Spot zimowy - 17 luty, Żory(Minimal) godzina 15.00

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
Anonymous

Post autor: Anonymous »

Dave masz racje 100 % w tym co piszesz . a jak co to Adam zabiore Cie
Awatar użytkownika
Damiano
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Damiano »

co Ty znowu Adam masz z autem :?: :?:
Ficek

Post autor: Ficek »

adam nierob glupot przyjedz autem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

Post autor: Przygoda »

Swobi tylko my jedziemy do rydultowy po zawiasa auta, lecisz z nami czy smigasz swoimi sciezkami :?: bo na miejscu ma na nas czekac hanys i bedzie sie zwiekszac kolumna :)
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
Anonymous

no to napiszcie koledzy gdzie w rydach mam podjechac i o ktorej no i Adam niech sie oresli czy jedzie ze mna czy swoim
BaracuSS

Post autor: BaracuSS »

Z rydow jedziecie przez Jankowice?? Bo wlaczylbym sie w ta kolumne :D
KeMaS

Post autor: KeMaS »

jo tez chca jechac na spocik :((
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

hanys pisze:no to napiszcie koledzy gdzie w rydach mam podjechac i o ktorej no i Adam niech sie oresli czy jedzie ze mna czy swoim
hanys mysle ze spotkamy sie przy Rynku, co Ty na to :?:
mniej wiecej bylibysmy tam okolo 14:20-30, polgodziny wystarczy na dojechanie do zor w umowione miejsce :?:
Obrazek

było E36 316i sedan... było E36 320i coupe ... było kolejne E36 320i coupe ... było E46 316i ... JEST E39 528i :)
spec

Post autor: spec »

moze bym i tez przyjechal ale nie wiem o co w tych zlotach chodzi i musialbym sie bardziej zaznajomic a tu duzo czytania a narazie czasu nie mam by to wszystko przejrzec :( no chyba ze wytlumaczycie :)
Awatar użytkownika
mario.ch79
Zaawansowany forumowicz

Post autor: mario.ch79 »

chodzi o to zeby sie spotkac, poznac , pogadac, poogladac furki itp zapraszam w imieniu moim i kolegow
Anonymous

no dkladnie za wiele nie kombinuj tylko wsiadaj w autko i przyjedz pogada sie pozna innych ludzi i tyle . a no i spoko ja bede o 14.20 w niedziele na rynku tam kolo kosciola jest maly parking
Ficek

Post autor: Ficek »

ja jednak przyjade moim autkiem :D:D:D:D:D
Awatar użytkownika
Przygoda
Maniak forumowy
Kontakt:

ok hanys, 14:20 przy rynku parking w poblizu kosciola :)
Obrazek

BaracuSS

Post autor: BaracuSS »

Moze mi ktos w koncu napisac bo juz drugi raz pytam ktoredy jedziecie z tych rydow???? Jedziecie przez jankowice?? Bo bym sie dolaczyl.
adamwsb

Post autor: adamwsb »

nie wiem czy przez rybnik nie ma lepszej drogi ale mi to obojetne ktoredy sie pojedzie wiec mozna przez jankowice a czy jade swoim autkiem czy nie to bede wiedzial jutro :)
ODPOWIEDZ