no oki troche szkoda do orzesza to niemam zachiny podrodze myslalem ze sie dowas dolacze ale tak to pojade swoimi scierzkami tak by byc na 15 pod silesia tylko gdzie na tym parkingu was szukac troche wielki jest a juz dawno tam niebylem.
Dodane po 2 minutach:
dobra sprostowanie powie mi ktos z ktorej strony jest wiazd na ten podziemny parking tesko jest z boku silezi a parking?znam tylko ten przed silezia
jestem za tym zeby ekipa z Rybnika jechala na a4 na gliwice, jak jedziesz przez orzesze to tam droga jest rozkopana i wogole sie czlowiek wlecze a na gliwice masz nowke droge, to samo a4 a i tak musisz chyba jechac kolo awf a z a4 zjezdza sie kolo awfu
Ostatnio zmieniony 2008-03-28, 20:19 przez Admin, łącznie zmieniany 2 razy.
ja akurat niemusze jechac na a4 moge jeszcze pomykac stara 4 pozniej bokami na dts ke i prosto pod silezie stara 4 da sie jakos jechac a tymi bokami wmiare sprawnie idzie
olka pisze:a co byscie powiedzieli na to zeby po zlocie jechac na jakas dyskoteke albo do klubu. Nie chce mi sie w sobote wieczorem w domu siedziec niekoniecznie w Katowicach ale moze w Rybniku albo w Krzyzanowicach, hmm ??
w krzyzanowicach maja fajna apteke :rotfl: ale w Rybniku lepsza
Ja odpadam jak juz to gdzies w Rybniku mozna Tylko auto odstawie i mozemy balowac do rana i 1 dzien dluzej
NO i mowilem ze lepiej A4 to Krzys powiedzial ze przez Orzesze jedzie a Adam poparl... To ja juz sam nie wiem Wybralem lepsza trase a ze oni wola jechac dziurami i tymi koleinami to ich problem
no to wychodzi nato ze wiele bedzie tras ale chyba wazne jest by spotkac sie w jednym miejscu no nie?ja chyba pojade swoimi scierzkami po drodze wezme kumpla do towarzystwa i mysle ze jakos na 15 sie dotocze.