Spot BMW TEAM ŚLˇSK 20 maj, Gwaruś

Relacje, fotki i inne sprawy dotyczące imprez nie tylko klubowych
devro

Post autor: devro »

francik pisze:To o ktorej zaczynamy ten zlot? proponuje tak po 15...co wy na to
przyjedziesz jednak ????
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

14.45 robimy odjazd z minimala.
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
Tomek
Maniak forumowy

Post autor: Tomek »

Franz, Adam, Kolebka i ktos jeszcze... Robimy znowu odjazd razem z MediaMartk :?: :?: Czy tylko ja i Kolebka :?:
Jeztom

Post autor: Jeztom »

No jezeli macie jakis rysunek - plan slalomu to wklejcie na forum, bo tak to faulujecie znajac juz i cwiczac przejazd. Chcialbym odpowiednio zestroic hamulce jak i caly balans samochodu... odpowiednia mieszanke gum dobrac, ustawic lotki by docisk tylnej osi byl pozadny, gdyz niedawno kupilem opony... 8) :wink: :twisted:
Admin
Site Admin

Post autor: Admin »

Tak mogla by lub bedzie wygladac trasa :) mysle ze nie jest skomplikowana :) zawsze slupki ktore bedziemy omijac po prawej mozna opkleic biala kartka co znacznie ulatwi orientacje :)

Robilo by sie 2 okrazenia a po 2gim zatrzymanie przed linia, przekroczenie jej to sekundy karne tak samo jak przewrocenie czy zniszczenie butelki :)

Obrazek
francik

Post autor: francik »

Mozna by tez zrobic jakies zawodu w rzucie opona :D:D jak by co to moge zabrac 15 calowa opone hehe
Awatar użytkownika
Kuki
Maniak forumowy

Post autor: Kuki »

Ja moge wziasc tasme co na rajdach jest zolta do oznaczenia trasy jak bylem to mi sie troszke do raczek przykleilo :D :D 8)
Miec BMW teraz nie duzy wydatek Zabic muche boczna szyba........................BEZCENNE

"zycie zaczyna sie i konczy na BMW"
Obrazek
Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

Post autor: franz3xxi »

Tomek325i pisze:Franz, Adam, Kolebka i ktos jeszcze... Robimy znowu odjazd razem z MediaMartk :?: :?: Czy tylko ja i Kolebka :?:
ja moge jechac z Wami :D tylko o ktorej sie spotykamy na media??
Obrazek
adamwsb

Post autor: adamwsb »

przed 14:30
Admin
Site Admin

Post autor: Admin »

francik pisze:Mozna by tez zrobic jakies zawodu w rzucie opona :D:D jak by co to moge zabrac 15 calowa opone hehe
tez ciekawy pomysl :) mozna i to zorganizowac :) mam miarke 5metrowa, wezme tez farbe w puszcze co sie linie pozaznacza :) ta tasma tez moze sie przydac jak tor sie okaze jakis skomplikowany :)

czyli podsumowujac potrzeba:
1) grill do kielbasek
2) wegiel drzewny
2,5) kielbaski ale to kazdy we wlasnym zakresie :)
3) butelki (ja mam 3 5L po plynie do spryskiwacza) pacholki (kto mial ostatnio? moze znowu je wezmie to sie tym razem przydadza)
3,5) tasma (KUKI)
4) opona 15" (FRANCIK)
5) farba (wezme)
6) stoper (mam w zegarku ale moze jakis profesionalny ktos ma)
7) kartki papieru + dlugpis (z tym nie bedzie problemu)
8) miarka (mam 5m jak ktos ma dluzsza to niech wezmie jak nie to moja tez sie nada :) )
9) Dobrej pogody nam trzeba :)

cos jeszcze?? ma ktos jakies pomysly?? bo z tego zlotu robi sie powoli taki maly piknik :) a to mi sie podoba :)
adamwsb

Post autor: adamwsb »

hehehehe pomysly dobre :D ale jeszcze nie zapomnijcie o wodzie i szmacie hahahaah bo ta opona czysta na bank nie bedzie :D
Awatar użytkownika
franz3xxi
Maniak forumowy

Post autor: franz3xxi »

adamwsb pisze:przed 14:30
ale dokladniej?? prosze :D o 14.30 czy o 14 ??
Obrazek
BaBe

Post autor: BaBe »

To szykuje Nam sie konkret spocik :D na liscie tez jestem, takze :arrow: CU soon :wink:
Awatar użytkownika
Krzys
Site Admin
Kontakt:

Post autor: Krzys »

moze zalatwic rekawice z kopalni??? Hahahaha. Zarcik ;) Rzut opona bedzie fajny. Koledzy z Creazy tem tez wpadna na spocik. Taka informacje dostalem od bizkita ;)
[you], wiesz jakie s� �arty elektryka???
- PORA�AJ�CE :lol:
Awatar użytkownika
Damiano
Zaawansowany forumowicz

Post autor: Damiano »

hahah jak juz oponami cos robic to moze tako z traktora sie zalatwi i w stringmanow sie pobawjymy hahah
Zablokowany