Wypad na weekend

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
Paffcio

Post autor: Paffcio »

Prezes pisze:1. świnia na ruszt
2.pieczywo ,musztarda ,ketchup ,napoje , soki (jeśli pieczą ki do świni to boczek ,ziemniaki,smalec,pieprz sól ziele angielskie ,liść laurowy ,cebula )
3.książki :mrgreen:
4.
4. piwo :mrgreen:
5. smalec ze skwarami (ale domowej roboty) :grin:
6. cos na bol glowy :mrgreen: :mrgreen:
7.
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

Paffcio pisze:
2.pieczywo ,musztarda ,ketchup ,napoje , soki (jeśli pieczą ki do świni to boczek ,ziemniaki,smalec,pieprz sól ziele angielskie ,liść laurowy ,cebula )
4.
7.

7. Talerzyki, sztucće (chyba że każdy z domu sobie weźmie... ale z tymi plastikami nie ma roboty bo wyrzucisz i bierzesz nowy :P )
8. OGÓRKI KISZONE :DDDDD hahaha :DDDDD Oczywiście jak smalec... Domowej roboty ;)
9.
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Przygoda »

mimo szczerych checi i tego ze naprawde bardzo chcielismy razem z narzeczona jechac na ta imprezke integracyjna, niestety wszystkie weekendy kwietnia Nam niepasuja :(
pierwszy trzeci i czwarty weekend kwietnia moja narzeczona pracuje ze wzgledu iz w kwietniu wypadaja swieta ... wiec studenci maja zjazdy

pozostaje Nam tylko zazdroscic Wam zabawy :(

wiec aktualna lista wyglada tak:

1. Prezes + dziewczyna +dziecko do 3 lat = 3 osoby
2. Paffcio + (4 dziewczyny ) moja sunia
3. Mateusz + Magda
4. Swobi + Młoda
5. BARTIG + narzeczona
6. dorka (31 marca potwierdzę na 100%)
7. zawias + towarzyszka

jesli dobrze licze 13 osób + pies
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
Paffcio

wielka szkoda Lukasz :(
" Polubilem Cie mordo Ty moja "cyt. :DDDD i fajnie zasypiasz na felunku ;) :PP
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

tez bardzo zaluje ... narzeczona rowniez bardzo chciala jechac
i juz sie napalilem na wyjazd ... no coz :( tylko moge Wam zyczyc udanej zabawy
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
Paffcio

a moze cos sie jeszcze zmieni ??? :(
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Paffcio no wlasnie lipa na chwile obecna ... moze cos wiecej sie wyjasni (na korzysc) pod koniec marca ale jest to maloprawdopodobne bo akurat zjazd wypadl w swieta i przeeniesli go na ten weekend co jesl planowany wypad i moja narzeczona musi isc do pracy (wtedy kiedy te kierunki ktorych jest opienkunka ma zjazd w weekend to ona musi byc w pracy :( )
Obrazek

Paffcio

no to jak cos to dawaj znac :bmw: :bmw:
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Paffcio jak cos sie zmieni dam znac (bardzo bym chcial jechac)
ale narzeczona sprawdzala plan zajec tej grupy ktorej jest opiekunem i ten weekend co jest wypad maja zajecia wiec musi byc w pracy
pod koniec marca powinna miec grafik na kwiecien wiec wtedy bedzie wiadomo (ale na 99.99% Nas niebedzie :( )
Obrazek

Prezes

Post autor: Prezes »

ty c...po Przygoda :sad: ,a która to uczelnia ja to załatwię dawaj namiary nie takie rzeczy se robiło :twisted:
dorka

Post autor: dorka »

Tomek pisze:
Paffcio pisze:
4.
7.

7. Talerzyki, sztucće (chyba że każdy z domu sobie weźmie... ale z tymi plastikami nie ma roboty bo wyrzucisz i bierzesz nowy :P )
8. OGÓRKI KISZONE :DDDDD hahaha :DDDDD Oczywiście jak smalec... Domowej roboty ;)
9.
9.może troszku ciasta :oops:
10 . Jakowaś sałateczka :oops:
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Prezes pisze:ty c...po Przygoda :sad: ,a która to uczelnia ja to załatwię dawaj namiary nie takie rzeczy se robiło :twisted:
Prezes narzeczona tez chciala jechac ... a sam to jechac niebede ... towarszytwo swietne ale sam niejade ..... a uczelnia to WSB w DG ... ale nie ma co kombinowac
narzeczona musi byc w pracy bo po jednym dniu nieobecnosci ma duze zaleglosci ... pracy ma tam od cholery ... ale wielkie dzieki ;)
Obrazek

Prezes

Post autor: Prezes »

ja cie doskonale rozumiem ,tez bym sam nie pojechał i nikt tu do tego cie nie namawia ,źle mnie zrozumiałeś ,a telefonik do rektora abo dziekana ?jak się da to się załatwi ale jak nie to rozumiem ,szkoda bo bez ciebie to na imprezie będzie wolne krzesło :oops:

dorka ciasto ? sałatka ok ale ciasto ?

ja lubię karpatkę jak by coś :mrgreen:
dorka

Post autor: dorka »

Prezes pisze: dorka ciasto ? sałatka ok ale ciasto ?

ja lubię karpatkę jak by coś :mrgreen:
NO a czemu trosku ciasta nie moze być :( tak ticiu ticiu no i moze do ciasta trosku bitej smietanki :D i migdałki z orzeszkami :D
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Prezes nie no dobrze Cie zrozumialem (tylko tak od siebie dorzucilem ze sam bym niejechal ;) tylko z narzeczona)
a z tym telefonem to chyba niezabardzo narzeczona tam pracuje od 1 stycznia tego roku wiec krotko i jakies takie telefony to moga raczej zaszkodzic niz pomoc
ALE DZIEKI ZA CHEC POMOCY :)
Obrazek

ODPOWIEDZ