Może małe mielonko??

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
bociek

Post autor: bociek »

Jak dla mnie tego typu imprezy bez sensowne sa :/ nie wiem jak jest na tej strefie w gliwicach ale w cz-wie przez tego typu imprezy policja jezdzi i chaltuje kazdego kogo popadnie :/ a ostania skoncyzla sie w takich okolicznosciah :/

http://bikepics.com/members/kaalli/p5/

http://miasta.gazeta.pl/czestochowa/1,3 ... erci_.html

zaczeło na tego typu imprezy przyjezdzac coraz weicej idiotow ktorzynie nie zachowuja choc minimum uwagi i bezpieczenstwa :/ i pozniej przez tych ludzi tzreba placic tony mandatow :/
sopel

Post autor: sopel »

tomash pisze:sopel, z Zabrza jeżdzą na strefę ekomiczną do Gliwic i tam latają. Baardzo popularna miejscówka. Również wśród policji :/

właśnie dzisiaj gadałem z kolegą i mi mówi ze na Gliwice albo na Katowice:)
darcyn
Zaawansowany forumowicz

Post autor: darcyn »

http://pl.youtube.com/watch?v=EnFheQMfMBg macie tego golfa

[ Dodano: 15 Listopad 2008, 18:45 ]
jego wczesniejszy golf http://pl.youtube.com/watch?v=fCodcDVRrPQ
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

teraz te e30 dostaje duzo od niego?
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
darcyn
Zaawansowany forumowicz

Post autor: darcyn »

teraz to nie stawał z tym e30. no ale passat vr6 174KM. pewnie sporo zdechło ale i tak....
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

ale pasat tez swoje waży
pecu

Post autor: pecu »

koledzy my co neidizel sie bawimy w zabrzu na druftach a potem strefa albo bojkow male sciganka ale tak ze co czwatrek na muchowcu w katowicach tez jest jazda na maxa pozdsro
Admin
Site Admin

Post autor: Admin »

mnie sie tam bardziej "boczkowanie" podoba :) a nie jazda na wprost
daro 16v

Post autor: daro 16v »

teraz ortodoksi bmw mnie zjedza :mrgreen: Ktory z Was kiedykolwiek mial okazje jechac mk4 tdi o mocy 130 czy tez 150KM ....????nie wiem po co taka dziecinada "damy mu u mu corka sajmona albo m3 kisola",niech pojedzie z nim ktos rowny...podobna waga ..moc.. i pojemnosc...golfik wazy ponad 1400kg moc 155KM i pojemnosc 1.9.. no i kle kle kle ktorego tak sie tataj niezbyt lubi :wink: Z mojego doswiadczenia-jesli golf rzeczywscie ma te moc a co wazniejsze w tdi-ku Nm to uwierzcie mi 2.5 ani 2.8 nie ma wlotu...ale co ja tam wiem...ja sie nie znam :mrgreen:

Ps,nie sugerujcie sie tym ze jezdze wlasnie Tdi...lubie bardzo bmw mialem bmw i to ono dla mnie ma "charakter'' ale zdania o silnikach 1.9 tdi nie zmienie...
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

daro 16v, nie wykluczam ani nie zaprzeczam. Tak na boku tematu ile Mk4 w seri czyli 130KM ma przyspieszenia 0-100??
daro 16v

Krzys pisze:daro 16v, nie wykluczam ani nie zaprzeczam. Tak na boku tematu ile Mk4 w seri czyli 130KM ma przyspieszenia 0-100??
katalogowo 9.6 a 150tka 8.6 ale wszyscy wiemy jak to jest z danymi katalogowymi
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

daro 16v pisze:
Krzys pisze:daro 16v, nie wykluczam ani nie zaprzeczam. Tak na boku tematu ile Mk4 w seri czyli 130KM ma przyspieszenia 0-100??
a moj ma katalogowo 7,9 :D Darek musimy sie tak kiedys sprobowac do testu :D
daro 16v

Krzys pisze:
daro 16v pisze:
a moj ma katalogowo 7,9 :D Darek musimy sie tak kiedys sprobowac do testu :D
Ok ale nie dzis bo na drodze jest lodowisko :mrgreen:
Tweety87

Post autor: Tweety87 »

Jestem tego samego zdania co Daro , niema sensu rozpatrywanie porownania mkIV TDI vs. M3 Evo , czy tez slynny correk z STK, który ma moc 3 krotnie wieksza niz ów TDI...niechce sie bron Boze wymadrzac , sam nie mam ani 328 ani mkIV w garazu ale to nie o to chodzi...TDI ma ogromna przewage wysoka wartoscia momentu obrotowego, co dopiero po zavirusowaniu przez chip. Pamietam dzien w którym dosięgnął mnie zaszczyt jazdy A3 Jimmiego, auto seryjnie mialo miec moc 110km, osiagi byly naprawde niesamowite , wrazenia tym bardziej , kto był na zlocie ustawiony na hamowni wlasnie za nim pamieta jakie wartosci powychodzily - po zmianie oprogramowania +/- 140 km , podejzewam ze bmw 320 z seryjna moca 150 km raczej mialo by opory :mrgreen: Ale temat jest o czym innym a kto sie z kolega od mkIV ustawi - zobaczymy :mrgreen:
ODPOWIEDZ