto to mialem tylko 1 kontrole a w mojej calej karierze jezdzenia samochodami za czasow posiadania E36 316i sedan i obecnej E36 320i coupe mialem dwie kontrole policyjne ;) jakos mnie niechca zatrzymywac (niezapeszajac) i dobrze :)
Obrazek

Cocker

idzi pisze:A mnie chcieli wytargac z auta panowie policjanci jak se czekałem na Tine a pozniej ani dowidzenia ani nic... wedłog mnie nieładne zachowanie z tym ze nie wyjasnili nawet o co chodzi ino powiedzieli ze mam juz sobie jechac... takie małe OT:P
I co to tak zostawiłeś?? Ja bym tego tak na twoim miejscu nie zostawił :/
Przygoda pisze:zgadza sie idzi niektorzy pomylili sie z powolaniem, przyjmuja czasami ... (niebede tego nazywal po imieniu ale wiecie o co chodzi) a co niektorym "władza" bije do głowy, acz kolwiek sa tez normalni, ktorzy zachwuja sie "po ludzku"
No musze sie z Toba tutaj zgodzic :razz:
idzi pisze:spisał mnie i pojechał
Ale na jakiej podstawie Cie spisał ot tak poprostu, ze tylko stałeś?? Paranoja, ja bym sie potem tym zajął, niektorzy policjanci powinni iś toalety sprzatac miastowe. :mrgreen:
Przygoda pisze:Kris jeszcze niemialem ani jednej kontroli odkad mam przyciemnione szyby, a ogolnie odkad posiadam to auto to mialem tylko 1 kontrole a w mojej calej karierze jezdzenia samochodami za czasow posiadania E36 316i sedan i obecnej E36 320i coupe mialem dwie kontrole policyjne jakos mnie niechca zatrzymywac (niezapeszajac) i dobrze
Mni tez sie nie łapia panowie policjanci, jedynie madat za szybka jazde na radarze i jak byłem u nich na wezwanie co do mandatu powiedzieli ze swietny samochod i zapytali jak sie jezdzi. Dali mi tylko 200zł i 5pkt.
Carmen

Post autor: Carmen »

Cocker
Ale sie rozpisałeś :P:P
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

juz dawno po spocie wiec zamykam bo robi sie OT.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
Zablokowany