Sławków Rynek

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
Awatar użytkownika
Hubeert
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Hubeert »

mnie sie zwalil kuzyn na głowe, musze go wziasc. ale nie bedzie robił problemow:)
Obrazek
BARTIG

Post autor: BARTIG »

Mateusz pisze:Diablo daj znac o ktorej bedziecie juz na miejscowce, moze podjade ;)
halo, Diablo ?
Egipt

Post autor: Egipt »

Witam... byłem 1 raz na spocie i było bardzo miło ;) dziękuje Diablo za naklejki i kubeczek ::) mam nadzieje że do zobaczenia ;)
Awatar użytkownika
Krisstoff
Maniak forumowy

Post autor: Krisstoff »

I dupa bo akurat dzisiaj mieliśmy sobote roboczą i jak wróciłem do domu to już było po ptokach...
Obrazek
Swobi

Post autor: Swobi »

Miłe, miłe spotkanko.. ekipa dopisała,dzięki wszystkim. Dzięki Armani za zoorganizowanie, miło było poznać. Diablo, dzięki za kubeczki. A pozostałym dziękuje za przybycie i mile spędzony czas.Pozdrawiam ;)
Awatar użytkownika
djmario
Site Admin
Kontakt:

Post autor: djmario »

Dzieki wszystkim za przybycie, było super oby wiecej takich spotów :bmw: :bmw:
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Obrazek
Obrazek
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany :P
Awatar użytkownika
Hubeert
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Hubeert »

było pięknie :) dzięki wszystkim :bmw:
Obrazek
ZAJĄC

Post autor: ZAJĄC »

Dzięki wszystkim za udany spot Dzięki za kubki i naklejki oby wszystkie były w tak licznym gronie a nawet większym mimo pogody i tak było fajnie Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia :mrgreen:
Awatar użytkownika
El Diablo
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: El Diablo »

No Panowie i Panie.... spot niezwykle udany w super gronie, wielkie dzięki za przybycie wszystkim, szczególnie ekipie z daleka, dzięki.... czas spędzony mile, nawet pomimo pogody. Miło było poznać nowe twarze, pooglądać nowe autka :DD Jeszcze raz wielkie dzięki za tak duże grono uczestników, do zobaczenia na drodze i przyszłych spotach....

BMW TEAM ŚL¡SK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
bmwmdc
Zaawansowany forumowicz

Post autor: bmwmdc »

ja to dopiero dotarlem zachaczylem o kolezanke fainie było zobaczyc tyle betek w jednym miejscu i oczywiscie fainie bylo poznac :kolebka:
Awatar użytkownika
woju
Zaawansowany forumowicz

Post autor: woju »

Baaaaaaardzo miło spedzony czas :mrgreen: spocik naprawde udany i mimo ze pogoda troche nie dopisała i pokrzyzowała troszke nasze plany to i tak bylo swietnie :mrgreen:

[ Dodano: 7 Listopad 2009, 21:22 ]
bmwmdc dobrze ze miałem kable bo tak to nawet teraz jeszcze byś do domu nie dotarł :razz: :mrgreen:
Obrazek
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

dzieki ze przyjechalo tyle furek. Cieszy mnie tez ze moglem rozdac tyle naklejek klubowych. Obyscie godnie z nimi jezdzili :) Szkoda ze taka pogoda byla i nie bylo mozliwosci "rekreacyjnych", ale co sie odwlecze to nie uciecze :D
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
Awatar użytkownika
woju
Zaawansowany forumowicz

Post autor: woju »

Krzys pisze:Cieszy mnie tez ze moglem rozdac tyle naklejek klubowych. Obyscie godnie z nimi jezdzili :)
jasne Krzyś, trzeba godnie reprezentować szeregi BTS'u :mrgreen: jeszcze tylko na rameczki czekam :mrgreen:
Obrazek
Awatar użytkownika
djmario
Site Admin
Kontakt:

Post autor: djmario »

No ale chyba dobry pomysł miałem z BID¡ co poniektórzy byli zdziwieni ilosciami serwowanymi przez tamtejszych szefów kuchni :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Latać bokiem to jo lubia wtedy w nosie sobie dłubia
Obrazek
Obrazek
Chroń mnie Boże przed mym samym bo pod maską mam barany :P
Armani

Post autor: Armani »

Spocik bardzo udany i bardzo sie z tego ciesze ze udalo misie to wszystko zoorganizowac i zaaranzowac :) milo bylo poznac nowe osoby nowe bawarki i po Bidowac w takim wspanialym gronie :) dziekuje wszystkim ze przyjechali :) Diablo dzieki za kubek i naklejki :)
ODPOWIEDZ