Spot zimowy - 17 luty, Żory(Minimal) godzina 15.00

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
Awatar użytkownika
dave
Maniak forumowy

Post autor: dave »

kolebka pisze:
dave pisze:
kolebka pisze: LUDZIE CZYTAJCIE TO CO JEST WCZESNIEJ NAPISANE!!
No co ty pogielo cie to ja mam 4 strony smiesznych postow przeczytac zeby dowiedziec sie kiedy jest spot -smieszne.Teraz ok bo wpisano date w temacie ale wczesniej tego nie bylo.
Len jestes i tyle, jak uwazasz ze ludzie tu smieszne rzeczy wypisuja to wogole tu nie zagladaj.
Gadalismy na temat wysylania wiadomosci o zlotach na PW, ale narazie tego nie bedzie, wiec musisz sie wysilic i poczytac troszke, jak ci sie nie chce to zawsze mozesz poszukac jakis cyferek na postach.
Nie wiem na jakiej podstawie uwazasz ze jestem leniem skoro pracuje 24 dni w miesiacu po 8 godzin w panstwowym zakladzie poza tym mam wlasna firme ktorej tez poswiecam duzo czasu mam jeszcze zone i dziecko wiec niemam czasu czytac postow ze ktos nie przyjedzie bo ma urodziny czy tez wsadzi swoj tlusty tylek do wyglancowanej beemki i z laska przyjedzie czy nie mam to gdzies chce konkretow. Robienie ankiety po co to komu ? skoro i tak nikt sie nie stosuje do daty ktora wg ankiety byla dla wiekszosci odpowiednia sorry ale dlamnie to smieszne.Takie informacje powinny byc ustalane odgornie przez zarzad klubu i raz w miesiacu informacja typu SPOT 17.02.08r.w miejscu tym i tym kto bedzie to bedzie wiadomo ze wszystkim nie dogodzisz.
Obrazek
KeMaS

Post autor: KeMaS »

:shock: dave spokojnie :D dobrze napisales :]
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Przygoda »

no i tutaj przyznaje racje dave
i potwierdzam swoja obecnosc
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
Ficek

Post autor: Ficek »

ta dave ma racje rozumiej go i wiem co to znaczy miec duzo obowiazkow i niezawsze miec czas na czytanie kazdego postu :D
Awatar użytkownika
kisol
Zaawansowany forumowicz

Post autor: kisol »

...czas na czytanie kazdego postu ale ile mozna pisac ja sie czasami wstrzymuje od nie potrzebnych komentarzy .zawsze tyle tego jest nawalone az glowa boli i nie tylko :roll:
Admin
Site Admin

Post autor: Admin »

dave pisze:
kolebka pisze:
dave pisze: No co ty pogielo cie to ja mam 4 strony smiesznych postow przeczytac zeby dowiedziec sie kiedy jest spot -smieszne.Teraz ok bo wpisano date w temacie ale wczesniej tego nie bylo.
Len jestes i tyle, jak uwazasz ze ludzie tu smieszne rzeczy wypisuja to wogole tu nie zagladaj.
Gadalismy na temat wysylania wiadomosci o zlotach na PW, ale narazie tego nie bedzie, wiec musisz sie wysilic i poczytac troszke, jak ci sie nie chce to zawsze mozesz poszukac jakis cyferek na postach.
Nie wiem na jakiej podstawie uwazasz ze jestem leniem skoro pracuje 24 dni w miesiacu po 8 godzin w panstwowym zakladzie poza tym mam wlasna firme ktorej tez poswiecam duzo czasu mam jeszcze zone i dziecko wiec niemam czasu czytac postow ze ktos nie przyjedzie bo ma urodziny czy tez wsadzi swoj tlusty tylek do wyglancowanej beemki i z laska przyjedzie czy nie mam to gdzies chce konkretow. Robienie ankiety po co to komu ? skoro i tak nikt sie nie stosuje do daty ktora wg ankiety byla dla wiekszosci odpowiednia sorry ale dlamnie to smieszne.Takie informacje powinny byc ustalane odgornie przez zarzad klubu i raz w miesiacu informacja typu SPOT 17.02.08r.w miejscu tym i tym kto bedzie to bedzie wiadomo ze wszystkim nie dogodzisz.

No to w takim razie pracujesz za duzo i zapominasz juz o kulturze, bo ja pisze jeszcze raz zebys Ty i inni widzieli przejrzyscie i zaznaczam zeby nie pytac sie w kolo macieju o to samo, to Tobie jeszcze nie wystarcza i jasnie hrabia fochy robi ze ma pod nos i mnie zaczyna obrazac....
Awatar użytkownika
dave
Maniak forumowy

kolebka pisze:
dave pisze:
kolebka pisze: Len jestes i tyle, jak uwazasz ze ludzie tu smieszne rzeczy wypisuja to wogole tu nie zagladaj.

No to w takim razie pracujesz za duzo i zapominasz juz o kulturze, bo ja pisze jeszcze raz zebys Ty i inni widzieli przejrzyscie i zaznaczam zeby nie pytac sie w kolo macieju o to samo, to Tobie jeszcze nie wystarcza i jasnie hrabia fochy robi ze ma pod nos i mnie zaczyna obrazac....
Jak na razie to ty mnie obrazasz widocznie psycha ci siada a ja dopiero moge zaczac ale szkoda smiecic juz i tak strasznie zasmiecone i praktycznie nie moderowane forum .Koniec OT :wink:
Obrazek
Swobi

Post autor: Swobi »

No juz...Spokojnie Panowie...

Swobi tez sie pokaze a co....
Admin
Site Admin

Post autor: Admin »

dave pisze:Jak na razie to ty mnie obrazasz widocznie psycha ci siada a ja dopiero moge zaczac ale szkoda smiecic juz i tak strasznie zasmiecone i praktycznie nie moderowane forum .Koniec OT :wink:
oczywiscie ty masz czyste rece i swiety jestes
Awatar użytkownika
dave
Maniak forumowy

:)
Obrazek
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

cicho mi tutaj :!:
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
zawias

Post autor: zawias »

Swobi pisze:No juz...Spokojnie Panowie...

Swobi tez sie pokaze a co....
swobi to sie zgadamy gdzies :lol: na Zagorzu :wink:
adamwsb

Post autor: adamwsb »

zabierze mnie ktos? :P
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

adamwsb pisze:zabierze mnie ktos? :P
jak zabierze??
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
adamwsb

Post autor: adamwsb »

noo normalnie :P autem nie jade chyba
ODPOWIEDZ