przyjedziesz jednak ????francik pisze:To o ktorej zaczynamy ten zlot? proponuje tak po 15...co wy na to
Spot BMW TEAM ŚLˇSK 20 maj, Gwaruś
No jezeli macie jakis rysunek - plan slalomu to wklejcie na forum, bo tak to faulujecie znajac juz i cwiczac przejazd. Chcialbym odpowiednio zestroic hamulce jak i caly balans samochodu... odpowiednia mieszanke gum dobrac, ustawic lotki by docisk tylnej osi byl pozadny, gdyz niedawno kupilem opony...
Tak mogla by lub bedzie wygladac trasa mysle ze nie jest skomplikowana zawsze slupki ktore bedziemy omijac po prawej mozna opkleic biala kartka co znacznie ulatwi orientacje
Robilo by sie 2 okrazenia a po 2gim zatrzymanie przed linia, przekroczenie jej to sekundy karne tak samo jak przewrocenie czy zniszczenie butelki
Robilo by sie 2 okrazenia a po 2gim zatrzymanie przed linia, przekroczenie jej to sekundy karne tak samo jak przewrocenie czy zniszczenie butelki
tez ciekawy pomysl mozna i to zorganizowac mam miarke 5metrowa, wezme tez farbe w puszcze co sie linie pozaznacza ta tasma tez moze sie przydac jak tor sie okaze jakis skomplikowanyfrancik pisze:Mozna by tez zrobic jakies zawodu w rzucie opona :D jak by co to moge zabrac 15 calowa opone hehe
czyli podsumowujac potrzeba:
1) grill do kielbasek
2) wegiel drzewny
2,5) kielbaski ale to kazdy we wlasnym zakresie
3) butelki (ja mam 3 5L po plynie do spryskiwacza) pacholki (kto mial ostatnio? moze znowu je wezmie to sie tym razem przydadza)
3,5) tasma (KUKI)
4) opona 15" (FRANCIK)
5) farba (wezme)
6) stoper (mam w zegarku ale moze jakis profesionalny ktos ma)
7) kartki papieru + dlugpis (z tym nie bedzie problemu)
miarka (mam 5m jak ktos ma dluzsza to niech wezmie jak nie to moja tez sie nada )
9) Dobrej pogody nam trzeba
cos jeszcze?? ma ktos jakies pomysly?? bo z tego zlotu robi sie powoli taki maly piknik a to mi sie podoba