Swobi tylko my jedziemy do rydultowy po zawiasa auta, lecisz z nami czy smigasz swoimi sciezkami : bo na miejscu ma na nas czekac hanys i bedzie sie zwiekszac kolumna
było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i
hanys pisze:no to napiszcie koledzy gdzie w rydach mam podjechac i o ktorej no i Adam niech sie oresli czy jedzie ze mna czy swoim
hanys mysle ze spotkamy sie przy Rynku, co Ty na to :
mniej wiecej bylibysmy tam okolo 14:20-30, polgodziny wystarczy na dojechanie do zor w umowione miejsce :
było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i
moze bym i tez przyjechal ale nie wiem o co w tych zlotach chodzi i musialbym sie bardziej zaznajomic a tu duzo czytania a narazie czasu nie mam by to wszystko przejrzec no chyba ze wytlumaczycie
no dkladnie za wiele nie kombinuj tylko wsiadaj w autko i przyjedz pogada sie pozna innych ludzi i tyle . a no i spoko ja bede o 14.20 w niedziele na rynku tam kolo kosciola jest maly parking
nie wiem czy przez rybnik nie ma lepszej drogi ale mi to obojetne ktoredy sie pojedzie wiec mozna przez jankowice a czy jade swoim autkiem czy nie to bede wiedzial jutro